2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun kuzum insallah rahatlariz

Aminn insallah kuzum Rabbim yardimcimiz olsun QUOTE="Sea41, post: 49603736, member: 777965"]Ay canım benim içime öyle bir su serptinki Allah razı olsun. Inşallah ikimizin de ve riskli çıkıp ta bu sıkıntıyı yaşayan herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]
A

Kızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Can'ım şuan aldığın hamile pantolonu 15 kilo alana kadar oluyor.sonrasını bilemem ben ilk hamileliğimde 15 kilo aldım 2.ayda doktor arkadaşım kilot ve pantolonunu değiştir artık diyince gidip almıştım.doğuma gidene kadar aynı pantolonları giymiştim

Kızlar Merhaba hamile pantolon u alan arkadaşlar vardı burda kimler hatırlamıyorum sorum şu bedenini şu an ki olcunuze göre mi aldiniz yoksa bir beden büyük mu
Ben normalde 38 beden giyiyorum canım 40 beden aldım pantolonu..taytı M beden..iç çamaşırları da L beden aldım kalıpları dardı hepsinin çünkü (58 kilo 163 cm ölçülerim) umarım yardımcı olabilmişimdir. Ben de gidişat nolur bilemiyorum hiç kilo almadım göbeğim de yok henüz, en olmadı pantolonda beden yükseltirim dar geldiği zaman yenisini alarak

Iyiym cok sukur izmir cok fena yagmurlu.soguk.sen nasil oldun.sen bebisin hareketlerini gordun mu ultrason?
İstanbulda da yağmur var suan. Kar geliyomus ztn soğuk baya. Evet dün serumdan snra baktik kipir kipirdi :) dun ki igneler ve serumlar ayaga kaldrdi bni valla dipdiri oldum :)

İstanbulda da yağmur var suan. Kar geliyomus ztn soğuk baya. Evet dün serumdan snra baktik kipir kipirdi :) dun ki igneler ve serumlar ayaga kaldrdi bni valla dipdiri oldum :)
Oh oh iyi sukur maşallah senin sat neydi

Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.

Canım ya çok üzüldüm, Allah sana sabır versin.Dualarim seninle. .Ne diyeceğimi bilmiyorum. Çok zor, Allah bir daha yaşatmasın.

Rabbim sabır versin yardımcın olsun çok üzüldüm dualrımız seninle

Canım şok oldum ve çok üzüldüm.. sanırım geçenlerde bebeğinin cinsiyetini öğrenmiştin.. ömrün boyunca yaşadığın tek ve son acı bu olsun canım.. sabrın bol olsun.. başka ne denir bilmiyorum ki?? Kelime yetmiyor

Ne diyecegimi bilemedim Soylenecek hicbir sey teselli olmaz belki ama Allah sabir versin ve en uygun zamanda saglikli bir hamilelikle bebegini kucagina almani nasip etsin insallah.

3 gün önce kontrolde her şey yolundaydı. Nasip değilmiş kızım olacaktı

Canım benim allah yardimcin olsun bu durumu en kısa sürede atlatıcaksın insallah bende yaşadım insallah en kısa sürede saglıklı bir gebelik gecirirsin testlerini yaptır ihmal etme belki pıhtılasma sorunun falan vardır hersey allahtan

Canim şok oldum okuyunca .. Rabbim yardimcin olsun bu sinavdan da hayirlisiyla kurtulmayi nasip etsin . Biz hayri serri bilemeyiz ama demekki hayirlisi buymus senin icin

ziraaa çok üzüldüm Allah sabır versin, gerçekten biz neyin hayır neyin şer olduğunu göremiyoruz, muhakkak bunda da bir hayır vardır, Rabbim aratmadan hayırla sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…