2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız... Uzun zamandır yazamadım bulantılar halsizlik hepsi üstüste geldi.. Bu gün doktora gittim sorun yok dedi ama biraz normale göre küçük dedi benim de morelim bozuldu. Sizceküçükolması sorunmu kii bu ara da erkek bebek bekliyomuşumm Allahımsağlıklı bi şekilde kucağımaalmayı nasipetsin inşallah .. Cümlemizinn Aminn

Kızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
canım onların belleri düğmeli ipli falan oluyor ben ilk hamileliğimde 4. ayda aldım 22 kilo almama ragmen 9. ayda bile giyindim tabi alırken biraz bol alıp düğmesiyle belini ayarlamıstım

Kızlar 2li testimin sonucu cikmis simdi netten baktım pap-a 4.21 yazıyor normalmi?

canım onların belleri düğmeli ipli falan oluyor ben ilk hamileliğimde 4. ayda aldım 22 kilo almama ragmen 9. ayda bile giyindim tabi alırken biraz bol alıp düğmesiyle belini ayarlamıstım
Canim bende dün aldım artık karın kısmı sıkıyor pantolonlarin burdan arkadaşlar
H &M den aldık demişti bende ordan aldım gerçekten çok güzel ama bedeni bir beden büyük aldım bacak kısmı bol geliyor belinde düğme ya da ip yok o kısım iyi ama ben kendi bedenimimi alsaydim diye tereddüt ettim iki tane aldım çünkü

A
Allah razı olsun canım. .Sağol canım.

10 gün sonra kuş gibi rahatlıycaksın cok iyi bir karar verdin yaptırmakla yoksa hep icin icini yiyicekti emin ol bebisinde hic birsey yok rabbim güzel haberler almanı nasip etsin insallah
Sağol canım, amin inşallah.

Kızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Canım ben 40 bedenim ona göre aldım. Zaten pantolon alıyorum üst sorun değil daha. Pantolonlarda esnek hafif kumaşlar. Eşofman aldım bir büyük beden Lcw dan. Pişman oldum. Diz veriyor. Daha da bollaşıyor. Bir büyük olup görüntümüzden taviz vermeyelim fit görünelim en azından şimdilik

Ben bi beden büyük aldım pişman oldum genişledi bide üstne biraz bel kısmıda kasmalı değildi rahat edemiyorum anca 1 ay sonra falan. Tavsiyem bedeninde alman

Ben su anki bedenime gore aldim sanmiyorum bedenim degissin göbüs degisir cok cok Zaten azcik degisse giyemem cunku dar aldim :)

Bende h&m den aldim baya oldu alali hic birsey de olmadi kot genisler derler ama bu sapasaglam azcik bile genislemedi :))
Bence birini bedenine gore alsaydin birini bir beden buyuk alsaydin en azindan bedenin buyurse buyugunu giyersin cunku normal kot gibi dogumdan sonrada giyilir .

Ben bi beden büyük aldım pişman oldum genişledi bide üstne biraz bel kısmıda kasmalı değildi rahat edemiyorum anca 1 ay sonra falan. Tavsiyem bedeninde alman
Aynen ya degistircem en azından biri bedenime göre olsun çünki diz kısmı bol olunca sevmiyorum içimde çorap vardi alirken anlamadim:) indirim vardı şok oldum kasa da almayan vaRSA tavsiye ederim iki pantolon 100 tl oldu

Aynen ya degistircem en azından biri bedenime göre olsun çünki diz kısmı bol olunca sevmiyorum içimde çorap vardi alirken anlamadim:) indirim vardı şok oldum kasa da almayan vaRSA tavsiye ederim iki pantolon 100 tl oldu
İyiye almışsın valla ben lcwadan 59a aldım. Değiştir derim giymedysen birini şimdi diğerini ileride giyersin

Aynen canım bencede doğumdan sonra da giyinilir kot kumaşı çok güzel yumuşacık birini degistircem zaten dar paça kotu bol sevmiyorum maalesef :)

Normalde h&m pahali bir magaza ama hamile pantolonlari ucuz :)) Hep indirimde bende 60tl ye aldim indirimdeydi 120 idi normalde ..
Ama H&M nin kotunu oncedende kullanan varsa bilir hic birsey olmuyor kot eskiyor hala tas gibi genislemiyor .. Birde cok guzel emzirme sutyeni vardi bedeni kalmamisti o kadar yumusakti ki alacaklar bakabilir oraya calisanlar icinde guzel penye degil ..

Bende 40 bedenim gittim 42 aldım küçükken annelerimiz hep bi beden büyük alırdı ya büyüyuncede giyersin mantığı o iz kaldı bende heralde :) degistircem ztn bel altı bile kilo ne kadar buyuyebikirki ama dün pantolonu giyince karnımi görünce kendimi gerçekten hamis hissettim bebek minnak ama kilo almamis olamama rağmen gobus kocaman :)

arkadaşlar kabızlık sorunu olanlar nasıl başa çıkıyor? benim hamilelikte tek çektiğim o. bulantılarımdan bile şikayetçi değilim yeterki kabızlığım düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…