- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Çok ama çok üzüldümBugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
bebimki 3 metre degil sanırım okadar uzun degil hayırlı olsun güle güle kullanBendeeee aldımmmmmmaz önce internetten siparişi verdim bi kaç güne gelir.. boyu tam 3 metre hahaha dolanır yatarım artık... çoook tşk ederim arkadaşımmm önerin içinnnn.. sağolasınnn..
beeennn :) artik hergün duzenli pit pıt pıt atıyor aksam tatli yersem kesin oluyor :)Bebeğini hisseden var mı acaba
Allah sabir versin cnm, Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermezmis. Vardir goremedigimiz bir hayir elbette. Dogru zamanda saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin Rabbim ins.Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
çok geçmiş olsun acınızı anlayabiliyorum allahım size ve kimseye bir daha yaşatmasın bu durumu ben de bir zamanlar bu forumdaydım ama 6. haftada maalesef kalp atışı olmadığı için 1 aralıkta kürtaj oldum.Acımı bir nebze atlattım.Demek isterim ki allah her şeyin sabrını veriyor zamanla ve bol duayla,allaha sığınarak azalacak içinizin acısı.Size de dua edicem.Meleklerimiz bizi cennette bekliyor.Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
cok üzüldüm canim nedesek boş ama kendini yıpratma Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda dualarım seninleBugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Canim cok uzuldum rabbim yardimciniz olsun saglikli sihatli evlat nasip etsin tez zamanda insallah..Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Çok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin kaç haftalıksın canım ? Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Arkadasm 37 yassinda ilk bebegine gebe kaldiginda tum sonuclari riakli cikti ve amniosentez yaptirdi ankarada. Temiz cikti suan 1.5 yasinda turp gibi kizi ver. Eger down send. Cikarsa aldiracam derseniz amniosentezi. Cunku amniosentezde riskli bir uygulama. Allah yardimciniz olsun.Bir de laboratuvar kan sonucu %99 doğru çıkacak dedi ama risk var çıkarsa yine amniyosentez gerekirmiş ve böyle olup da amniyosentez de normal olanda çıkıyormuş haydi buyrun bakalım yani kesin olan sıvı aldırmak
Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Canım ne zaman hissetmeye başladın ilk hissettikten sonra düzenli hissettin mi bende bir kaç gündür hissediyorum gibi ama öyle düzenli değil ilk oğlumda erken hissetmiştim ve o olduna emindim bunda çok gaz problemim olunca acaba diyorum karıştırıyormuyum ama gaz gibide değil ikinci hamileliğim olmasına rağmen adını koyamadım bi türlübeeennn :) artik hergün duzenli pit pıt pıt atıyor aksam tatli yersem kesin oluyor :)
Yok canım daha önce göstermemişti. Çin takvimi yine bildi. Rus takvimi yanıldı. Erkek annesi güzelleşirmiş. Cildim gerçekten güzelleşti bir canlılık geldi. Ailede erkek egemendi pek de umudum yoktuGozunuz aydin canim, Allah saglikla kucagina almak nasip etsin, ogluna arkadas geliyor
Hemen benim gibi bebeginin cinsiyeti belirsiz merakli anneler icin soruyorum; belirtilerin nelerdi? Daha once doktorun cinsiyet tahmininde bulunmus muydu?
Canım Allah sabır versin kalbine ferahlık versin. İnşallah tekrar saglikla dogacak bebegin hamileligini yasamak nasip olsunBugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
benim göbek var ve ınanılmaz sıkıyor canım hatta çamasır bıle değiştirsem ıyı olacak karnımı sıkınca ınanılmaz agrım oluyor ve sindirimde de sorun yasadıgımı hıssettım pantplonlar 42 ama bırını 40 la değiştircem (boy 167 kılom 61) pantolonlar dar kesım bacak bol olunca hosuma gıtmedi birini buyuk olarak bırakacamBen normalde 38 beden giyiyorum canım 40 beden aldım pantolonu..taytı M beden..iç çamaşırları da L beden aldım kalıpları dardı hepsinin çünkü (58 kilo 163 cm ölçülerim) umarım yardımcı olabilmişimdir. Ben de gidişat nolur bilemiyorum hiç kilo almadım göbeğim de yok henüz, en olmadı pantolonda beden yükseltirim dar geldiği zaman yenisini alarak
canım ben yiğenımın sonuçlarına bakmıştım ona da %90 sıkıntılı dedıler down sendromu ,ç,n degerlerin senın sonuçlar gıbıydı ve saglıkla dunyaya geldı nolur içinizi ferah tutun bol dua edin gelınımız oyle yaptı başka test bıle yaptırmadı bıraktı üstelık onun yaşı 22 idi .Allah ın izinıyle bırsey çıkmayacak
canım şu an şok oldum Rabbım acını hafıfletsın bebegın sana şefaatçi olsun inşallah Rabbim tez zmanda saglıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsin . biz bilemıyoruz bizim için en ıyısını hayırlısı nedr. senın için çok dua edicem uzuntune sonuna kadar ortagım Çok dua et arkadasım Allah yardımcın olsun..Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?