2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdaslar ikili testten geldım bıraz once ence kalınlıgı 1cm cıktı doktor ıyı dedı cok şukur kan testı bır hafta sonra çıkacakmış cok uzun deılmı ınsallah bısry cıkmaz bundan sonrakı ultrason kontrolumde 1ay sonra olacakmış hep 2haftada gıdıyordum mıde bulantılarım azaldı korkmuştum ama kalp atıslarını duydum

Riskin yaşta mı çıktı canım ?
Yaşta 1:153 dedi kandan eklenince bişeyler 1:211 olmuş aslına bakarsanız 1:249 a riskli diyoruz 1:250 olunca risksiz diyoruz dedi kafam karmakarışık oldu şöyle yoktur bişey diyen bir doktor yok mu ya

Bir de laboratuvar kan sonucu %99 doğru çıkacak dedi ama risk var çıkarsa yine amniyosentez gerekirmiş ve böyle olup da amniyosentez de normal olanda çıkıyormuş haydi buyrun bakalım yani kesin olan sıvı aldırmak

Aynen canım, inşallah hiçbirimizinki riskli çıkmaz da amniyosentez e gerek kalmaz.

Kizlar ikili test yaptiranlar kan sonuçlarıni atabilir mi lutfen degerlendirmeye calisiyorum kendimce

Bişey değil canım. Inşallah., Allahın izniyle.
Bak smdi komsumdan geldm sonucu aynu senin gbi ckmis o kadar icine batmiski saklamis kadıncağız. Su an cocugu 1 bucuk yasinda sapasaglam masallah

Kizlar ikili test yaptiranlar kan sonuçlarıni atabilir mi lutfen degerlendirmeye calisiyorum kendimce
Sana yardımı olması için bende sonuçlarımı yazmak isterdim ama drum bana herhangi bir kağıt vermedi sadece elimde burun ve ense ölçümü 1,6 olan kağıt var.. sonuç temiz dedi o kadar.. kötü çıkmış olsaydı bebeği aldırmıyacağımız için psikoloğa yönlendireceklerdi bu duruma alışmam için bide devletin yardımı oluyormuş sanırım.. Allahtan gerek kalmadı.. şuan sıkıntılı dönemdesin ama sonunun ferah olacağına canı gönülden inanıyorum canım..

Bak smdi komsumdan geldm sonucu aynu senin gbi ckmis o kadar icine batmiski saklamis kadıncağız. Su an cocugu 1 bucuk yasinda sapasaglam masallah
Ay canım benim içime öyle bir su serptinki Allah razı olsun. Inşallah ikimizin de ve riskli çıkıp ta bu sıkıntıyı yaşayan herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benım sadece ense kalınlıgını ölctu burun kemıgını ölçmedı o da mı ölculuyordu?

Canim benim kan sonucumda papp-a 4.21 f.beta hcg 27.1 sadece bu yaziyor nette bu gozukuyordu hastanede risk leri belirten 1kagit verdiler sanada onu vericeklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…