- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Bendeeee aldımmmmmmEki Görüntüle 1934966 canim ben 3 gündür bunda yatıyorum cok buyuk degil rahat ettim iki yanada donsem rahatim yüzüstü yatamiyosun ilerde emzirme yastığı yada bebisi yatirmak içinde kullanabiliyorsun. gitti gidiyordn aldm
Hayirli olsun canim Dün erkek demistim dimi sana sende tutmaz insallah demistin :) Demekki sizin icin hayirli olan erkek evlatmis canim .. Saglikla gelsin paşa adıyla yasasın ..Al_pi bizim de 2 saat önce kesinleşti cinsiyeti. Kesinleşmesinden de anlaşılacağı üzere bir çıkıntı mevcut 2. Erkek geliyor ailemize. Sağlıkla gelsin inşallah. Eşimle gelirken eve konuşuyoruz tek mi çift mi olsun ismi diye. İlki çift isim olduğu için adaletsizlik olmasın diye yine çift isim arayacağız.
Şansıma Diyarbakır'daki doktora randevumda hep ameliyata denk gelirdim. Bunda da öyle oldu. Kv evine yakın Ankara Cerrahi Tıp merkezi vardı. Tesadüf ona gittim. Doktor ameliyattan çıktı üstüne üstlük bir cenazeye yetişmesi gerekiyormuş. Bekleyen hastalara rağmen bayaa ultrasona baktı. İlgilendi konuştu. Çok pozitif biriydi çok sevdim. Doğumu Koruda yapıyormuş. Aslında oranın doktoruymuş. Koru da normal 4500 dedi. Ama o normal veya sezeryan 3800 alıyormuş. Bir değerlendirmeye aldım bakalım. Hepinizi öpüyoruz hayırlı cumalar
Al_pi bizim de 2 saat önce kesinleşti cinsiyeti. Kesinleşmesinden de anlaşılacağı üzere bir çıkıntı mevcut 2. Erkek geliyor ailemize. Sağlıkla gelsin inşallah. Eşimle gelirken eve konuşuyoruz tek mi çift mi olsun ismi diye. İlki çift isim olduğu için adaletsizlik olmasın diye yine çift isim arayacağız.
Şansıma Diyarbakır'daki doktora randevumda hep ameliyata denk gelirdim. Bunda da öyle oldu. Kv evine yakın Ankara Cerrahi Tıp merkezi vardı. Tesadüf ona gittim. Doktor ameliyattan çıktı üstüne üstlük bir cenazeye yetişmesi gerekiyormuş. Bekleyen hastalara rağmen bayaa ultrasona baktı. İlgilendi konuştu. Çok pozitif biriydi çok sevdim. Doğumu Koruda yapıyormuş. Aslında oranın doktoruymuş. Koru da normal 4500 dedi. Ama o normal veya sezeryan 3800 alıyormuş. Bir değerlendirmeye aldım bakalım. Hepinizi öpüyoruz hayırlı cumalar
Bende de sadece boyle yaziyodu ama hastanede farkli bir çıktı veriyolar risk onda yaziyor. İnsallah hayirli haberlerle gelAnlayan var .mi kizlar kan sonucum cikmis
1 haftaya cikar diyodu bunda eksik yok dimi gtsem alir miyim sonucuBende de sadece boyle yaziyodu ama hastanede farkli bir çıktı veriyolar risk onda yaziyor. İnsallah hayirli haberlerle gel
Tamam canım naslsn bakalmBi arkadad son aylarda ye dedi bn bi arastrim konusrz
İnş hayırlı güzel haberler alırsın canım1 haftaya cikar diyodu bunda eksik yok dimi gtsem alir miyim sonucu
Ben medical parkta nifty testini 1750tlye yaptırdım.Kandan dna testi yaptıranlar nerede kaça yaptırdınız rica etsem yazar mısınız ? Bana da yaptır dedi risk 1/211 miş benim
Gözünaydın canım. Sağlıkla gelsin bebisler.Al_pi bizim de 2 saat önce kesinleşti cinsiyeti. Kesinleşmesinden de anlaşılacağı üzere bir çıkıntı mevcut 2. Erkek geliyor ailemize. Sağlıkla gelsin inşallah. Eşimle gelirken eve konuşuyoruz tek mi çift mi olsun ismi diye. İlki çift isim olduğu için adaletsizlik olmasın diye yine çift isim arayacağız.
Alırsın bence, ben kan testini alıp götürdüm, 5 dk içinde hazırdı.1 haftaya cikar diyodu bunda eksik yok dimi gtsem alir miyim sonucu
Iyiym cok sukur izmir cok fena yagmurlu.soguk.sen nasil oldun.sen bebisin hareketlerini gordun mu ultrason?Tamam canım naslsn bakalm
Bence gidip almayı deneyin. Sonuç güzldir inşallah ve stres yapmazsınız daha fazla1 haftaya cikar diyodu bunda eksik yok dimi gtsem alir miyim sonucu
Normal canim kanama olmadigi takdirde korkma kendinide kasma rahat ol bebegine birsey olmamistirKızlar utanarak soruyorum ama beni mazur görün münasebetten sonra aşırı kasıklarımda ağrı var korkuyorum bebeğime bişey oldu diye dr a gitmeli miyim daha pazartesi gunu dr da idim ne yapacagımı bilemedim
Riskin yaşta mı çıktı canım ?Kandan dna testi yaptıranlar nerede kaça yaptırdınız rica etsem yazar mısınız ? Bana da yaptır dedi risk 1/211 miş benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?