2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım. Arayıp bilgi alırım inşallah. Sağolasın

Al_pi canım hayırlı olsun cimcimen. Benim bebeğim de kız inşallah kaydeder misin teyzesi? :)
Not aldim ekliyorum hemen .. Seninde gozun aydin bu sene sanirim kiz senesi ne kadar cok prensesimiz var

Al_pi aaaa kızın mı oluyo? Oyy maşallah ay yesinler totişini
Bizimki net tek seferde gosterdi kendini :)) Ye teyzesi gelsin saglikla her yerini yiyelim zaten cok gec geldi totisine totisine vuracagim gelince

Sagol canim..

Kızımla size Kocaman Günaydin diyoruz teyzeleri
Ne tatli heyecanmis dünden beri süslü püslü elbiselere bakiyorum doktor amcamiz bisi alma desede
Degismez bence artikmasallah ogrenmissiniz ne guzel yabiz de ogrenelim artik bizim evde simdiden kiz kiyafetleri alindi herkes erkek olacak esim bile erkek olacak diyor ama kendisi hep gidip kiz kiyafetlerinee bakip aliyor erkek olursa artik hediye olarak dagitiriz

Bacak arasi bosmuydu ben net gordum hic birsey yoktu %90 dedi doktor bize zaten .. Saglikla gelsin kuzucuk bir dahaki kontrolde %100 belli olur zaten
Biri bak çıkıntı var dedi. Diğer ikisi yüksek ihtimal kız dedi. İnsan neye inancağını şaşırıyor. 15gün sonra belli olacak artık

Gözünaydın canım...hayırlı olsun..bizde cumartesi öğreneceğiz cinsiyetimizi...
Cumartesine bisi kalmadi zaten :) Hadi bakalim sende ögren basla kiyafet bakmaya
Degismez bencede ama doktor garanti olsun diye bir daha ki kontrolu bekle dedi :)) Ama ilk firsatta disari cikip bir tane begendigim ayakkabi vardi onu alacagim Kizimin ilk hediyesini alayim
Seninde gonlune gore versin rabbim kiz istiyorsan hayirliysa kiz olsun

teşekkürler canım ben de öyle düşünüyorum gidiceğim yer max 1,5 saatlik bir mesafe

Benimde İngiltere de yaşayan bir arkadaşım hamileyken doktorların orda zencefil önerdiğini söylemişti. Benimde 10 gün oldu geçeli bulantılar. İnşallah bitecek arkadaşım

ay inş geçer canım yoksa hamilelik çok zor böyle. zencefilin çayını içiyodum ama tadı kokusu bana o kadar ağır geliyo ki o da ayrı midemi bulandırıyodu. hapı inş işe yarar.

Banada erken demisti 12de bende 16ya kadar bekletecek sanirim dedim bugun sansimi denedim soyledi direk bebeginde pozisyonu iyiydi sansima .. Darisi sana canim

önümüzdeki c. tesi kontrol var 14 haftalık olucak o zaman inş söyler canım tabi pozisyonu da uygunsa.

Günaydın kızlar
Bugün 1 ay aradan sonra görüş günümüzdü. Maşallah bebiş kaydırak yapmış ayaklarıyla ittirerek kayıyordu, video çektik bizde. Çok eğlenceliydi. Biraz zorla da olsa kıza benziyor dedi :) ense kalınlığı 1,5 mm ama kan testi olmadan emin olamayız risk için dedi. Yine 1 ay sonra görücez.

Tansiyonu dusuk olan var mi acaba? Bas agrim uyutmadi beni, tansiyondandir belki dedim, dusuk cikti her zamankinden.
Benim Dr da ölçtum 9 -6
Baş ağrısı da tansiyon dusuklugu nden oluyo. Dün yatmadan önce attım ağrı kesici. Gece başağrısı ile uyandım dayanamadım bi tane daha attım uyuyabildim. Evde tansiyon aletiniz var mı. Edinsem mi acaba

Bana da dramim vermişti doktorum reçetesinde hamileler kullanabilir yazıyordu bana doktorum günde 1 kere kullan demişti eczacıda çok kötü olursan günde 3 kere kullanabilirsin sıkıntı olmaz demişti ama ben zorda kalmadıkça kullanmadım 2 kere kullandım çok zor geçmişti benimde sabredebildiğim yere kadar sabrettim

Merhaba temmuz annelerim bizde cinsiyetimizi öğrendik erkek bebiş sağlıkla gelsinler bu arda ben greyfurt delisi oldum günde bir tane yiyorum sizce zararlımı
Greyfurt bende çok seviyorum ve doktora söylediğimde hergün yeme dedi. 3 günde 1 ye dedi. Portakalda günde 1 tane.ayva yiyebilirsin ama kabızlık şikayetin yoksa dedi.

Cok göruyorum kaydirakci bebek videolarini biz ilk defa dun cektik videoya sansimiza doktor hep olcum yapti bebegi net goremedik bile :))
Hadi bakalim seninde gozun aydin saglikla gelsin kizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…