2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim yorum yapmadi bende aratirdim ama bu teori tutan kadar tutmayanda var insallah tutmaz:)
Sen prenses mi istiyorsun O zaman senin ki tutmayan tarafta olsun .. Benimki tuttu zaten tutmasa sasardim cunku 50 ustu kiz benimki 202 idi

bence de ben de çift isimliyim ikinci ismim erkek ismi gibi hatta. ama hiç kullanan olmadı izin vermedim sadece liseye kadar ilk ismin bas harfı ve ıkıncı ısmın tamamı seklınde kısaltarak yazıyolardı adımı yoklama sırasında mecburen ıkıncı ısmım okunuyodu o kdr onun dısında adımı soranlara hep ılk ısmımı soyledım. ama kurumsal yerlerde ufak tefek sorunlar oluyo tabi. benim de istediğim kız: mina / erkek : aras ya da yağız / eşimin istediği kız da beyza ya da zeynep erkek de rahmetli abisinin adı harun. erkek olursa harundan kaçışım yok ikna olmuyo baska bir isme ikinci isim mecbur olucak yani. kızda da benim istediğim ismi beğenmiyo bi türlü ne yapıcaz ben de çok merak ediyorum :)

Yaa uzuldum senin adina ins tez zamnda ayaklanirsinn cnm cinsiyetede baktrcn mi

Sen prenses mi istiyorsun O zaman senin ki tutmayan tarafta olsun .. Benimki tuttu zaten tutmasa sasardim cunku 50 ustu kiz benimki 202 idi
Evet kız istiyorum oglum var hayirlisi bakalım erkek olursa ogluma arkadas olur kismet

Bende kızda mina erkekte aras ı begeniyorum ama degisebilir tabi 2isim olucak bizkmki insallah

Sadece o degerlerle sonuca varilmiyor malesef, yaş faktoru, ense kalinligi ve burun kemiginin olup olmayisida risk olusturuyor. Testi verdiginiz yerden baska bir cıktı alıyorsunuz onda yazıyor
Onlarda sorun yok canim onun cıktısını hemen verdiler zaten radyoloji doktoru gayet saglıklı bebek dedi simdi kan sonucum cikmis onu merak ettim

Bende kızda mina erkekte aras ı begeniyorum ama degisebilir tabi 2isim olucak bizkmki insallah

mina bence çok güzel bir isim kulağa da çok güzel geliyo ama ben mina koyarsam o da zeynep ya da beyza koyucakmış. bu isimler de kötü değil ama oldukça yaygın isimler gerek yok ki farklı bir isim bul diyorum yanaşmıyo. atıyorum zeynep mina koysak biliyorum o zeynep diycek ben mina diycem. erkekte de harunun yanına en cok arası yakıştırdığımdan o yuzde 99 harun aras olucak.

Benim eşimde rahmetli babasının ismini istyo illski erkek olursa kaynanamla görümcelerimde destekliyo onu. Ama çemkirdim artık ben taşıyorum bunu 9 ay bi ismine de karar veremeyecekmiyim dedim. O yüzden iki isim olacak sarp yunus. Kız olursa da yaz koyacağız inşallah

Ben aslinda mina zeynep koymak istiyordum ama zeynepi cok yakinim koydu oyuzden vazgectim bence zeynep ismi hic modasi gecmeyen bir isim ama one mina yi koy bence ben en cok hitap edicegimiz ismi one koydum oglumda okuldada oyle gitti insallah ortak bir karar verirsiniz

ayne ya ben zahmetını cekıyorum ben tasıyorum benım hakkım ısmını koymak diyince de egoistlik yapıyo oluyorum. ay o ne koyarsa koysun ben kendı koydugum ısmıyle hıtap edıcem hep. gelsin bi hafta yasadıklarımızı yaşasın bakalım dayanabilicekler mi. yaz ismi de tam doğduğu mevsimle uyumlu olucak bu arada :)

zeynep mina kulağa daha hoş geldi sanki. kurumsal bir çok yerde 2. ismi dikkata alıyolar aslında. en basiti öğrenci akbili çıkarttım ilk ismimin baş harfini yazıp 2. ismimi tam yazmışlar sonradan farkettim. ilk ismi ön isim olarak görüyolar sanırım. isim zevlerimiz aynıymış seninle :) zeynep ismini normalde severim ama eşimin benle anlayışsız bir şekilde inatlaşmasına sinir oluyorum.

Bende nedense erkek ismi var sadece kiz ismi yok kafamda halbuki kız olsun istiyorum erkek olursa yiğit ali koyucam ama eşim kabul etmiyor tabiki o başka şeyler buluyor kızımız için daha birsey yok ortada :)

Bende nedense erkek ismi var sadece kiz ismi yok kafamda halbuki kız olsun istiyorum erkek olursa yiğit ali koyucam ama eşim kabul etmiyor tabiki o başka şeyler buluyor kızımız için daha birsey yok ortada :)

bız de hep kız olcakmıs gıbı kız ısmınde tartısıyoruz önce :)

Bizde oglumda oyledik sonunda bi ismini bey koydum digerini babası ben genelde tek isimle hitap ediyorum o bazen tek bazen 2ismi birlikte cagırıyor bunlar cok güzel tartısmalar ortak isimlerde karar verirsiniz takma kafana yeterki saglıkla dogsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…