Desene doğum yapıncaya kadar derin uykuyu unutuyum..yüzüstü yatmayaalışık olunca yatamıyorum sağa yada sola.. korkuyorumda farklında olmadan karnımın üzerine yatıp bebeğe bişey olacak diye.. resmen sabaha kadar kendimle savaşıyorum..
Bana özellikle söyledi bugün artık karnının üstüne yatma dedi, bende uyandığımda bazen karnımın üstünde olduğumu söyledim. İstemeden o şekilde olması sıkıntı değil ama özellikle öyle uyumamı söylediArkadaşlar uyku pozisyonunuz hakkında druna danışan oldumu.. ben derin uykuya dalamıyorum artık.. sabaha kadar çılğınlar gibi bir sağa bir sola dönüyorum..kabalarım uyuşuyor yaaaaaa.. karnımın üstünde uyusam bişey olur mu?? Tehlikeli mi??
Hangi haftada erkek dediler canım? Bize de 11+2 de erkeğe benziyor dedi de baya baya kabullendik:) 16. Hafta da gideceğim bir de kız demesin mi şimdi :)))) kordonu ayrı genitali ayrı gösterdi ama şaşırma olasılığı var diyorsun yaniKızlar bizdende merhaba güzel haber alan arkadasları tebrik ederim hep iyi haberler alırız inşallahAl_pi tebrik ederim prenses geliyormus hayırlısıyla gelsin doktora gitmeden senin bebeğin sağda ikili testte de beta nın 50 üzerinde olduğunu okuyunca acabamı dedim bende olabilirmi bende yanılma bugün ikili test sonucunu aldım beta 69 bebek sağda kafası sağda rüyamdada doktorun erkek değil kız dedğini görmüştüm bugünde cinsiyetini erkek demiştim ama kız dedi o haftalarda benzerlikten karısabiliyor dedi bendr ben biliyordum zaten dedim kadına bizim erkekti simdi kız oldu herşey yolundaymıs yüzünü göstermedi ama sağlıklıymıs lekelenmelerim geçmişti plasenta rahim ağzından kenara cekilmiş bizden de haberler böyle darısı cinsiyet bekleyenlerin doktor kontrolü bekleyenlerin basına
Benim Dr da ölçtum 9 -6
Baş ağrısı da tansiyon dusuklugu nden oluyo. Dün yatmadan önce attım ağrı kesici. Gece başağrısı ile uyandım dayanamadım bi tane daha attım uyuyabildim. Evde tansiyon aletiniz var mı. Edinsem mi acaba
Ben doktoruma sordum kan akışı için sola yatmak çok daha iyi ama istersen sağ omzunada yatabilirsin dedi. Yani burdan cıkaracagimiz yüzüstü ve sırtüstü yatmak yook
12+2 de erkek demişti hatta eşim görmüş ogün genitali simdi 14+2 de gittik hayır kız dedi bende kabullenmiştim simdi diyorum yine değişirmi acaba diyeHangi haftada erkek dediler canım? Bize de 11+2 de erkeğe benziyor dedi de baya baya kabullendik:) 16. Hafta da gideceğim bir de kız demesin mi şimdi :)))) kordonu ayrı genitali ayrı gösterdi ama şaşırma olasılığı var diyorsun yani
Kızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
kendimi kontrol etmeye çalıştığım zaman dönüp durmaktan uyuyamıyorum.. kontrol etmezsem bi ıyanıyorum karnımın üstündeyim sonrada içim içini yiyor bişey oldumu bebeğe diye.. onun için uyku problemi başladı..yaa sırtüstü de mi yok. ya ben hep ya öncelikle soluma yatıyorum ama uykuya dalarken de hep sağıma dönüyorum uyandığımda ise sırtüstü buluyorum kendimi. çoğunlukla sırt üstü yatıyorum sanırım.
Allah Allaaaaah şimdi ben de şüpheye düştüm hayırlısı bakalım yine de oğlum oğlum demeyeyim çok12+2 de erkek demişti hatta eşim görmüş ogün genitali simdi 14+2 de gittik hayır kız dedi bende kabullenmiştim simdi diyorum yine değişirmi acaba diye
Canım maddi durumunuzu bilmiyorum ama harmony testi %99,5 sonuç veriyor.. burda 495€ Kan sen testi yaptır bence.. amniyosentez biraz tahlikeli diye biliyorum.. Rabbim tez zamanda sıkıntından kurtarsı seni..Kızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
Canım ben ikili testi sevmiyorum da pek inanmıyorum da açıkçası sağlıkçı olmama rağmen..çünkü bu bir olasılık hesabı atıyorum 1/25 e yüksek oran diyorlar bunun yorumu 25 Bebek doğursan 1 i hasta olacak. Yanlışsam başka arkadaşlar düzeltsin.Kızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
Katılıyorum canım..ikili test tamamen olasılık.. kesin sonuç veren bşr test değil... drumuz bize gebelik dosyası verdi ve ikili test için doğruluk payı %89 yazıyordu ve ayrıca altı çizili olarak belirtmişler kesin sonuç vermemekle birlikte risk görülen bebek sağlıklı doğabilir diye..böyle bir durumda %99,5 sonuç verek Harmony testini öneriyorlar..Canım ben ikili testi sevmiyorum da pek inanmıyorum da açıkçası sağlıkçı olmama rağmen..çünkü bu bir olasılık hesabı atıyorum 1/25 e yüksek oran diyorlar bunun yorumu 25 Bebek doğursan 1 i hasta olacak. Yanlışsam başka arkadaşlar düzeltsin.
Ve de daha önce ikili testi riskli çıkıp bebekleri sağlıklı doğanlar diye bir konuyu okudum kk da ve o kadar çok örnek vardı ki kadınlar boşuna ağlayarak üzülerek geçirdik hamileliğimizi demişlerdi. İstersen bi göz at. Bir de yaşın 35 diye risk hesabına katılıyor. Ki bu bi risk değil annem kardeşimi 39 unda doğurdu sapasağlam çok şükür. Başka riske katılan durumlarını bilemiyorum ama için rahat olsun hiçbirşeyi yoktur meleğinin inş. Allah sağlıkla sıhhatle versin evladını. ( sırf böyle olasılıklara üzülmemek için yaptırmadım test bu arada)
Artık ne dusunecegimi bilmiyorum canım ya, moralim çok bozuk.olumlu düşünmek istedikce herşey olumsuz çıkıyo. Böyle hikayeler umut oluyo ama bi yanım da buruk.Eski dr.umda kesinlikle amniyosentez dedi.Hepimiz bebeginin saglikli olduguna inaniyoruz, ama sen icinin rahat etmesi icin eger durumun el veriyorsa kan testini yaptir canim.
Mudurum 1.5 sene once 36 yasinda ilk bebegini dogurdu, ensesi kalin dediler ve kan sonuclari da riskli gelmisti. O da kan testini yaptirdi amniyosentez yerine ve sonucu cok iyi geldi. Simdi 1.5 yasinda dunyalar tatlisi oldukca saglikli bir kizi var, lutfen ama lutfen olumlu dusun
Ay dediğine göre o da çok pahalıymış. Sağlık da ticarete döndüğü için kimsenin umrunda değil hasta veya hamile kişinin psikolojisi..Katılıyorum canım..ikili test tamamen olasılık.. kesin sonuç veren bşr test değil... drumuz bize gebelik dosyası verdi ve ikili test için doğruluk payı %89 yazıyordu ve ayrıca altı çizili olarak belirtmişler kesin sonuç vermemekle birlikte risk görülen bebek sağlıklı doğabilir diye..böyle bir durumda %99,5 sonuç verek Harmony testini öneriyorlar..
kendimi kontrol etmeye çalıştığım zaman dönüp durmaktan uyuyamıyorum.. kontrol etmezsem bi ıyanıyorum karnımın üstündeyim sonrada içim içini yiyor bişey oldumu bebeğe diye.. onun için uyku problemi başladı..
Ben de bilmiyorum inansam mı inanmasam mı, çok üzgünüm. Inşallah iyidir.Benim de ablam 3.cocugunu 4 ay önce 38 yaşında doğurdu. Annem kardeşimi 35 yaşında doğurdu. Ne ablam ne annem hiç olumsuz bişey yasamadilar.Ben 3 kayip, şimdi de bu.Canım ben ikili testi sevmiyorum da pek inanmıyorum da açıkçası sağlıkçı olmama rağmen..çünkü bu bir olasılık hesabı atıyorum 1/25 e yüksek oran diyorlar bunun yorumu 25 Bebek doğursan 1 i hasta olacak. Yanlışsam başka arkadaşlar düzeltsin.
Ve de daha önce ikili testi riskli çıkıp bebekleri sağlıklı doğanlar diye bir konuyu okudum kk da ve o kadar çok örnek vardı ki kadınlar boşuna ağlayarak üzülerek geçirdik hamileliğimizi demişlerdi. İstersen bi göz at. Bir de yaşın 35 diye risk hesabına katılıyor. Ki bu bi risk değil annem kardeşimi 39 unda doğurdu sapasağlam çok şükür. Başka riske katılan durumlarını bilemiyorum ama için rahat olsun hiçbirşeyi yoktur meleğinin inş. Allah sağlıkla sıhhatle versin evladını. ( sırf böyle olasılıklara üzülmemek için yaptırmadım test bu arada)
A
Artık ne dusunecegimi bilmiyorum canım ya, moralim çok bozuk.olumlu düşünmek istedikce herşey olumsuz çıkıyo. Böyle hikayeler umut oluyo ama bi yanım da buruk.Eski dr.umda kesinlikle amniyosentez dedi.
Üniversitedeki dr.ben olsam direk amniyosentez yaptirirdim dedi.Kendi dr.um da kesinlikle amniyosentez dedi. Şimdiye kadar hiç benim hastam olmadı amniyosentez yaptırıp düşük yapan dedi.Canım maddi durumunuzu bilmiyorum ama harmony testi %99,5 sonuç veriyor.. burda 495€ Kan sen testi yaptır bence.. amniyosentez biraz tahlikeli diye biliyorum.. Rabbim tez zamanda sıkıntından kurtarsı seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?