2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben devletde de dogum yapabilirim ama simdilik kontrolleri ozelde istiyorumki kafamda soru kalmasin

Ben devletde de dogum yapabilirim ama simdilik kontrolleri ozelde istiyorumki kafamda soru kalmasin
Devlette neresini düşünüyorsun. Açıkçası riskli bir gebeliğin yoksa devlete kontrole git. Özelde Doğum yap derim. Başkent uygun duruyor bakalım. Gezip görmek birinci ağızdan bilgi almak en güzeli.

Canim.bende yüz üstüne alışıkmisim meğer ilk haftalar gece farketmeden yatıyordum şimdi gece yanlışlıkla yatsam bile yatamiyorum bebis sıkışıyor galiba

A

Artık ne dusunecegimi bilmiyorum canım ya, moralim çok bozuk.olumlu düşünmek istedikce herşey olumsuz çıkıyo. Böyle hikayeler umut oluyo ama bi yanım da buruk.Eski dr.umda kesinlikle amniyosentez dedi.
Canim pek geçmişi okumadım ama bu risk down sendromu için mi ? Başka birşey mi var . Down sendormu için bir tedavi yok diye biliyorum kan testini yaptırınca allah korusun bebek yine riskli çıkarsa bebeğini aldıracakimsin? Bunu seni üzmek için değil eğer aldirmam diyorsan neden bu kadar testler yapıp daha da uzuyorsun kendini . .

Evet down sendromu için. Ikili testi riskli çıkıp ta diğer testleri temiz çıkan duyduğum için yaptiricam testi. Aksi durumu düşünmek istemiyorum.

Evet down sendromu için. Ikili testi riskli çıkıp ta diğer testleri temiz çıkan duyduğum için yaptiricam testi. Aksi durumu düşünmek istemiyorum.
Canim nasıl cikti sonucun benmde riskli biraz

Rabbimin izniyle iyi sonuçlar alırsıniız inşallah. Uyusum uyandım. Boğazlarım yine kötü. Öğretmenim ve doktor çok konuşma dedi ama olmuyor. Sonuç bogazlar yine pert. Kasintilar ve karin icin badem yagi onerdi. Nemlendirici kremlere 5.aydan sonra basla dedi.

Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. Bize yavrularımizin yasitlarindan geri kaldigini göstermesin.. Bir ömür bize muhtaç edipte ben ölürsem yavruma k bakar diye dusundurmesin.. Rabbim insanlar icin verdigi tum güzel nimetlerinden evlatlarimizi yoksun birakmasin insallah.. Dusmanima bile bu korkuyu yasatmasin Yuce Rabbim

Amin inşallah

Aminnnn

Anladım. Hakkında hayırlısı olsun . Kalbini ferah tutmak için yapıyorsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar Günaydın. Yardım edin dünden beri çok kötüyüm. Tüm vucudum kırılıyor, bütün eklem yerlerim ağrıyor ve bi üşüyüp bi terliyorum. Ayak bileklerim, ellerimde parmaklarımın eklem yerleri, kalça kemiklerim, sırt kemiklerim , belim çok kötü ağrıyor. Ara ara midem de kalkıyor. Dün 1 tane parol içtim. 1 saat düzeldim sonra tekrar başladı. Dün sabah 1 tost yedim. Daha sonra ağzıma birşey sürmedim
Doktora mı gitsem ?

Son düzenleme:
Kızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
kaç yaşındasın canım ? bu testler 35 yaş üstü riskli çıkıyor ve zaten türk anotamisine uygun değilmiş. bence canını sıkma,üzülme dua et arkadasım. eltim 32 yasında dogum yaptı onada aynısını dediler kızı gayette sağlıklı. yanılabiliyorlar yani. amniyosenteze gelince artık önerilmiyor ilkel buluyorlar geçen doktorum söyledi. onun yerine testler geliştirilmiş kanla yapılabilen. Allah sağlıkla kavuştursun canım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

günaydın herkese. sabahsabah sinir oldum ya daha çocuğun cinsiyeti belli değil biz şimdiden isim tartışıyoruz. ben onun beğendiğini beğenmiyorum o benimkini beğenmiyo. sanırım bizim çocuk doğucak hala bi ismi bile olmıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…