2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O testleri yaptırınca kesin sonuç kaç günde açıklanırmış? Şimdi üzülme demek elbette anlamsız ister istemez üzülür insan ama karamsarlık yakışmaz tatlı bi anneye:) bebişinle konuş canım ve Allah'a sığın bizler de dua edelim sana el birliğiyle herşey imtihan Allah taşımayacağın yükü vermeyecek sana içini ferah tut

Üniversitedeki dr.ben olsam direk amniyosentez yaptirirdim dedi.Kendi dr.um da kesinlikle amniyosentez dedi. Şimdiye kadar hiç benim hastam olmadı amniyosentez yaptırıp düşük yapan dedi.
Canım maddi durumun elverirse bence kan testini yaptır. Onun için de yüksek oranda doğru sonuç diyorlar. Şuan ülkemizde yapılmadığı için biraz pahalı demişti doktorum , 1.900 TL fiyat vermişlerdi.

Sea41 canim maddi durumun varsa kan testi yaptir acikcasi amniyosentez ile olani tam bilmiyorum risk var mi vs. Ama insallah uzuntun boşa cikacak saglikli bir bebegin dunyaya gelecek umudunu ve duani birakma sakin

Üniversitedeki dr.ben olsam direk amniyosentez yaptirirdim dedi.Kendi dr.um da kesinlikle amniyosentez dedi. Şimdiye kadar hiç benim hastam olmadı amniyosentez yaptırıp düşük yapan dedi.
Onlar öyle dediyse senin kafa iyice karışmış ve korkmuşsundur ..canım en güzeli eşinle düşünüp ortak bir karara varmanız.. internette çok fazla araştırmaya girme çünkü olumsuz çok şeyler yazıyor..kafannızı hiç bulandırmadan en doğru kararı verirsiniz İnşaAllah.. umutsuz olmayın hayat ne mucizelere gebe.. rabbim yeterki "ol" desin..

Kızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
Canım bence kan testi sıvı aldırma göbüşten inşallah bişey çıkmayacak hem o testlerin doğruluk payı çok az ya bize yaptıkları kağıtta bile yazıyo hiç gerilme rahat ol kaç yaşındasın bide canım benim stres yapma ferah tut içini hayırlısını dile canım benim

Canım eşin hiç dr göründü mü? Benim bu 4. Gebeliğim ve sadece 1 i tutunup dünyaya geldi kızım onun öncesindeki gebeliklerim düşükle sonuçlanıyodu hamile kalıyor ama düşüyordu meğersem eşimde varikosel ve sperm hasarı varmış tedaviden sonra sağlıklı bebeğimi dünyaya getirdim demem o ki kendini suçlama tatlım inşallah yavrunda sana sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah üzülme annesi

Sağol canım dediğin gibi üzülmemek elde değil. Testler 1 haftaya filan galiba belli olurmuş. Ama amniyosentez i 16.haftada yapıyorlar

Göründü canım, sonuçları iyi çıktı. .inşallah canım.

35 yaşındayım canım. Inşallah çıkmaz, umutlarım çok kırıldı.

Sea41 canim maddi durumun varsa kan testi yaptir acikcasi amniyosentez ile olani tam bilmiyorum risk var mi vs. Ama insallah uzuntun boşa cikacak saglikli bir bebegin dunyaya gelecek umudunu ve duani birakma sakin
Maddi durumum var çok şükür. Harmony testi için 2.250 tl fiyat verdiler. Ama amniyosentez yüzde 100 sonuç olduğu için ve iki dr.da şiddetle onu tavsiye ettiği için bilemiyorum.

Bak canım kötü örnek vermek istemem şu sıvı işi cidden risk yengem aynı sen yaşta testi riskli bilmem neleri sınırda çıktı sıvı aldırdı sonra 5. Ayında suyu geldi birden ve doğum yaptı bebek yaşamadı ama boşa stres felan çekmiştş bebiş gayet sağlıklı ve iyiydi ondan sıvı aldırmadan korkarım çom sende kan testi yaptır canım ya kesesi azcıkta olsa deliniyo korkutuyo o beni

Sıvı aldırmaktansa dna testi 99,5 doğru çıkıyormuş onu yaptırın bence , bu ikili testte risk yüksek çıksa bile sonuçta hiçbirşey olmama ihtimali de çok çok yüksek , yaşı bir kere risk olarak ekliyor kimbilir kaç ekledi daha önceki düşükler geçirilen hastalıklar kullanılan ilaçlar anne babanın yakınlık derecesi vs vs

Ense kalınlığı ve burun kemiği de çok önemli onlar normaldi galiba sizde

Benim doktorum da hiç ikili falan yaptırmadan direkt dna testi yaptırma taraftarı ama rakam yüksek geldi yaptırmadım 1500 tl idi Türkiye hastanesinde

Normal bunlar bence bu elle tutulur bir veri ve daha önemli siz dna testini düşünün derim

Yaş 35 olunca zaten hemen olasılıkları yükseltiyorlar. Benim de yaş riski 1:225 çıktı. Bence hiçbir şey yok bebişinde. Ama sen içini rahatlatmak için bian önce testi yaptır .

Cnm annem küçük kardesimi 44 yasinda doğurdu. Ve 8 ay hicbir doktora gitmedi. Sen yasini bukadar dert etme. Göreceksin hicbirsey cikmayacak Allah in izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…