2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim dün herkeste bir isim tartismasi olmus. Biz de yasadik dün gece. Daha cinsiyetini bilmiyoruz ama kiza buldugum ismi begendi erkege buldugum ismi begenmedi. Oysa benim isimlerim 5 sene oncesinden hazirdi :)) illa iki isim olacak diyor birini sen koy birini ben diyor. Ben iki isim istemiyorum dedikce bakalim ne olacak. Ben de dedim kardesim avukat vekalet hazır. hele benden gizli kimlik cikart o gün boşarım seni dedim.:))
Insallah kiz olur yawrum da sorun kalmaz. Erkek olursa da babasinin ismi arti bnm buldugum isme razi gelecegim sanirim ama simdilik bunu bilmiyor.

arkadaşlar kabızlık sorunu olanlar nasıl başa çıkıyor? benim hamilelikte tek çektiğim o. bulantılarımdan bile şikayetçi değilim yeterki kabızlığım düzelsin

duphalac içerek :) tüp bebek dr um önermişti o yüzden uzun süreli wc ye çıkamadığım durumlarda içiyorum. işe yarıyo.

ya iki isimli olmasında benim için sorun yok aslında. ama sorun ikimizin de koyduğu isimleri beğenmememiz. yani düşünsene ben çocuğa kendi koyduğum isimle baba da kendi koyduğu isimle seslenicek :) o zaman sıkıntı 2 isim olması. siz hangi isimlerde tartışıyosunuz?

Sea41 canım kan testi vermişsin inşallah hayırlı sonuçlar çıkıcak mutlu haberler alacaksın Allahım büyük dualarım seninle canım benim stressiz geçir günlerinide minnoş içerde üzülmesin annesi seni mutlu eden kişilerle vakit geçir canım

Sea41 canîm benimde sonucum cıkmıs netten baktım yarın doktora göstericem papp-a 4.21 beta hcg 27.1 nasıl sence bilmedigim icin normalmi degilmi merak ettim

Kızlar 2li testimin sonucu cikmis simdi netten baktım pap-a 4.21 yazıyor normalmi?
Sadece o degerlerle sonuca varilmiyor malesef, yaş faktoru, ense kalinligi ve burun kemiginin olup olmayisida risk olusturuyor. Testi verdiginiz yerden baska bir cıktı alıyorsunuz onda yazıyor

Sea41 canîm benimde sonucum cıkmıs netten baktım yarın doktora göstericem papp-a 4.21 beta hcg 27.1 nasıl sence bilmedigim icin normalmi degilmi merak ettim
Canim bilmedigim icin yorum yapamiyorum .. Cunku benimkinde altta risk durumu yaziyordu doktor ona bakip yorum yapmisti ..
Cinsiyetle ilgili hic yorum yapmismiydi teoriye gore erkek :)

Canım bilmiyorum ki benim sana bisey söylemem yanlış olur.ense kalınlığı burun kemiği normalse korkma.

Bebek iyi maşallah bi sıkıntı yok dedi
Oh oh maşallah. Ya ben çok kötüyüm dünden beri vucudum kırılıyor. Tum kemiklerim ağrıyor. Dr a geldim smdi. 2 kilo vermisim. Hc bsy yiyemiyorm. Idrar tahlili istedi. Serum takckmik sabah aksam. Allaha çok şükür bebeğim iyiymis. Sdce halsiz düşmüş. Hic kipirdamiyor. Öylece yatıyor. Ugrastik ama kipirdamadi.. sonuclari aldm. Brzdan tekrar gricem. Ikili tarama yapck hemde. Tkrar muayene edick..

Canim bilmedigim icin yorum yapamiyorum .. Cunku benimkinde altta risk durumu yaziyordu doktor ona bakip yorum yapmisti ..
Cinsiyetle ilgili hic yorum yapmismiydi teoriye gore erkek :)
Yok canim yorum yapmadi bende aratirdim ama bu teori tutan kadar tutmayanda var insallah tutmaz:)

Iki isim olunca eger fonetik degilse sadece 1i kullaniliyor. E kullanilmayacaksa 2 isme ne gerek var. Eşim iki isimli universiteye kadar ilk ismini kullniyordu. Liseden sonra ikinci ismini kullaniyor. Bazen ilk ismi ile seslenenlere bakmiyor bile. Iki isim birbiriyle uyumluysa guzel olabilir bazen ama kisiye gereksiz yük bence. Calistigim yerde isme gelen paralari öduyorum. O kadar cok karisiklik oluyor ki anlatamam. Hep zorluk yasiyorlar.bazen ilk isim yazilmiyor bazen soyisimle birlikte yaziliyor. O yuzden kisa ve öz isimler istiyorum. Kiz: asya erkek: arda benim istediklerim.

Kızlar ben de temmuz annesi olacam inşallah .. ikili test sonuncunda cinsiyet belli oluyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…