Prenses jale yada hale buda
Şimdi kan testi vermeye gidiyorum. 10 iş günü içinde belli olacakmış. Hepinizden dua istiyorum.Her doktor ikili teste çağırıyor yaptırip yaptirmamak bizlere bagli, ben yaptırmak istemedigimi soyledigimde doktorum beni ayakta alkisladi bu testler avrupada yapilmiyor malesef bizim ülkemizde yapılıyor dedi insanlar sırf bebegi saglıksız olduğu icin cinayet işliyorlar dedi, ki keşke güvenilir olsada yaptirip kendimizi buna alistirsak ama bir guvenirligide yok, ve fark ettiyseniz otuz yaş üstü kadınlara hemen hemen hepsi sonuç kötü diyor, bence içini ferah tut o cok sağlıklı annesi:)
Benim görüs gunu uzadi ilk defa 3 hafta sabredecegim .. Bu hafta ogrendim cinsiyetini o yuzden rahatim gecer sanirim 3 hafta buyumez gözümde ..Vakit gecmiyor ki gorus gunumuz gelmiyor bir turlu14 Ocak'a kadar sabretmem gerekiyor
Inşallah canım, ben de öyle düşünmek istiyorum. Şimdi kan testi vermeye gidiyorum. Dualarinizi esirgemeyin olur mu canım.Sea41 canim yazdiklarinin hepsini okudum bence bebisin saglikli hic birsey cikmayacak .. Ben buna inaniyorum boyle dusunuyorum yas ilerleyince hep risk goruluyor buda oyle birsey olacak .. Amniyosentez yapincada dusuk olacak bebege birsey olacak diye de dusunme hic birsey olmuyor ..
Ayy ben isim dusunmeye korkuyorum :)) Bizde esimle anlasamiyoruz ama o bana birakti karismam ben dedi bende karissin ama guzel isim bulsun istiyorum
Sonucta ortak kararimiz olsun istiyorum bakalim neler olacak ama guzel seyler bunlar Allah baska dert vermesin
Vakit gecmiyor ki gorus gunumuz gelmiyor bir turlu14 Ocak'a kadar sabretmem gerekiyor
Aynen canım düşündükce sinirlerim zıplıyor.. bu bebekte benim emeğim daha fazla diyorum.. o kadar iğne ilaç,hormon takviveleri ben aldım ,sen ne yaptın gittin bi avuç su verdin geldin, ağzına bir tane ilaç koymadın diyorum.. bende istiyorum içimize ikimizin de sinecek bir isim.. yatıyoruz aliye, kalkıyoruz aliye.. kafayı yeditcek bana şakanın tadı kaçtı diyorum anlamıyor... hahahaa aliye ismini yazarken bile gerildim..ya ısrarla diretiyolar ya ben de ona çıldırıyorum. ya sen de tüp bebeksin neler yaşadığımızı biliyosun. bütün sıkıntısını çilesini biz çekiyoruz. gece gündüz kusuyorum herşeye ragmen çalışıyorum yapamıyorum dıyıp işimi bırakmıyorum yıne ona destek olabılmek ıcın bu halıme ragmen ugrasıyorum. o cocugumuzun olmasını benım kadar istemedı ben daha cok istekleydım. zaten bi yerım agrıdıgında ksutugumda falan bana hemen ee cocuk yapmayı sen ıstedın dıyo ama sımdı ısme sıra gelınce benım dedıgım de olucak dıyınce kuduruyorum sınırden. ya ınsan bı der sen cok ıstedın cok ugrastın hamılelıgınde neler cektıgını goruyorum. sen guzel bır ısım bulucaksındır ınanıyorum vs der dımı ama yok ılla onun da dedıgı olucak. ben de ona dıyorum kı barı buldugun ısım benım de ıcıme sınen bır ısım olsun yıne benle ınatlasıyo senın buldugun benım ıcıme sınmıyo ama dıyo. ayy anlattıkca sınırım tepeme cıkıyo
Allah yardımcın olsun canım... biran önce bütün korkuların geride kalır İnşaAllahŞimdi kan testi vermeye gidiyorum. 10 iş günü içinde belli olacakmış. Hepinizden dua istiyorum.
Kızlr benim bebeğim içinde cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
en net fotom bu
Şimdi kan testi vermeye gidiyorum. 10 iş günü içinde belli olacakmış. Hepinizden dua istiyorum.
Canım dr neden gitmiyorsun ki?? Böyle yapmak bebeğe faydadan çok zararı olur.. öncelikle anne sağlığı önemli.. sen sağlıklı olmazsan bebiş nasıl iyi olacak..hemen bi muayene ol, zaten özel durumundan dolayı dr ona göre ilaç verecektir.. geçmiş olsun..Kızlar Günaydın. Yardım edin dünden beri çok kötüyüm. Tüm vucudum kırılıyor, bütün eklem yerlerim ağrıyor ve bi üşüyüp bi terliyorum. Ayak bileklerim, ellerimde parmaklarımın eklem yerleri, kalça kemiklerim, sırt kemiklerim , belim çok kötü ağrıyor. Ara ara midem de kalkıyor. Dün 1 tane parol içtim. 1 saat düzeldim sonra tekrar başladı. Dün sabah 1 tost yedim. Daha sonra ağzıma birşey sürmedim
Doktora mı gitsem ?
Sağol canım ya, gidiyorum hemenCanım dr neden gitmiyorsun ki?? Böyle yapmak bebeğe faydadan çok zararı olur.. öncelikle anne sağlığı önemli.. sen sağlıklı olmazsan bebiş nasıl iyi olacak..hemen bi muayene ol, zaten özel durumundan dolayı dr ona göre ilaç verecektir.. geçmiş olsun..
Teoriye göre erkek ama benim icimdende kız geçti nedense:)
Teşekkür ederim tahminin için
Yok kız nerdeeee. Bi kız bi erkek diyip duruyolar çocuğuma :) 19unda da netleşmezse alışveriş hayallerim yalan olcak bu gidişle :)
Canim Allah in izniyle hersey güzel olacak çok dua ettim özellikle senin icin . Sırf için rahatlasin diye çünkü inan bebeğin Allah in izniyle sağlıkla doğacak amniyosentez yaptıran çok tanıdığım var sorunsuz geçen Allah yardimcın olsunInşallah canım, ben de öyle düşünmek istiyorum. Şimdi kan testi vermeye gidiyorum. Dualarinizi esirgemeyin olur mu canım.
Kız gibiKızlr benim bebeğim içinde cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
en net fotom bu
10 gün sonra kuş gibi rahatlıycaksın cok iyi bir karar verdin yaptırmakla yoksa hep icin icini yiyicekti emin ol bebisinde hic birsey yok rabbim güzel haberler almanı nasip etsin insallahŞimdi kan testi vermeye gidiyorum. 10 iş günü içinde belli olacakmış. Hepinizden dua istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?