- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Canim benim Rabbim razi olsun senden hayirli evlatlar nasip etsin insallahF Findikkiran @Sea41 sabah eyüpteydim sizler de dualarımdaydınız hep aklımdasınız Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sizlere imtihanınızı kısa ve kolay atlatabilir etsin
duphalacı biliyorum zararsız bitkisel bir şurup ama bende gaz yaptı ondan kullanamıyorum onuduphalac içerek :) tüp bebek dr um önermişti o yüzden uzun süreli wc ye çıkamadığım durumlarda içiyorum. işe yarıyo.
Allah yardımcın olsun canım...hepimizin yardımcısı olsun..sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat olurlar inşallah...Kan sonucumu bekliyorum kuzum duanizi eksik etmeyin zor gunler yaşıyorum..
Dualariniz beni oyle rahatlatiyo ki cok sagol kuzum amin hepimizin insallahAllah yardımcın olsun canım...hepimizin yardımcısı olsun..sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat olurlar inşallah...
duphalacı biliyorum zararsız bitkisel bir şurup ama bende gaz yaptı ondan kullanamıyorum onu
Yaaa bnim 3 ay bitio son ay ne zamnlarBenim esimde hurma aldi getirdi ama ilk aylarda zararliymis. Son aylarda dogum kolaylassin diye yeniliyormus aman dikkat herseyi yememek lazim
Profil msjin gozlerimi doldurdu.ins butun bebisler annelerine tutunur.Dualariniz beni oyle rahatlatiyo ki cok sagol kuzum amin hepimizin insallah
Bi arkadad son aylarda ye dedi bn bi arastrim konusrzAaa tamam cnm cok Sağol
Güzel düşünün bol bol dua edin hayırlısıyla bir sorun çıkmayacak inşallah. Ben burada ense kalınlığı 5 mm ölçülüp sağlıklı bebekleri olanları da okudum. Bebeğinizi düşünüp çok stres yapmamaya çalışın. Sonucunuzu da yazın bize. Dualarımız sizinle..Dualariniz beni oyle rahatlatiyo ki cok sagol kuzum amin hepimizin insallah
Son aylar iste 7-8-9 yaziyor arastirin internettenYaaa bnim 3 ay bitio son ay ne zamnlar
Tm bn bi bakim arastrim.tsklrSon aylar iste 7-8-9 yaziyor arastirin internetten
Valla egoistlikse egoistim arkadaş. Heleki tedaviyle hamile kalıp doğurabilmek, bilmiyolarki neler çekiyoruz. Evet ismiyle gelecek kızım :)ayne ya ben zahmetını cekıyorum ben tasıyorum benım hakkım ısmını koymak diyince de egoistlik yapıyo oluyorum. ay o ne koyarsa koysun ben kendı koydugum ısmıyle hıtap edıcem hep. gelsin bi hafta yasadıklarımızı yaşasın bakalım dayanabilicekler mi. yaz ismi de tam doğduğu mevsimle uyumlu olucak bu arada :)
Benim de sizinle yazarm tabi tesekkurlerGüzel düşünün bol bol dua edin hayırlısıyla bir sorun çıkmayacak inşallah. Ben burada ense kalınlığı 5 mm ölçülüp sağlıklı bebekleri olanları da okudum. Bebeğinizi düşünüp çok stres yapmamaya çalışın. Sonucunuzu da yazın bize. Dualarımız sizinle..
Insallah kuzum benim Rabbim ayirmasin bzleriProfil msjin gozlerimi doldurdu.ins butun bebisler annelerine tutunur.
bir de risk değerlendirilmesinin yazması lazımAnlayan var .mi kizlar kan sonucum cikmis
Kuzum internetten direkt sonuçlara grdim bu çıktı daha hastaneye gtmedim sali alicam ordan . bu sekilde olunca bnde pek anlamadim bi size sorayim dedim belki sizin degerlerle karsilastirabilecegm seyler olur diyebir de risk değerlendirilmesinin yazması lazım
Valla egoistlikse egoistim arkadaş. Heleki tedaviyle hamile kalıp doğurabilmek, bilmiyolarki neler çekiyoruz. Evet ismiyle gelecek kızım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?