olsun tatlı konular bunlar ablamlarda öyle yaptı iki yeğenimde çift ismi vargünaydın herkese. sabahsabah sinir oldum ya daha çocuğun cinsiyeti belli değil biz şimdiden isim tartışıyoruz. ben onun beğendiğini beğenmiyorum o benimkini beğenmiyo. sanırım bizim çocuk doğucak hala bi ismi bile olmıycak
Kızlar, dün bir kabahat işledim..burayada yazmayada çekindim ...ama ben dün kola içtim..
acaip canım istedi, yoksa zaten içmezdim....dayanamadım..çok evhamlı da oldum..
Kolayi biz eve almiyoruz ama bende arada fanta içiyorum cok canım çekiyo bazen asitli içecekleri ya
35 yaşındayım canım. Dr.lar amniyosentez önerdi ama ben kan testini yaptırmayı düşünüyorum. Ben de sağlıklı olduğuna inanıyorum. Inşallah öyledir.kaç yaşındasın canım ? bu testler 35 yaş üstü riskli çıkıyor ve zaten türk anotamisine uygun değilmiş. bence canını sıkma,üzülme dua et arkadasım. eltim 32 yasında dogum yaptı onada aynısını dediler kızı gayette sağlıklı. yanılabiliyorlar yani. amniyosenteze gelince artık önerilmiyor ilkel buluyorlar geçen doktorum söyledi. onun yerine testler geliştirilmiş kanla yapılabilen. Allah sağlıkla kavuştursun canım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Günaydın canımGünaydın kızlat
olsun tatlı konular bunlar ablamlarda öyle yaptı iki yeğenimde çift ismi var
Rahatladım canım yaa..içenler varmış benim gibi...hayır içmemem gerektiğini bende biliyorum ama ne yapayım içtim..canımız şekerli bişiler istiyor mesela, yediğim sadece meyveden aldığım şeker..hocaya birsürü soru soracağım gittiğimde..yetmiyor bana sadece meyveden aldığım şeker belkide...Allahım hayırlısıyla evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah..çikolata bile yemiyorum yok efendim içinde kafein var..noldu tuttum tuttum kendımı kafeinle yüklü kola içtim
35 yaşındayım canım. Dr.lar amniyosentez önerdi ama ben kan testini yaptırmayı düşünüyorum. Ben de sağlıklı olduğuna inanıyorum. Inşallah öyledir.
Ayyyy benimkide beni sinir ediyor.. drumuz muhtemelen kız dedii.. neymiş babannesinin adını koyacakmış aliye.. istemiyorum dedim.. çünkü anlaşmamız kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı..şekerimi fırlatıyosun diyorum sırf beni kızdırmak için yapıyor biliyorum ama hamilelikten sanırım deliye dönüyorum şaka gibi algılayamıyorum.. bende aliye olursa boşarım seni diyorumgünaydın herkese. sabahsabah sinir oldum ya daha çocuğun cinsiyeti belli değil biz şimdiden isim tartışıyoruz. ben onun beğendiğini beğenmiyorum o benimkini beğenmiyo. sanırım bizim çocuk doğucak hala bi ismi bile olmıycak
Ense kalınlığı fazla çıktığı için bir de dr.um önerdiği için yaptırdım. Hiç kötü bir sonuç çıkacağına inanmamistim.o habere bakmistim canım. Evet benim çevremde de var öyle diyip te sağlıklı doğan bebekler. Hakkımızda hayırlısı olsun.Geçmiş olsun canım, merak ettiğim bisey var yanlış anlama sakın, bu ikili testi ne için yaptırdın hani down sendromlu olunca aldirmayimi düşünüyorsun? Ki bu testler yüzde yüz sonuçta vermiyor nasil guveniyorsunuz bu testlere?
net haberlerine bir göz at istersen bir sürü örnek var, şahsen ben senin bebeginin sagliksiz olduğuna inanmiyorum, bu basit testleri eger aldirmiycaksaniz yaptirmayin derim kendinizide bebeginizide üzmeyin, ki down sendromlu olucak diyipte sapa saglam doğan bebekler var
http://www.memurlar.net/haber/506357/
Şu habere bir göz at canım
Ense kalınlığı fazla çıktığı için bir de dr.um önerdiği için yaptırdım. Hiç kötü bir sonuç çıkacağına inanmamistim.o habere bakmistim canım. Evet benim çevremde de var öyle diyip te sağlıklı doğan bebekler. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ayyyy benimkide beni sinir ediyor.. drumuz muhtemelen kız dedii.. neymiş babannesinin adını koyacakmış aliye.. istemiyorum dedim.. çünkü anlaşmamız kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı..şekerimi fırlatıyosun diyorum sırf beni kızdırmak için yapıyor biliyorum ama hamilelikten sanırım deliye dönüyorum şaka gibi algılayamıyorum.. bende aliye olursa boşarım seni diyorum
İc canim ne olacak o kadar dusunme alkol sigara degil ya :) Canin istedigi seyi yiyip iceceksin cunku biz hamileyizKızlar, dün bir kabahat işledim..burayada yazmayada çekindim ...ama ben dün kola içtim..
acaip canım istedi, yoksa zaten içmezdim....dayanamadım..çok evhamlı da oldum..
Ayy ben isim dusunmeye korkuyorum :)) Bizde esimle anlasamiyoruz ama o bana birakti karismam ben dedi bende karissin ama guzel isim bulsun istiyorumya ısrarla diretiyolar ya ben de ona çıldırıyorum. ya sen de tüp bebeksin neler yaşadığımızı biliyosun. bütün sıkıntısını çilesini biz çekiyoruz. gece gündüz kusuyorum herşeye ragmen çalışıyorum yapamıyorum dıyıp işimi bırakmıyorum yıne ona destek olabılmek ıcın bu halıme ragmen ugrasıyorum. o cocugumuzun olmasını benım kadar istemedı ben daha cok istekleydım. zaten bi yerım agrıdıgında ksutugumda falan bana hemen ee cocuk yapmayı sen ıstedın dıyo ama sımdı ısme sıra gelınce benım dedıgım de olucak dıyınce kuduruyorum sınırden. ya ınsan bı der sen cok ıstedın cok ugrastın hamılelıgınde neler cektıgını goruyorum. sen guzel bır ısım bulucaksındır ınanıyorum vs der dımı ama yok ılla onun da dedıgı olucak. ben de ona dıyorum kı barı buldugun ısım benım de ıcıme sınen bır ısım olsun yıne benle ınatlasıyo senın buldugun benım ıcıme sınmıyo ama dıyo. ayy anlattıkca sınırım tepeme cıkıyo
Prenses jale yada hale budaKızlr benim bebeğim içinde cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
en net fotom bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?