- 31 Ekim 2016
- 74
- 100
- 3
- 40
canım onların belleri düğmeli ipli falan oluyor ben ilk hamileliğimde 4. ayda aldım 22 kilo almama ragmen 9. ayda bile giyindim tabi alırken biraz bol alıp düğmesiyle belini ayarlamıstımKızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Rabbim yuzunu guldursun canim dualarim seninle bebegin saglikla sihatle kucagina gelsin insallahŞimdi kan testi vermeye gidiyorum. 10 iş günü içinde belli olacakmış. Hepinizden dua istiyorum.
Canim bende dün aldım artık karın kısmı sıkıyor pantolonlarin burdan arkadaşlarcanım onların belleri düğmeli ipli falan oluyor ben ilk hamileliğimde 4. ayda aldım 22 kilo almama ragmen 9. ayda bile giyindim tabi alırken biraz bol alıp düğmesiyle belini ayarlamıstım
Allah razı olsun canım. .Sağol canım.Canim Allah in izniyle hersey güzel olacak çok dua ettim özellikle senin icin . Sırf için rahatlasin diye çünkü inan bebeğin Allah in izniyle sağlıkla doğacak amniyosentez yaptıran çok tanıdığım var sorunsuz geçen Allah yardimcın olsun
Sağol canım, amin inşallah.10 gün sonra kuş gibi rahatlıycaksın cok iyi bir karar verdin yaptırmakla yoksa hep icin icini yiyicekti emin ol bebisinde hic birsey yok rabbim güzel haberler almanı nasip etsin insallah
Amin canım inşallah, Sağol.Rabbim yuzunu guldursun canim dualarim seninle bebegin saglikla sihatle kucagina gelsin insallah
Canım ben 40 bedenim ona göre aldım. Zaten pantolon alıyorum üst sorun değil daha. Pantolonlarda esnek hafif kumaşlar. Eşofman aldım bir büyük beden Lcw dan. Pişman oldum. Diz veriyor. Daha da bollaşıyor. Bir büyük olup görüntümüzden taviz vermeyelim fit görünelim en azından şimdilikKızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Ben bi beden büyük aldım pişman oldum genişledi bide üstne biraz bel kısmıda kasmalı değildi rahat edemiyorum anca 1 ay sonra falan. Tavsiyem bedeninde almanKızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Ben su anki bedenime gore aldim sanmiyorum bedenim degissin göbüs degisir cok cokKızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Bende h&m den aldim baya oldu alali hic birsey de olmadi kot genisler derler ama bu sapasaglam azcik bile genislemedi :))Canim bende dün aldım artık karın kısmı sıkıyor pantolonlarin burdan arkadaşlar
H &M den aldık demişti bende ordan aldım gerçekten çok güzel ama bedeni bir beden büyük aldım bacak kısmı bol geliyor belinde düğme ya da ip yok o kısım iyi ama ben kendi bedenimimi alsaydim diye tereddüt ettim iki tane aldım çünkü
Bebek iyi maşallah bi sıkıntı yok dediYa ben bugun çok kötüyüm. Yemek yiyemiyorum hic bi sekilde. Midem almiyoigrendim tiskindim. Ev yemeklerini hiç yiyemiyorum. Kontrol ne oldu cnm
Aynen ya degistircem en azından biri bedenime göre olsun çünki diz kısmı bol olunca sevmiyorum içimde çorap vardi alirken anlamadim:) indirim vardı şok oldum kasa da almayan vaRSA tavsiye ederim iki pantolon 100 tl olduBen bi beden büyük aldım pişman oldum genişledi bide üstne biraz bel kısmıda kasmalı değildi rahat edemiyorum anca 1 ay sonra falan. Tavsiyem bedeninde alman
İyiye almışsın valla ben lcwadan 59a aldım. Değiştir derim giymedysen birini şimdi diğerini ileride giyersinAynen ya degistircem en azından biri bedenime göre olsun çünki diz kısmı bol olunca sevmiyorum içimde çorap vardi alirken anlamadim:) indirim vardı şok oldum kasa da almayan vaRSA tavsiye ederim iki pantolon 100 tl oldu
Aynen canım bencede doğumdan sonra da giyinilir kot kumaşı çok güzel yumuşacık birini degistircem zaten dar paça kotu bol sevmiyorum maalesef :)Bende h&m den aldim baya oldu alali hic birsey de olmadi kot genisler derler ama bu sapasaglam azcik bile genislemedi :))
Bence birini bedenine gore alsaydin birini bir beden buyuk alsaydin en azindan bedenin buyurse buyugunu giyersin cunku normal kot gibi dogumdan sonrada giyilir .
Normalde h&m pahali bir magaza ama hamile pantolonlari ucuz :)) Hep indirimde bende 60tl ye aldim indirimdeydi 120 idi normalde ..Aynen ya degistircem en azından biri bedenime göre olsun çünki diz kısmı bol olunca sevmiyorum içimde çorap vardi alirken anlamadim:) indirim vardı şok oldum kasa da almayan vaRSA tavsiye ederim iki pantolon 100 tl oldu
Bende 40 bedenim gittim 42 aldım küçükken annelerimiz hep bi beden büyük alırdı ya büyüyuncede giyersin mantığı o iz kaldı bende heralde :) degistircem ztn bel altı bile kilo ne kadar buyuyebikirki ama dün pantolonu giyince karnımi görünce kendimi gerçekten hamis hissettim bebek minnak ama kilo almamis olamama rağmen gobus kocaman :)Canım ben 40 bedenim ona göre aldım. Zaten pantolon alıyorum üst sorun değil daha. Pantolonlarda esnek hafif kumaşlar. Eşofman aldım bir büyük beden Lcw dan. Pişman oldum. Diz veriyor. Daha da bollaşıyor. Bir büyük olup görüntümüzden taviz vermeyelim fit görünelim en azından şimdilik
Kız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?