2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dualariniz beni oyle rahatlatiyo ki cok sagol kuzum amin hepimizin insallah
Güzel düşünün bol bol dua edin hayırlısıyla bir sorun çıkmayacak inşallah. Ben burada ense kalınlığı 5 mm ölçülüp sağlıklı bebekleri olanları da okudum. Bebeğinizi düşünüp çok stres yapmamaya çalışın. Sonucunuzu da yazın bize. Dualarımız sizinle..

Valla egoistlikse egoistim arkadaş. Heleki tedaviyle hamile kalıp doğurabilmek, bilmiyolarki neler çekiyoruz. Evet ismiyle gelecek kızım :)

Anlayan var .mi kizlar kan sonucum cikmis

Eklentiler

• QuickMemo+_2017-01-06-12-11-48-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 80
Benim de sizinle yazarm tabi tesekkurler

bir de risk değerlendirilmesinin yazması lazım
Kuzum internetten direkt sonuçlara grdim bu çıktı daha hastaneye gtmedim sali alicam ordan . bu sekilde olunca bnde pek anlamadim bi size sorayim dedim belki sizin degerlerle karsilastirabilecegm seyler olur diye

Valla egoistlikse egoistim arkadaş. Heleki tedaviyle hamile kalıp doğurabilmek, bilmiyolarki neler çekiyoruz. Evet ismiyle gelecek kızım :)

kesınlıkle katılıyorum canım. hadı ıns saglıklı bı sekılde gelsınler. ben de haftaya ogrenebılırım umarım

Al_pi bizim de 2 saat önce kesinleşti cinsiyeti. Kesinleşmesinden de anlaşılacağı üzere bir çıkıntı mevcut 2. Erkek geliyor ailemize. Sağlıkla gelsin inşallah. Eşimle gelirken eve konuşuyoruz tek mi çift mi olsun ismi diye. İlki çift isim olduğu için adaletsizlik olmasın diye yine çift isim arayacağız.

Şansıma Diyarbakır'daki doktora randevumda hep ameliyata denk gelirdim. Bunda da öyle oldu. Kv evine yakın Ankara Cerrahi Tıp merkezi vardı. Tesadüf ona gittim. Doktor ameliyattan çıktı üstüne üstlük bir cenazeye yetişmesi gerekiyormuş. Bekleyen hastalara rağmen bayaa ultrasona baktı. İlgilendi konuştu. Çok pozitif biriydi çok sevdim. Doğumu Koruda yapıyormuş. Aslında oranın doktoruymuş. Koru da normal 4500 dedi. Ama o normal veya sezeryan 3800 alıyormuş. Bir değerlendirmeye aldım bakalım. Hepinizi öpüyoruz hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…