- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Hurma yenirse uysal olurmus rebbena dualari varya onlri okuckmisiz.Amin canım ya , var miyari mis peki ??
Allah bin kere razi olsun dua eden herkesten Rabbim sizi evlatlarinizi korusun tum serlerdenF Findikkiran canım hayırlı hanerler alırsın inşAllah, ama farklı drlarda ölçüm farklı çıkabiliyor sankiSea41 inde öyle olmuştu, hepiniz dualarımdasınız
AminnnAllah bin kere razi olsun dua eden herkesten Rabbim sizi evlatlarinizi korusun tum serlerden
Benim esimde hurma aldi getirdi ama ilk aylarda zararliymis. Son aylarda dogum kolaylassin diye yeniliyormus aman dikkat herseyi yememek lazimHurma yenirse uysal olurmus rebbena dualari varya onlri okuckmisiz.
Selam kızlarrrr buda benimmm fındığımm. 13+1 ken yani dün gittim 4 boyutlu ultrasonla baktı doktorum herşey yolunda maşallah güzel gelişmiş dedi veee kıza benziyor dedi sizce değişir mi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ama ilk olunca insan merak ediyor:))
Gunaydin herkese. Yasasin yeni yilin ilk cumasi, son is gunu. Uyku o kadar guzelken yataktan adeta gece gibi bir karanliga uyanmak o kadar zor ki, hele de gece benim gibi donmekten uyuyamayanlar icin... Sanirim ben de yastiklardan alacagim, farkinda olmadan -aliskanlik iste- karnimin ustune yatarken buluyorum kendimi. Gece ruyamda da oyle yatarken bebegimi oldurdugumu gorunce artik yastigin zamanidir dedim. Birkac anne almisti galiba burda, neler oneriyorsunuz kizlar?
Aaa tamam cnm cok SağolHurma yenirse uysal olurmus rebbena dualari varya onlri okuckmisiz.
Eki Görüntüle 1934966 canim ben 3 gündür bunda yatıyorum cok buyuk degil rahat ettim iki yanada donsem rahatim yüzüstü yatamiyosun ilerde emzirme yastığı yada bebisi yatirmak içinde kullanabiliyorsun. gitti gidiyordn aldm
Allah razı olsun canım, iyi haberler alırsın inşallah.Hayırlı cumalar arkadaşlar güzel haberler alıcağımız bir gün olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinSea41 F Findikkiran kızlar sürekli dua ediyorum size sabah ezanında yine ettim allah kabul etsin insallah bende sonucumu bugün göstericem insallah iyi haberler alırım
Allah razı olsun canım, amin inşallah, hepimizin bebekleri saglikla gelsin.F FindikkiranSea41 sabah eyüpteydim sizler de dualarımdaydınız hep aklımdasınız Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sizlere imtihanınızı kısa ve kolay atlatabilir etsin
Canım çok stres yapma bak bu benim 2. Hamileliğim ilk kızımda göbüşüm çıkana kadar uyuyodum çok şükür bişey olmadı bebişimiz daha o kadar yüzeyde diik stres yapıp uykusuz kalma annesi göbüş çıkınca zaten yatamıyosun paso sola yatıyosun kan akışı sol tarafa yatmak daha doğru bebiş beslenmesi içinde aynı zamanda tatlımGunaydin herkese. Yasasin yeni yilin ilk cumasi, son is gunu. Uyku o kadar guzelken yataktan adeta gece gibi bir karanliga uyanmak o kadar zor ki, hele de gece benim gibi donmekten uyuyamayanlar icin... Sanirim ben de yastiklardan alacagim, farkinda olmadan -aliskanlik iste- karnimin ustune yatarken buluyorum kendimi. Gece ruyamda da oyle yatarken bebegimi oldurdugumu gorunce artik yastigin zamanidir dedim. Birkac anne almisti galiba burda, neler oneriyorsunuz kizlar?
Canım çok stres yapma bak bu benim 2. Hamileliğim ilk kızımda göbüşüm çıkana kadar uyuyodum çok şükür bişey olmadı bebişimiz daha o kadar yüzeyde diik stres yapıp uykusuz kalma annesi göbüş çıkınca zaten yatamıyosun paso sola yatıyosun kan akışı sol tarafa yatmak daha doğru bebiş beslenmesi içinde aynı zamanda tatlım
Tabikide mucizelerimiz en kıymetlilerimiz tamam tatlım sen nasıl rahat ediyosan o şekilde mışıl mışıl uyu :))Bisey olacagini zaten sanmiyorum, dunyada olabilecegi en korunakli yerde. Psikolojik olarak rahat edemiyorum, o benim en kiymetlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?