2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bendeeee aldımmmmmm az önce internetten siparişi verdim bi kaç güne gelir.. boyu tam 3 metre hahaha dolanır yatarım artık... çoook tşk ederim arkadaşımmm önerin içinnnn.. sağolasınnn..

Hayirli olsun canim Dün erkek demistim dimi sana sende tutmaz insallah demistin :) Demekki sizin icin hayirli olan erkek evlatmis canim .. Saglikla gelsin paşa adıyla yasasın ..

Gozunuz aydin canim, Allah saglikla kucagina almak nasip etsin, ogluna arkadas geliyor

Hemen benim gibi bebeginin cinsiyeti belirsiz merakli anneler icin soruyorum; belirtilerin nelerdi? Daha once doktorun cinsiyet tahmininde bulunmus muydu?

Bende de bel ağrısı hızurlu uyuyamama başladı bide midemde sürekli şişlik her daim bulantı geçti bu bşladı sağlıklı olsunda bebişler biri bitecek biri başlayacak sanırım :)

Kandan dna testi yaptıranlar nerede kaça yaptırdınız rica etsem yazar mısınız ? Bana da yaptır dedi risk 1/211 miş benim

Kızlar utanarak soruyorum ama beni mazur görün münasebetten sonra aşırı kasıklarımda ağrı var korkuyorum bebeğime bişey oldu diye dr a gitmeli miyim daha pazartesi gunu dr da idim ne yapacagımı bilemedim

Gözünaydın canım. Sağlıkla gelsin bebisler.

Kızlar utanarak soruyorum ama beni mazur görün münasebetten sonra aşırı kasıklarımda ağrı var korkuyorum bebeğime bişey oldu diye dr a gitmeli miyim daha pazartesi gunu dr da idim ne yapacagımı bilemedim
Normal canim kanama olmadigi takdirde korkma kendinide kasma rahat ol bebegine birsey olmamistir Agrilar cok normal yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…