2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

olsun tatlı konular bunlar ablamlarda öyle yaptı iki yeğenimde çift ismi var

Kızlar, dün bir kabahat işledim..burayada yazmayada çekindim ...ama ben dün kola içtim..
acaip canım istedi, yoksa zaten içmezdim....dayanamadım..çok evhamlı da oldum..

Kolayi biz eve almiyoruz ama bende arada fanta içiyorum cok canım çekiyo bazen asitli içecekleri ya

Rahatladım canım yaa..içenler varmış benim gibi...hayır içmemem gerektiğini bende biliyorum ama ne yapayım içtim..canımız şekerli bişiler istiyor mesela, yediğim sadece meyveden aldığım şeker..hocaya birsürü soru soracağım gittiğimde..yetmiyor bana sadece meyveden aldığım şeker belkide...Allahım hayırlısıyla evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah..çikolata bile yemiyorum yok efendim içinde kafein var..noldu tuttum tuttum kendımı kafeinle yüklü kola içtim

35 yaşındayım canım. Dr.lar amniyosentez önerdi ama ben kan testini yaptırmayı düşünüyorum. Ben de sağlıklı olduğuna inanıyorum. Inşallah öyledir.

olsun tatlı konular bunlar ablamlarda öyle yaptı iki yeğenimde çift ismi var

iki ismi olucak mecburen canım ama 2 isim de ikimizin içine sinen bir isim olmıycak. o kendi koyduğu isimle ben kendi koyduğum isimle sevicez çocuğu sanırım

Bazen banada yetmiyor canim az da olsa tadımlık yiyip içiyorum artık bazen, doktorumda sana hersey yemek serbest diyince birazda ondanda gaza geldim tabi

35 yaşındayım canım. Dr.lar amniyosentez önerdi ama ben kan testini yaptırmayı düşünüyorum. Ben de sağlıklı olduğuna inanıyorum. Inşallah öyledir.

Geçmiş olsun canım, merak ettiğim bisey var yanlış anlama sakın, bu ikili testi ne için yaptırdın hani down sendromlu olunca aldirmayimi düşünüyorsun? Ki bu testler yüzde yüz sonuçta vermiyor nasil guveniyorsunuz bu testlere?
net haberlerine bir göz at istersen bir sürü örnek var, şahsen ben senin bebeginin sagliksiz olduğuna inanmiyorum, bu basit testleri eger aldirmiycaksaniz yaptirmayin derim kendinizide bebeginizide üzmeyin, ki down sendromlu olucak diyipte sapa saglam doğan bebekler var

http://www.memurlar.net/haber/506357/
Şu habere bir göz at canım

Kacgundur raporluydum bugun ıse basladın ama cok tuhaf ben 2 gundur cok ıyıyım nıdem bulanmıyo fazla ıstedıgımı yıyebılıyorum ve yorgun da degılım 11haftayı gectı bebegım aklıma bı korku gelıo bazen neden bırden ıyı oldum erken deılmı daha bırsey yoktur dimi?yarın benım de ikili testım var ınsallah ıyı sonuclar cıkar..rısklı cıkan arkdasların da insallah guzel sınuclar alırlar hayırlısıyla

Ayyyy benimkide beni sinir ediyor.. drumuz muhtemelen kız dedii.. neymiş babannesinin adını koyacakmış aliye.. istemiyorum dedim.. çünkü anlaşmamız kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı..şekerimi fırlatıyosun diyorum sırf beni kızdırmak için yapıyor biliyorum ama hamilelikten sanırım deliye dönüyorum şaka gibi algılayamıyorum.. bende aliye olursa boşarım seni diyorum

Ense kalınlığı fazla çıktığı için bir de dr.um önerdiği için yaptırdım. Hiç kötü bir sonuç çıkacağına inanmamistim.o habere bakmistim canım. Evet benim çevremde de var öyle diyip te sağlıklı doğan bebekler. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Her doktor ikili teste çağırıyor yaptırip yaptirmamak bizlere bagli, ben yaptırmak istemedigimi soyledigimde doktorum beni ayakta alkisladi bu testler avrupada yapilmiyor malesef bizim ülkemizde yapılıyor dedi insanlar sırf bebegi saglıksız olduğu icin cinayet işliyorlar dedi, ki keşke güvenilir olsada yaptirip kendimizi buna alistirsak ama bir guvenirligide yok, ve fark ettiyseniz otuz yaş üstü kadınlara hemen hemen hepsi sonuç kötü diyor, bence içini ferah tut o cok sağlıklı annesi:)

ya ısrarla diretiyolar ya ben de ona çıldırıyorum. ya sen de tüp bebeksin neler yaşadığımızı biliyosun. bütün sıkıntısını çilesini biz çekiyoruz. gece gündüz kusuyorum herşeye ragmen çalışıyorum yapamıyorum dıyıp işimi bırakmıyorum yıne ona destek olabılmek ıcın bu halıme ragmen ugrasıyorum. o cocugumuzun olmasını benım kadar istemedı ben daha cok istekleydım. zaten bi yerım agrıdıgında ksutugumda falan bana hemen ee cocuk yapmayı sen ıstedın dıyo ama sımdı ısme sıra gelınce benım dedıgım de olucak dıyınce kuduruyorum sınırden. ya ınsan bı der sen cok ıstedın cok ugrastın hamılelıgınde neler cektıgını goruyorum. sen guzel bır ısım bulucaksındır ınanıyorum vs der dımı ama yok ılla onun da dedıgı olucak. ben de ona dıyorum kı barı buldugun ısım benım de ıcıme sınen bır ısım olsun yıne benle ınatlasıyo senın buldugun benım ıcıme sınmıyo ama dıyo. ayy anlattıkca sınırım tepeme cıkıyo

Kızlar, dün bir kabahat işledim..burayada yazmayada çekindim ...ama ben dün kola içtim..
acaip canım istedi, yoksa zaten içmezdim....dayanamadım..çok evhamlı da oldum..
İc canim ne olacak o kadar dusunme alkol sigara degil ya :) Canin istedigi seyi yiyip iceceksin cunku biz hamileyiz

Vakit gecmiyor ki gorus gunumuz gelmiyor bir turlu 14 Ocak'a kadar sabretmem gerekiyor

Kızlr benim bebeğim içinde cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
en net fotom bu

Eklentiler

• IMG_6101.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
Ayy ben isim dusunmeye korkuyorum :)) Bizde esimle anlasamiyoruz ama o bana birakti karismam ben dedi bende karissin ama guzel isim bulsun istiyorum
Sonucta ortak kararimiz olsun istiyorum bakalim neler olacak ama guzel seyler bunlar Allah baska dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…