- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Kan sonucumu bekliyorum kuzum duanizi eksik etmeyin zor gunler yaşıyorum..İkili test yaptirdin mi peki canim onda risk nasil cikti. Stres yapma insallah sapasaglamdir bebisin
Makine farklı ölçüm farkı olabilir diye düşünelim güzel düşünelim güzel olsun..kan testi sonucuna ne dediler? Şimdi ne yapman gerekiyormuş? Allah gönlünü ferahlatsın tez vakitte canım dua ediyorum sana da diğer arkadaşa da güzel haberlerle dönün bikaç haftaya.. ama herşey doğruysa da yine üzülme Allah zorlukla beraber kolaylık sunar bizlere kadere iman ettik sonuçta üzüntüyle değil de umutla karşılayalım inŞAllah güç versin Rabbim her birimizeFarkli doktorlardi ölçen ense kalinligi yükselmiş dedi bu kotuye isaret dedi.. Aklimdan cikmiyor hic insallah iyi olur kuzum..
Ayy :) yerim ben onuuu. Bana da 14.haftada netleşecek dedi. 3 hfta sonra bende gidicem. Ayni anda paylaşırız inşallah. Eve geldim bende şimdi. Az da olsa ekmek yedm sdce.. ikili tarama yaptı. Kan daha vermedim ama ölçümüne göre herseyi normal çıktı allahima cok sukurErkk dedi ama degisebilir yanilma payi var 3 hafta sonra gitcm o zmn netlesir.
Aynı dr.mu ölçtü canım, belki bebeğin pozisyonundan filandir, inşallah. Benim ilk dr.3.1 olcmustu. Sonra eski dr.uma gittim hemen o 2.6 ölçtü profa yonlerdirdi her ihtimale karşı o da 2.6 ölçtü. Üniversite ye gittim sonra orda iki ayrı dr . ölçtü onlar da 2.6..Başka bir dr.a da git bence inşallah rabnim bize bebeklerimizi bağışlar sağlıkla. Çok zor bir süreçten geçiyoruz.Ben bugün kan testini verdim. Imkanin varsa sen de yaptır o testi. Fiyatı 1.750 tl.Bugun tekrar ense olcumu yapildi 3.67 cikti bu sefer doktor kesin gozuyle bakti sorun var dedi 2 gun onceki 2.87 ydi ..
Bir de az önce yarın doğuma girecek bir arkadaşla görüştüm. Bana dua eder misin dedim durumu anlattım. O arkadaş benden 2 yaş büyük, 37 yaşında. Onun da ikili testi riskli çıkmış ve ense kalınlığı 2.8 miş, kan testini yaptırmış ve sonuç temiz çıkmış. Inşallah bizim de sonuçlarımız temiz çıkar canım. Allah yardımcımız olsun.Bugun tekrar ense olcumu yapildi 3.67 cikti bu sefer doktor kesin gozuyle bakti sorun var dedi 2 gun onceki 2.87 ydi ..
IyiAyy :) yerim ben onuuu. Bana da 14.haftada netleşecek dedi. 3 hfta sonra bende gidicem. Ayni anda paylaşırız inşallah. Eve geldim bende şimdi. Az da olsa ekmek yedm sdce.. ikili tarama yaptı. Kan daha vermedim ama ölçümüne göre herseyi normal çıktı allahima cok sukur
Iyi nbakalim azda olsa ye.bnada 3 hafta sonra dedi baklim saglikli olsunlar ins.bundan snraki belirtiler neler acaba.Ayy :) yerim ben onuuu. Bana da 14.haftada netleşecek dedi. 3 hfta sonra bende gidicem. Ayni anda paylaşırız inşallah. Eve geldim bende şimdi. Az da olsa ekmek yedm sdce.. ikili tarama yaptı. Kan daha vermedim ama ölçümüne göre herseyi normal çıktı allahima cok sukur
Ikili test sonucunu gösterdin mi canım?Onlar normal cıktı sagol canım yarın ogrenirim artık
Ne tuhaf bir şey dimi allahın mucizesi işte karnımızda büyüyor :) sağlıklı olsunlarda herseye katlanırızIyi
Iyi nbakalim azda olsa ye.bnada 3 hafta sonra dedi baklim saglikli olsunlar ins.bundan snraki belirtiler neler acaba.
Yarın göstericem canımIkili test sonucunu gösterdin mi canım?
Güzel haberlerle gel canım. .Hepimiz inşallah güzel haberler alalım.Yarın göstericem canım
Amin amin inşallah canımGüzel haberlerle gel canım. .Hepimiz inşallah güzel haberler alalım.
Yaa siz ne diyorsunuz benim canım kolalı jelibon istiyordu bir ara. Sanki hep jelibon yermişim gibi. En son üniversite de yemişimdir. O da nerden bakarsan 10 sene oldu :))))) aldım yedim yarasın bee
Bende ayni sen gibi dusunuyorum yaptirmadim hicbirini.benimde kontrolum sali gunu 14+2 olmus olucak insa ogreniriz cinsiyetiKızlar merhaba dr bana gel ense kalınlığına bakacaz dedi ama ben gitmedim bi sorun çıkarsa moralim bozulur ve kesinlikle aldırmazdım gerek duymadım yaptırmaya biraz pinpirik olup herşeyi taktığım için yapmamaya karr verdim en son 9 haftalıkken gittim dr a şimdi ise pzrt 14+1 günlük ken gidecem cinsiyeti öğrenirim ınşallah 3 defa erkek bebek rüyası gördüm herkes kız diyor hayirhayirli sağlıklı olsun hiç farketmez bizim için ne güzel bazı anneler erken öğrenmiş
Allah yardimciniz olsun dualarim seninleKan sonucumu bekliyorum kuzum duanizi eksik etmeyin zor gunler yaşıyorum..
hayırlısı olsun canim belki degismez ben o haftada ogrenemedim gostermedi bebis pozisyonu net yakaladiysa doktor değişmez :)Selam kızlarrrr buda benimmm fındığımm. 13+1 ken yani dün gittim 4 boyutlu ultrasonla baktı doktorum herşey yolunda maşallah güzel gelişmiş dedi veee kıza benziyor dedi sizce değişir mi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ama ilk olunca insan merak ediyor:))
Aynn.bnde hayirli ewlat olmasi icin okunacak dua var mi dedim biraz arastrma yaptim.Ne tuhaf bir şey dimi allahın mucizesi işte karnımızda büyüyor :) sağlıklı olsunlarda herseye katlanırız
zeynep mina kulağa daha hoş geldi sanki. kurumsal bir çok yerde 2. ismi dikkata alıyolar aslında. en basiti öğrenci akbili çıkarttım ilk ismimin baş harfini yazıp 2. ismimi tam yazmışlar sonradan farkettim. ilk ismi ön isim olarak görüyolar sanırım. isim zevlerimiz aynıymış seninle :) zeynep ismini normalde severim ama eşimin benle anlayışsız bir şekilde inatlaşmasına sinir oluyorum.
Amin canım ya , var miymis peki ??Aynn.bnde hayirli ewlat olmasi icin okunacak dua var mi dedim biraz arastrma yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?