- 29 Mayıs 2016
- 62
- 23
- 8
- 35
Ben devletde de dogum yapabilirim ama simdilik kontrolleri ozelde istiyorumki kafamda soru kalmasinBende internette araştırırken yine kk da bir topikte gördüm. Ankara'daki bazı hastanelerin 2015 yılı fiyatları. Medicana da 3500 normal diyordu. Epidural için +400 demişler. Bu sene ne kadar bilmiyorum. Birde özel hastane olunca kesin o fatura şişer gibi geliyor.
Devlette neresini düşünüyorsun. Açıkçası riskli bir gebeliğin yoksa devlete kontrole git. Özelde Doğum yap derim. Başkent uygun duruyor bakalım. Gezip görmek birinci ağızdan bilgi almak en güzeli.Ben devletde de dogum yapabilirim ama simdilik kontrolleri ozelde istiyorumki kafamda soru kalmasin
Canim.bende yüz üstüne alışıkmisim meğer ilk haftalar gece farketmeden yatıyordum şimdi gece yanlışlıkla yatsam bile yatamiyorum bebis sıkışıyor galibaDesene doğum yapıncaya kadar derin uykuyu unutuyum..yüzüstü yatmayaalışık olunca yatamıyorum sağa yada sola.. korkuyorumda farklında olmadan karnımın üzerine yatıp bebeğe bişey olacak diye.. resmen sabaha kadar kendimle savaşıyorum..
Canim pek geçmişi okumadım ama bu risk down sendromu için mi ? Başka birşey mi var . Down sendormu için bir tedavi yok diye biliyorum kan testini yaptırınca allah korusun bebek yine riskli çıkarsa bebeğini aldıracakimsin? Bunu seni üzmek için değil eğer aldirmam diyorsan neden bu kadar testler yapıp daha da uzuyorsun kendini . .A
Artık ne dusunecegimi bilmiyorum canım ya, moralim çok bozuk.olumlu düşünmek istedikce herşey olumsuz çıkıyo. Böyle hikayeler umut oluyo ama bi yanım da buruk.Eski dr.umda kesinlikle amniyosentez dedi.
Evet down sendromu için. Ikili testi riskli çıkıp ta diğer testleri temiz çıkan duyduğum için yaptiricam testi. Aksi durumu düşünmek istemiyorum.Canim pek geçmişi okumadım ama bu risk down sendromu için mi ? Başka birşey mi var . Down sendormu için bir tedavi yok diye biliyorum kan testini yaptırınca allah korusun bebek yine riskli çıkarsa bebeğini aldıracakimsin? Bunu seni üzmek için değil eğer aldirmam diyorsan neden bu kadar testler yapıp daha da uzuyorsun kendini . .
Canim nasıl cikti sonucun benmde riskli birazEvet down sendromu için. Ikili testi riskli çıkıp ta diğer testleri temiz çıkan duyduğum için yaptiricam testi. Aksi durumu düşünmek istemiyorum.
Amin inşallahRabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. Bize yavrularımizin yasitlarindan geri kaldigini göstermesin.. Bir ömür bize muhtaç edipte ben ölürsem yavruma k bakar diye dusundurmesin.. Rabbim insanlar icin verdigi tum güzel nimetlerinden evlatlarimizi yoksun birakmasin insallah.. Dusmanima bile bu korkuyu yasatmasin Yuce Rabbim
AminnnnRabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.. Bize yavrularımizin yasitlarindan geri kaldigini göstermesin.. Bir ömür bize muhtaç edipte ben ölürsem yavruma k bakar diye dusundurmesin.. Rabbim insanlar icin verdigi tum güzel nimetlerinden evlatlarimizi yoksun birakmasin insallah.. Dusmanima bile bu korkuyu yasatmasin Yuce Rabbim
Trizomi 21 1:61 çıktı. Senin sonuç belli oldu mu, senin nasıl?Canim nasıl cikti sonucun benmde riskli biraz
Anladım. Hakkında hayırlısı olsun . Kalbini ferah tutmak için yapıyorsun inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet down sendromu için. Ikili testi riskli çıkıp ta diğer testleri temiz çıkan duyduğum için yaptiricam testi. Aksi durumu düşünmek istemiyorum.
Benim ensede sorun var 2.87 kalptede beyaz nokta göründü kan daha çıkmadı . Rabbim yardimcimiz olsunTrizomi 21 1:61 çıktı. Senin sonuç belli oldu mu, senin nasıl?
kaç yaşındasın canım ? bu testler 35 yaş üstü riskli çıkıyor ve zaten türk anotamisine uygun değilmiş. bence canını sıkma,üzülme dua et arkadasım. eltim 32 yasında dogum yaptı onada aynısını dediler kızı gayette sağlıklı. yanılabiliyorlar yani. amniyosenteze gelince artık önerilmiyor ilkel buluyorlar geçen doktorum söyledi. onun yerine testler geliştirilmiş kanla yapılabilen. Allah sağlıkla kavuştursun canım inşallah sağlıklıdır bebişlerimizKızlar ikili testimin sonucunu aldım, malesef risk yüksek çıktı, yine moralim çok bozuldu.Amniyosentez önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kan testi mi amniyosentez mi.Çok Üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?