- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
O testi yaptırabilirim Amniyosentez için 16.haftayi beklemem lazım, hem bebeğim büyüyecek hem de ben 3 haftada kanser olurum..Kan testini düşünüyorum.
attim bak canim sonradan emzirme ve bebeği yatirmak içinde kullanabiliyorsunCanim ya o nasil birsey rica etsem bir foto atabilirmisin
Sagol canim bende rahatsizim uyuyamiyorum rahatca arastirayim bunuda alayim tskler :)Eki Görüntüle 1934408 bunu aldim canim cok buyuk degil guzel çıktı rahat eşimide sıkıştırmadi yatakta
Evet onu dusundum bende sonradan bebisleride koyarim ustune diye :)attim bak canim sonradan emzirme ve bebeği yatirmak içinde kullanabiliyorsun
Ben de öyle düşünüyorum canım, onun sonucu 1 hafta 10 günde cikiyormus.Zaten onda da risk çıkarsa amniyosentez yapiyolarmis.16 haftaya 3 haftadan fazla var.o kadar beklemek istemiyorum.Sea41 Canım drlar genelde amniyosentez öneriyorlar, Rıza Bey bana 350de 1 demişti düşük riskini yanlış hatırlamıyorsam, ama zaten amniyosentez için 16ya kadar beklemen gerekecek, eğer durumunuz da müsaitse Harmony testi yaptırabilirsin, onun sonucu nekadar zamanda çıkıyor?
Ben de öyle düşünüyorum canım, onun sonucu 1 hafta 10 günde cikiyormus.Zaten onda da risk çıkarsa amniyosentez yapiyolarmis.16 haftaya 3 haftadan fazla var.o kadar beklemek istemiyorum.
SagSağol canım benim, inşallah.Hayırlı güzel haberler alırsınız inşAllah canım hep aklımdasın
Canim benimde var bebisler buyuyor sanirim yer aciyorlar kendilerine organlar yer degistiriyo azda olsa kemikler aciliyor normalmis kurum druma sordum bugunYa kızlar ben bugün bildiğimiz adet sancısı çekiyorum belim karnım bacaklarım felaket ağrıyor gidip gelip kontrol ediyorum leke bişey var mı diye hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım
Bi tanıdığım sarılık olmuştu doktorlar araştırmaktan sebebini bulamamışlardı.en sonunda faydalı diye hergün greyfurt sıkıp içtiğini söylemiş.doktorda kardeşim baştan söylesene demiş.tanıdığımın başına gelmişti sen yine de bi doktoruna sor.sonuçta greyfurt çok güvenilir bir meyve değil ilaçların bile etkisini değiştirebilecek güçte bir meyveMerhaba temmuz annelerim bizde cinsiyetimizi öğrendik erkek bebiş sağlıkla gelsinler bu arda ben greyfurt delisi oldum günde bir tane yiyorum sizce zararlımı
Cok siddetli olunca endişelendim açıkçası neyse leke falan olmadan stres yapmiyim benCanim benimde var bebisler buyuyor sanirim yer aciyorlar kendilerine organlar yer degistiriyo azda olsa kemikler aciliyor normalmis kurum druma sordum bugun
Aynen canim leke gormedigin surece normal kis ya bide soguklardanda etkileniyor vucudumuzCok siddetli olunca endişelendim açıkçası neyse leke falan olmadan stres yapmiyim ben
Bende ilişeyim şurayaBenim kendi hastanem hrs hastanesiydi ama orasi cok pahali oldugu icin artik qidemiyorum o yuzden hastane arastirirken medicanayi onerdiler ne yapicam bilmiyorum her sey cok pahali
Bize medicanayi onerdiler benim esim qazi tekerlikli sandalyede orda ucretsiz bakiyorlarmis ama tam bi bilqim yok daha qitmedikBende ilişeyim şurayane yapacağımı şaşırdım... Bana yakın olanlar da hep en pahalıları TOBB Çukurambar Koru Medicana da az değil. Bir fırsat bulup gezeceğim. O kadar para alacaksın da ne vereceksin bana diye gene içime sinmiyor bu fiyatlar. Allah yardımcımız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın. Sizde giderseniz fiyatlardan haber verin.
Bende internette araştırırken yine kk da bir topikte gördüm. Ankara'daki bazı hastanelerin 2015 yılı fiyatları. Medicana da 3500 normal diyordu. Epidural için +400 demişler. Bu sene ne kadar bilmiyorum. Birde özel hastane olunca kesin o fatura şişer gibi geliyor.Bize medicanayi onerdiler benim esim qazi tekerlikli sandalyede orda ucretsiz bakiyorlarmis ama tam bi bilqim yok daha qitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?