2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım inş. saglık en önemlisi tabi. isim işi bi şekilde hallolur

Ben de bi kesin olarak ogrensem de cinsiyeti, isim tartissak bi de alisveris yapmak da istiyorum, bu aralar hep indirim var mothercare de falan.. poffff

İsim konusunda heralde en aceleci karar veren bizizilk erkek dediği gün çınar olsun çınar ağacı gibi ömrü uzun olsun dedik çınar diye sevmeye basladık dünde kız deyince larin geldi aklıma su perisiymiş anlamı sonra lina dedik eşimde olur dedi ama bebeğimize şuan ne diyeceğimize sasırdık daha anne karnında kafası karısıcak bi oğlan bi kız diye bakalım 18 ocakta artık kesinmi diye sorucam doktara kız ise lina erkekse çınara karar kıldık hayırlısı bakalım

Bizim isim ilk öğrendiğimiz an hazırdı kız da erkek de :) kızimiz olacak adı da ayşe Dila olacak inşallah :) erkek olsaydı mehmet yiğit koyacaktık.

Bugun tekrar ense olcumu yapildi 3.67 cikti bu sefer doktor kesin gozuyle bakti sorun var dedi 2 gun onceki 2.87 ydi ..

Kizlar iki ismi cok tartismissiniz birbirine yakisdimi soylenmesi hic zor olmuyor benim oglumun ismi hamza eren ve cok guzel.bi sekilde herkes soyluyor zorlanmadan mesela eltimin ogluda yusuf eymen onuda soyluyoruz bnce uyumlu oldugu urece kullanmasi guzel bnde heyecanla cinsiyet bekleyenlerdenim mesela oglum ikibucuk aylikken ben burdayim diyip cinsiyetini merak ettirmedi bu sefer ki cinsiyet ogrenme beklettigi icin umudum kiz olmasindan yana herseyin hayirlisi tabi saglikli hhayirli olsunda geriai gonul isi zaten

Bizimde kız ismimiz belli ama erkekte belli degil hep diyordum zaten erkek olursa sıkıntı yaşayacagiz diye gecen aksam erkekse adini ben koyarim dedi esim. Bende ayip degil mi dedim 9 ay karninda tasiyan benim en azindan bir senin dedigin bir benim dedigimi koyabiliriz dedim cok ofkelendim...

ben de bugün dayanamayıp yarım bardak kola içtim bi de azcık cips yedim arada kaçamaklar olabilir ya
Yaa siz ne diyorsunuz benim canım kolalı jelibon istiyordu bir ara. Sanki hep jelibon yermişim gibi. En son üniversite de yemişimdir. O da nerden bakarsan 10 sene oldu :))))) aldım yedim yarasın bee

acıbademin fiyatı bukadar yüksek değil diye biliyorum. ya da ilden ile değişiyor fiyatlar.
İlden ile değişiyordur. Misal ben Diyarbakır'da yaşıyorum. Memorial Normal Doğum 1600 tl. İstanbul da Ankara'da böyle değildir Emin'im. Yada Koru hastanesi var Ankara'da. Sincan'da ve Balgatta. İkisinin de fiyatları farklı hemde aynı şehirde.

Bu beta hcg ve papp mıdır nedir test sonuçları nedir bilen var mı ?

Kızlar merhaba dr bana gel ense kalınlığına bakacaz dedi ama ben gitmedim bi sorun çıkarsa moralim bozulur ve kesinlikle aldırmazdım gerek duymadım yaptırmaya biraz pinpirik olup herşeyi taktığım için yapmamaya karr verdim en son 9 haftalıkken gittim dr a şimdi ise pzrt 14+1 günlük ken gidecem cinsiyeti öğrenirim ınşallah 3 defa erkek bebek rüyası gördüm herkes kız diyor hayirhayirli sağlıklı olsun hiç farketmez bizim için ne güzel bazı anneler erken öğrenmiş

Bugun tekrar ense olcumu yapildi 3.67 cikti bu sefer doktor kesin gozuyle bakti sorun var dedi 2 gun onceki 2.87 ydi ..
İkisini de aynı dr mu ölçtü? Nasıl bu kadar fark olabilir sordun mu canım? Ne olursa olsun umudunu yitirme dualar en kesin teşhisleri bile çürütür Allah'a sığın o senin yüzünü güldürecek elbet

Aynı düşüncedeyiz ben de yaptırmadım rahatımimtihan dünyası olacaksa olur birşey önden öğrenip önüne geçemeyeceksem ne faydası var fal baktırmak misali..ki ben burda riskli çıkan bebişlerin sağlıklı doğacağına gönülden inanıyorum.

Farkli doktorlardi ölçen ense kalinligi yükselmiş dedi bu kotuye isaret dedi.. Aklimdan cikmiyor hic insallah iyi olur kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…