- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
- 123
dualarım seninle Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsinŞimdi kan testi vermeye gidiyorum. 10 iş günü içinde belli olacakmış. Hepinizden dua istiyorum.
İc canim ne olacak o kadar dusunme alkol sigara degil ya :) Canin istedigi seyi yiyip iceceksin cunku biz hamileyiz
arkadaşlar kabızlık sorunu olanlar nasıl başa çıkıyor? benim hamilelikte tek çektiğim o. bulantılarımdan bile şikayetçi değilim yeterki kabızlığım düzelsin
Sanirim dün herkeste bir isim tartismasi olmus. Biz de yasadik dün gece. Daha cinsiyetini bilmiyoruz ama kiza buldugum ismi begendi erkege buldugum ismi begenmedi. Oysa benim isimlerim 5 sene oncesinden hazirdi :)) illa iki isim olacak diyor birini sen koy birini ben diyor. Ben iki isim istemiyorum dedikce bakalim ne olacak. Ben de dedim kardesim avukat vekalet hazır. hele benden gizli kimlik cikart o gün boşarım seni dedim.:))
Insallah kiz olur yawrum da sorun kalmaz. Erkek olursa da babasinin ismi arti bnm buldugum isme razi gelecegim sanirimama simdilik bunu bilmiyor.
Sağol canım, amin inşallah.dualarım seninle Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin
Canım sağol..içime seriiin sular serptinizzz ....
acıbademin fiyatı bukadar yüksek değil diye biliyorum. ya da ilden ile değişiyor fiyatlar.
Sadece o degerlerle sonuca varilmiyor malesef, yaş faktoru, ense kalinligi ve burun kemiginin olup olmayisida risk olusturuyor. Testi verdiginiz yerden baska bir cıktı alıyorsunuz onda yazıyorKızlar 2li testimin sonucu cikmis simdi netten baktım pap-a 4.21 yazıyor normalmi?
Bhcg benimde 27 teoriye gore erkek :)Sea41 canîm benimde sonucum cıkmıs netten baktım yarın doktora göstericem papp-a 4.21 beta hcg 27.1 nasıl sence bilmedigim icin normalmi degilmi merak ettim
Canim bilmedigim icin yorum yapamiyorum .. Cunku benimkinde altta risk durumu yaziyordu doktor ona bakip yorum yapmisti ..Sea41 canîm benimde sonucum cıkmıs netten baktım yarın doktora göstericem papp-a 4.21 beta hcg 27.1 nasıl sence bilmedigim icin normalmi degilmi merak ettim
Canım bilmiyorum ki benim sana bisey söylemem yanlış olur.ense kalınlığı burun kemiği normalse korkma.Sea41 canîm benimde sonucum cıkmıs netten baktım yarın doktora göstericem papp-a 4.21 beta hcg 27.1 nasıl sence bilmedigim icin normalmi degilmi merak ettim
Oh oh maşallah. Ya ben çok kötüyüm dünden beri vucudum kırılıyor. Tum kemiklerim ağrıyor. Dr a geldim smdi. 2 kilo vermisim. Hc bsy yiyemiyorm. Idrar tahlili istedi. Serum takckmik sabah aksam. Allaha çok şükür bebeğim iyiymis. Sdce halsiz düşmüş. Hic kipirdamiyor. Öylece yatıyor. Ugrastik ama kipirdamadi.. sonuclari aldm. Brzdan tekrar gricem. Ikili tarama yapck hemde. Tkrar muayene edick..Bebek iyi maşallah bi sıkıntı yok dedi
Yok canim yorum yapmadi bende aratirdim ama bu teori tutan kadar tutmayanda var insallah tutmaz:)Canim bilmedigim icin yorum yapamiyorum .. Cunku benimkinde altta risk durumu yaziyordu doktor ona bakip yorum yapmisti ..
Cinsiyetle ilgili hic yorum yapmismiydi teoriye gore erkek :)
Iki isim olunca eger fonetik degilse sadece 1i kullaniliyor. E kullanilmayacaksa 2 isme ne gerek var. Eşim iki isimli universiteye kadar ilk ismini kullniyordu. Liseden sonra ikinci ismini kullaniyor. Bazen ilk ismi ile seslenenlere bakmiyor bile. Iki isim birbiriyle uyumluysa guzel olabilir bazen ama kisiye gereksiz yük bence. Calistigim yerde isme gelen paralari öduyorum. O kadar cok karisiklik oluyor ki anlatamam. Hep zorluk yasiyorlar.bazen ilk isim yazilmiyor bazen soyisimle birlikte yaziliyor. O yuzden kisa ve öz isimler istiyorum. Kiz: asya erkek: arda benim istediklerim.ya iki isimli olmasında benim için sorun yok aslında. ama sorun ikimizin de koyduğu isimleri beğenmememiz. yani düşünsene ben çocuğa kendi koyduğum isimle baba da kendi koyduğu isimle seslenicek :) o zaman sıkıntı 2 isim olması. siz hangi isimlerde tartışıyosunuz?
Onlar normal cıktı sagol canım yarın ogrenirim artıkCanım bilmiyorum ki benim sana bisey söylemem yanlış olur.ense kalınlığı burun kemiği normalse korkma.
Ikili testte hcg degerim 120.5. Insallah teori tutar da kiz olur.:)) Bebegim eger erkeksen kusura bakma baski altindayim:))Yok canim yorum yapmadi bende aratirdim ama bu teori tutan kadar tutmayanda var insallah tutmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?