- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Maddi durumum var çok şükür. Harmony testi için 2.250 tl fiyat verdiler. Ama amniyosentez yüzde 100 sonuç olduğu için ve iki dr.da şiddetle onu tavsiye ettiği için bilemiyorum.
Ohh ne güzel süper bende zorlamıyorum yemek konusunda tam geçmedi bulantılar ve kusmalar ama azaldı eskiye göre şimdi sık sık bişeyler yiyorum hiç boş bırakmıyorum kendimi bazen akşamları sadece bir çorbayla duruyorumben de aslında ilaç almamak için direniyorum. eczane de önermiyoruz diyince almadım daha. ben de sabrediyorum her gün inş geçicek bu gün çıkartmıycam diyorum. bebeğime de o yemek biticek demeye başladım şimdiden
Benim kuzenim gidiyordu medicanaya ben de birkaç kez onunla gitmiştim doktoruna ama çok olumsuz konuşunca bıraktı kuzenim TOBB a gidiyor bende onunla gidiyorum arada bakıyorum ama ben okadar para harcayamam sanırım bana da pahalı geliyor oralarMerhaba kizlar ankarada medicana hastanesine kadi doguma qiden varmi aranizda ben 11+1hamileyim doktorumu deyistirmem qerekiyor muayne ucreti cok pahali bide tup bebek yaptirdik ondan cok pahalimedicanayi onerdiler ama ordaki doktoruda bilmiyorum nasil bi dr
Benim kendi hastanem hrs hastanesiydi ama orasi cok pahali oldugu icin artik qidemiyorum o yuzden hastane arastirirken medicanayi onerdiler ne yapicam bilmiyorum her sey cok pahaliCanim harmony testini biraz daha arastirin istersen, %99.5 dogruluk payi diyorlar. Amniyosentez gibi riskleri de yok. Esin ve sen aileniz icin dogru olani daha iyi bilirsiniz tabi ki. Icini ferah tut canim benim, bebegin gayet saglikli ve su an hep seni dinliyor.
Valla canım kendimi sıktım sıktım artık patladım başladım ağlamaya. Bi diyorum amniyosentez, bi diyorum diğer test.Çok kararsızım.Canim harmony testini biraz daha arastirin istersen, %99.5 dogruluk payi diyorlar. Amniyosentez gibi riskleri de yok. Esin ve sen aileniz icin dogru olani daha iyi bilirsiniz tabi ki. Icini ferah tut canim benim, bebegin gayet saglikli ve su an hep seni dinliyor.
Gecmis olsun o testi ne icin istediler yaptirmasan ne oluyor yaptirinca ne oluyorValla canım kendimi sıktım sıktım artık patladım başladım ağlamaya. Bi diyorum amniyosentez, bi diyorum diğer test.Çok kararsızım.
Ya ben bugun çok kötüyüm. Yemek yiyemiyorum hic bi sekilde. Midem almiyoDinlenince gecio.midem kotuydu bugun
Tam hafifledi dedik yine cogaldi.
Valla canım kendimi sıktım sıktım artık patladım başladım ağlamaya. Bi diyorum amniyosentez, bi diyorum diğer test.Çok kararsızım.
Merhaba, ben de 36 yaşındayım. Doktorum ikili test ya da amniyosentez önermedi. İkili testin doğruluğuna cok güvenmediği icin ve amniyosentezde de dusuk riski oluşturabileceği icin. Doğrudan kandan bakılan genetik testini önerdi. Bence de garanti sonuc olarak en risksiz yöntem. Sen içini ferah tut, yoktur bisey, sağlıklıdır bebişin.Maddi durumum var çok şükür. Harmony testi için 2.250 tl fiyat verdiler. Ama amniyosentez yüzde 100 sonuç olduğu için ve iki dr.da şiddetle onu tavsiye ettiği için bilemiyorum.
hamile yastığı aldim cok rahat ettim canim çünkü yüzüstü yatıyordum simdi nereye donsem yastik olduğu için yatmıyorum yüzüstü bacağımıda üstüne atınca rahat oluyorArkadaşlar uyku pozisyonunuz hakkında druna danışan oldumu.. ben derin uykuya dalamıyorum artık.. sabaha kadar çılğınlar gibi bir sağa bir sola dönüyorum..kabalarım uyuşuyor yaaaaaa.. karnımın üstünde uyusam bişey olur mu?? Tehlikeli mi??
canim hakkında hayırlısı olsun inanıyorum ki bebeğin sağlıklı hangi yolu secsen sağlıklı cikcak kendini üzme dualarım seninleKızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
Hamile yastığı mı??? Aaaa ilk defa duydum.. hemen araştırıyım internetten buralarda bulursam bende alırım.. çoooookkk tşk ederiiimmmhamile yastığı aldim cok rahat ettim canim çünkü yüzüstü yatıyordum simdi nereye donsem yastik olduğu için yatmıyorum yüzüstü bacağımıda üstüne atınca rahat oluyor
Canim hersey Allahtan arkadaslarinda dedigi gibi bu olasilik testi benimde arkadasim boyleydi uzuldu gebeligi uzuntuyle gecti sadece cocugun basi biraz buyuk dogdu oda buyudukce duzeldi masallah simdi cok tatli bir kiz oldu.imkanin varsa diger testi yaptir sonucta icinde kalmasin.dualarim seninle rabbim yardimciniz olsun.A
Artık ne dusunecegimi bilmiyorum canım ya, moralim çok bozuk.olumlu düşünmek istedikce herşey olumsuz çıkıyo. Böyle hikayeler umut oluyo ama bi yanım da buruk.Eski dr.umda kesinlikle amniyosentez dedi.
Maddi durumum var çok şükür. Harmony testi için 2.250 tl fiyat verdiler. Ama amniyosentez yüzde 100 sonuç olduğu için ve iki dr.da şiddetle onu tavsiye ettiği için bilemiyorum.
Sağol canım, sma çok yiprandigim için zor geliyor..Ben kan testine daha sıcak bakıyorum, zaten onda da sorun çıkarsa amniyosentez yapiyolarmis.Ben kan sulandirici iğne kullanıyorum, bi de coraspin.o yüzden amniyosentez den korkuyorum. Onun için 1 hafta onceden filan bırakmak gerekiyomus igneyi. Ya bebeğim sağlıklı ysa ve igneyi bıraktığımda bişey olursa diye kafamda bir sürü soru var.Sea41 arkadaşım içini ferah tutmaya çalış benim geçen yıl iki arkadaşımda da riski yüksek çıkmıştı onlarında yaşı 35 ve 37 idi ve ilk gebelikleriydi birisi yurtdışına gönderilen testi yaptırdı ama o dönemi çok zor geçirdi bunlar insanı yıpratan şeyler ama test sonuçlanınca rahatladılar diğeride ankaradaydı Hacettepe de amniyosentez yaptırdı doktoru ısrarla onu istedi ve daha kesin sonuç diye amniyosentezi yaptırdı ama çok dikkat etti sonrasında 10 gün hiç yerinden kalkmadı hiçbir şey yapmadı sadece evde geçirdi annesi baktı bu sürede sonrasında çok ddikkat etmek gerekiyormuş amniyosentezde belki fikir olur sana ikisini de değerlendir kafanda en iyisi hangisi geliyorsa sana içinse hangisi siniyorsa onu yaptır ama hep güzel şeyler düşünmeye çalış
O testi yaptırabilirim Amniyosentez için 16.haftayi beklemem lazım, hem bebeğim büyüyecek hem de ben 3 haftada kanser olurum..Kan testini düşünüyorum.Canım lütfen üzülme. Senin gibi olup sağlıkla bebeğini doğuran bir sürü insna var. Benim arkadaşım da bunu yaşadı ve yurt dışına gönderilen testi yaptırmıştı harmony mi oluyor bilmiyorum. Sonuçları güzel gelmişti yaşadığı stresle kaldılar. Oğlu şimdi 3 yaşlarında maşallah hiçbişeyi yok. İnşallah herşey güzel olur
Ikili testim riskli çıktığı için istediler. Amniyosentez in riskleri var.Yaptirmasam bebeğim sağlıklı mı diye 6 ay kafayı yerim.Yaptirirsam bebeğimin iyi olup olmadığını öğrenip ona göre bir karar veririm.Gecmis olsun o testi ne icin istediler yaptirmasan ne oluyor yaptirinca ne oluyor
Canim ya o nasil birsey rica etsem bir foto atabilirmisinhamile yastığı aldim cok rahat ettim canim çünkü yüzüstü yatıyordum simdi nereye donsem yastik olduğu için yatmıyorum yüzüstü bacağımıda üstüne atınca rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?