2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cenabı allah en iyisini en güzelini verecek merak etmeyin canım en güzeli dua bu ikili test maf etti çoğunuzu üzüntüden bebekler sorun yaşayacak hiç bir şey yoktur emin olun ve göreceksiniz temiz olacak sonuçlar inşallah

Aman allahm bu ne tatlı şey böyle, herseyi belli maşallahhh, Rabbim kucağınıza almayida nasip etsin canm

Gunaydin herkese. Yasasin yeni yilin ilk cumasi, son is gunu. Uyku o kadar guzelken yataktan adeta gece gibi bir karanliga uyanmak o kadar zor ki, hele de gece benim gibi donmekten uyuyamayanlar icin... Sanirim ben de yastiklardan alacagim, farkinda olmadan -aliskanlik iste- karnimin ustune yatarken buluyorum kendimi. Gece ruyamda da oyle yatarken bebegimi oldurdugumu gorunce artik yastigin zamanidir dedim. Birkac anne almisti galiba burda, neler oneriyorsunuz kizlar?

canim ben 3 gündür bunda yatıyorum cok buyuk degil rahat ettim iki yanada donsem rahatim yüzüstü yatamiyosun ilerde emzirme yastığı yada bebisi yatirmak içinde kullanabiliyorsun. gitti gidiyordn aldm

Esimle beraber yataga sigar miyiz diye dusundum bi an aslinda boyle tum vucut olanlardan daha cok belden veya karindan destekliler var sanirim, onlar daha cok ilgimi cekiyor cunku basim icin ozel yastik kullaniyorum.

Allah razı olsun canım, iyi haberler alırsın inşallah.

Canım çok stres yapma bak bu benim 2. Hamileliğim ilk kızımda göbüşüm çıkana kadar uyuyodum çok şükür bişey olmadı bebişimiz daha o kadar yüzeyde diik stres yapıp uykusuz kalma annesi göbüş çıkınca zaten yatamıyosun paso sola yatıyosun kan akışı sol tarafa yatmak daha doğru bebiş beslenmesi içinde aynı zamanda tatlım

Bisey olacagini zaten sanmiyorum, dunyada olabilecegi en korunakli yerde. Psikolojik olarak rahat edemiyorum, o benim en kiymetlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…