MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
3lu taramayi neden istedi ki .. Normalde ikili test iyi cikinca istemiyor doktorlar detayli ultrasyonda bakiyorlar ..Merhaba kızlar. 17 Ocakta son kez diger doktoruma gidecegim. Tahlil istemisti demir hemogram falan. Onlari gosterecegim. Ultrasona alir. O gidecegi icin ben yeni doktor arastiriyordum. Buldum doktorumu. Dun gorustuk. Muayene etti. Ikili sonucuma bakti. Iyi dedi. 3Lu tarama icin 24 Ocak'a randevu verdi. Doktorlarin birbirinden haberi yok. Soylemedim. 1 hafta arayla ultrasona girmem sikinti olur mu? Normalde ayda bir gidiyorum. Doktor degisikliginden dolayi 2 haftada bir gittik. Sadece 17_ 24te haftada olacak. Ne dersiniz. Sorun olur mu bebisime
Ayva kabız mi yapiyormus? Ben kabız olmamak icin yiyordumGreyfurt bende çok seviyorum ve doktora söylediğimde hergün yeme dedi. 3 günde 1 ye dedi. Portakalda günde 1 tane.ayva yiyebilirsin ama kabızlık şikayetin yoksa dedi.
Bana da dramim vermişti doktorum reçetesinde hamileler kullanabilir yazıyordu bana doktorum günde 1 kere kullan demişti eczacıda çok kötü olursan günde 3 kere kullanabilirsin sıkıntı olmaz demişti ama ben zorda kalmadıkça kullanmadım 2 kere kullandım çok zor geçmişti benimde sabredebildiğim yere kadar sabrettim
Kizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Aa hayirlisiyla kucagina al insaallah. Erkek diye tahmin yapmistik sanirim seninkini dimiBacak arasi bosmuydu ben net gordum hic birsey yoktu %90 dedi doktor bize zaten .. Saglikla gelsin kuzucuk bir dahaki kontrolde %100 belli olur zaten
Tesekkur ederim canim ❤Gözün aydın canım çok sevindim
Evet herkes erkek demisti ama ben kiz hissediyordum :) Öylede oldu .. Rabbim sanada nasip etsin insallah hayirlisiyla bir prenses ❤Aa hayirlisiyla kucagina al insaallah. Erkek diye tahmin yapmistik sanirim seninkini dimioyh prenses in saglikla sihatle gelsin insaallah bizede dua et teyzesi bir abimiz var birde prensesimiz olsun insaallah cok heves ediyorum kiz bebise
Evet kaydırakçı çıktı bizim bebiş :) Teşekkürler canım benim sağlıkları gelsin kızlarımız. ( bi de erkekse alınmasında )Cok göruyorum kaydirakci bebek videolarini biz ilk defa dun cektik videoya sansimiza doktor hep olcum yapti bebegi net goremedik bile :))
Hadi bakalim seninde gozun aydin saglikla gelsin kizin
Valla öyle dedi doktor, peki varmıydı şikayetin?Ayva kabız mi yapiyormus? Ben kabız olmamak icin yiyordum
Benle eşim de çok heyecanlıyız eşim kız olacak diye çok mutlu şimdi gitsek erkek dese biraz üzülürüz galiba çok hoş şeyler var almamak için zor tutuyorum kendimi :) bu arada kızımızın adı da belli Ayşe Dila :)Sagol canim..
Kızımla size Kocaman Günaydin diyoruz teyzeleri
Ne tatli heyecanmis dünden beri süslü püslü elbiselere bakiyorum doktor amcamiz bisi alma desede
Oyy masallah adiyla yasasin minik prenses .. Walla ben disari cikmiyorum cikarsam alacagim hemen bir tane elbise kafasinada tokasini bandini :)) Yerim yaa sabirsizlanmaya basladim artik nasil gececek aylar .Benle eşim de çok heyecanlıyız eşim kız olacak diye çok mutlu şimdi gitsek erkek dese biraz üzülürüz galiba çok hoş şeyler var almamak için zor tutuyorum kendimi :) bu arada kızımızın adı da belli Ayşe Dila :)
Ara ara olsa da şuan yok iyi kötü çıkıorum bi sekilde. Ama 2 aydir gunde 1 ayva yiyordum. Artik biraktim. Bıktım sanirim:)) posali lifli falan olunca kabizliga iyi gelir gibiydi sanki.Valla öyle dedi doktor, peki varmıydı şikayetin?
Kendiminkinden cok seninkinin cinsiyetini merak ediyorum. İnşallah gönlune göre olur.Kizlar okudukca sizleri heves ediyorum. Bende bir iki bandaj ordum. Yelek yaptim. Gecen cok tatli kiz elbisesi gordum almamak icin kendimi zor tuttum. Buyuk oglum anne al al bebegimiz kiz ben biliyorum desede tuttum kendimi :))) gaza gelip aradim demin rndvu almak icin cinsiyetini cok merak ediyorum diye, boyle birsey mumkub degil dediler. Turkiye yimi gelsem ne cinsiyetini öğrenip donsem
Ben doktoruma sordum kan akışı için sola yatmak çok daha iyi ama istersen sağ omzunada yatabilirsin dedi. Yani burdan cıkaracagimiz yüzüstü ve sırtüstü yatmak yookArkadaşlar uyku pozisyonunuz hakkında druna danışan oldumu.. ben derin uykuya dalamıyorum artık.. sabaha kadar çılğınlar gibi bir sağa bir sola dönüyorum..kabalarım uyuşuyor yaaaaaa.. karnımın üstünde uyusam bişey olur mu?? Tehlikeli mi??
Desene doğum yapıncaya kadar derin uykuyu unutuyum..yüzüstü yatmayaalışık olunca yatamıyorum sağa yada sola.. korkuyorumda farklında olmadan karnımın üzerine yatıp bebeğe bişey olacak diye.. resmen sabaha kadar kendimle savaşıyorum..Ben doktoruma sordum kan akışı için sola yatmak çok daha iyi ama istersen sağ omzunada yatabilirsin dedi. Yani burdan cıkaracagimiz yüzüstü ve sırtüstü yatmak yook
Allah razi olsun cnm, Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins.Kendiminkinden cok seninkinin cinsiyetini merak ediyorum. İnşallah gönlune göre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?