- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Bizde oglumda oyledik sonunda bi ismini bey koydum digerini babası ben genelde tek isimle hitap ediyorum o bazen tek bazen 2ismi birlikte cagırıyor bunlar cok güzel tartısmalar ortak isimlerde karar verirsiniz takma kafana yeterki saglıkla dogsunlar
Kiyamam yaa dikkt et kendine2 serum tkti.. 14.haftda ddi cinsiyet cnm
Hadi yaa ben ilk defa kendimde gördum bu kadar yuksek degeri hep 50 -60-70 yada asagisi o zaman seninde kizBenimde 250li li bişeydi ama hala cinsiyet net değil :)
Sagol canım sna cinsiyete birsey dedi miKiyamam yaa dikkt et kendine
Yok canim kendi doktorum direkt 16. Hafta dedi. Onceki gun gittigim doktorda gordum gibi ama emin degilim deyip soylemediSana yorum yaptımı doktor peki
İkili test yaptirdin mi peki canim onda risk nasil cikti. Stres yapma insallah sapasaglamdir bebisinBugun tekrar ense olcumu yapildi 3.67 cikti bu sefer doktor kesin gozuyle bakti sorun var dedi 2 gun onceki 2.87 ydi ..
Erkk dedi ama degisebilir yanilma payi var 3 hafta sonra gitcm o zmn netlesir.Sagol canım sna cinsiyete birsey dedi mi
Yaa siz ne diyorsunuz benim canım kolalı jelibon istiyordu bir ara. Sanki hep jelibon yermişim gibi. En son üniversite de yemişimdir. O da nerden bakarsan 10 sene oldu :))))) aldım yedim yarasın beeben de bugün dayanamayıp yarım bardak kola içtim bi de azcık cips yedimarada kaçamaklar olabilir ya
İlden ile değişiyordur. Misal ben Diyarbakır'da yaşıyorum. Memorial Normal Doğum 1600 tl. İstanbul da Ankara'da böyle değildir Emin'im. Yada Koru hastanesi var Ankara'da. Sincan'da ve Balgatta. İkisinin de fiyatları farklı hemde aynı şehirde.acıbademin fiyatı bukadar yüksek değil diye biliyorum. ya da ilden ile değişiyor fiyatlar.
İkisini de aynı dr mu ölçtü? Nasıl bu kadar fark olabilir sordun mu canım? Ne olursa olsun umudunu yitirme dualar en kesin teşhisleri bile çürütür Allah'a sığın o senin yüzünü güldürecek elbetBugun tekrar ense olcumu yapildi 3.67 cikti bu sefer doktor kesin gozuyle bakti sorun var dedi 2 gun onceki 2.87 ydi ..
Aynı düşüncedeyiz ben de yaptırmadım rahatımKızlar merhaba dr bana gel ense kalınlığına bakacaz dedi ama ben gitmedim bi sorun çıkarsa moralim bozulur ve kesinlikle aldırmazdım gerek duymadım yaptırmaya biraz pinpirik olup herşeyi taktığım için yapmamaya karr verdim en son 9 haftalıkken gittim dr a şimdi ise pzrt 14+1 günlük ken gidecem cinsiyeti öğrenirim ınşallah 3 defa erkek bebek rüyası gördüm herkes kız diyor hayirhayirli sağlıklı olsun hiç farketmez bizim için ne güzel bazı anneler erken öğrenmiş
Farkli doktorlardi ölçen ense kalinligi yükselmiş dedi bu kotuye isaret dedi.. Aklimdan cikmiyor hic insallah iyi olur kuzum..İkisini de aynı dr mu ölçtü? Nasıl bu kadar fark olabilir sordun mu canım? Ne olursa olsun umudunu yitirme dualar en kesin teşhisleri bile çürütür Allah'a sığın o senin yüzünü güldürecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?