2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne denir ki budurumda Allah sabır versin canım çok zor çok acı ama elden de bir şey gelmiyor maalesef. veren de Allah alan da. inş rabbim yeniden güldürür yüzünü ve kucağına almayı nasip eder.

Çok ama çok üzüldüm Dualarımız seninle inşallah acını çabucak atlatırsın. Test sonucu nasıl riskli çıkmıştı, kalp de anlaşılıyormuş testte diyorlar.

Bendeeee aldımmmmmm az önce internetten siparişi verdim bi kaç güne gelir.. boyu tam 3 metre hahaha dolanır yatarım artık... çoook tşk ederim arkadaşımmm önerin içinnnn.. sağolasınnn..
bebimki 3 metre degil sanırım okadar uzun degil hayırlı olsun güle güle kullan

Allah sabir versin cnm, Rabbim kimseye kaldiramayacagi yuk vermezmis. Vardir goremedigimiz bir hayir elbette. Dogru zamanda saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin Rabbim ins.

çok geçmiş olsun acınızı anlayabiliyorum allahım size ve kimseye bir daha yaşatmasın bu durumu ben de bir zamanlar bu forumdaydım ama 6. haftada maalesef kalp atışı olmadığı için 1 aralıkta kürtaj oldum.Acımı bir nebze atlattım.Demek isterim ki allah her şeyin sabrını veriyor zamanla ve bol duayla,allaha sığınarak azalacak içinizin acısı.Size de dua edicem.Meleklerimiz bizi cennette bekliyor.

cok üzüldüm canim nedesek boş ama kendini yıpratma Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda dualarım seninle

Canim cok uzuldum rabbim yardimciniz olsun saglikli sihatli evlat nasip etsin tez zamanda insallah..

Çok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin kaç haftalıksın canım ? Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadasm 37 yassinda ilk bebegine gebe kaldiginda tum sonuclari riakli cikti ve amniosentez yaptirdi ankarada. Temiz cikti suan 1.5 yasinda turp gibi kizi ver. Eger down send. Cikarsa aldiracam derseniz amniosentezi. Cunku amniosentezde riskli bir uygulama. Allah yardimciniz olsun.

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Çarşamba ikili teste gittim 12 haftalık olan bebeğim 13 haftalık çıktı iri bı bebek dedi bu normal mı ya ben doğru düzgün beslenmemistim oysaki mide bulantisindan.. cinsiyet öğrenemedim bebeğime bı bakar mısınız tosuncuguma:/ sizce nedir?

Eklentiler

• IMG_20170104_202632-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 88

Canım helal olsun sen de helal et hakkını. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Bende doğuma günler kala bebeğini kaybetmiş bir anneyim. İnşallah hayırlısıyla atlatır sağlığına kavuşur yeni sıhhatli bir hamilelik yaşarsın. Dualarım seninle..

Herkese selamlar hanımlar. Benim bulantılarım iyice arttı birşey yiyemez oldum. Üzülüyorum böyle olunca yakınımda ailem de yok eşim elinden geleni yapıyor eksik olmasın. Ev aldı başını gidiyor yakında kimse olmayınca moralsiz oluyorum. Sanki ilk kez hamilelik yaşıyor gibiyim halbuki ikinci. Geçecek zor günler inşallah.

Bugün clexane için rapor çıkarttım. 10 kutu yazdırdım 10 lira ödemesi çıktı. Normalde bir kutuya 50 lira çıkıyordu. Rapor çıkartmayan arkadaşlar var ise tavsiye ederim çok ekonomik oluyor.

Hamilelik gerçekten zor bir süreç. Hamile olmadan önce çok istiyordum şimdi cesaretime hayran kalıyorum. İnşallah sağ salim bebeklerimize kavuşur sıkıntıları unuturuz. Rabbim eksikliğini göstermesin, isteyen herkese nasip etsin inşallah..

beeennn :) artik hergün duzenli pit pıt pıt atıyor aksam tatli yersem kesin oluyor :)
Canım ne zaman hissetmeye başladın ilk hissettikten sonra düzenli hissettin mi bende bir kaç gündür hissediyorum gibi ama öyle düzenli değil ilk oğlumda erken hissetmiştim ve o olduna emindim bunda çok gaz problemim olunca acaba diyorum karıştırıyormuyum ama gaz gibide değil ikinci hamileliğim olmasına rağmen adını koyamadım bi türlü

Gozunuz aydin canim, Allah saglikla kucagina almak nasip etsin, ogluna arkadas geliyor

Hemen benim gibi bebeginin cinsiyeti belirsiz merakli anneler icin soruyorum; belirtilerin nelerdi? Daha once doktorun cinsiyet tahmininde bulunmus muydu?
Yok canım daha önce göstermemişti. Çin takvimi yine bildi. Rus takvimi yanıldı. Erkek annesi güzelleşirmiş. Cildim gerçekten güzelleşti bir canlılık geldi. Ailede erkek egemendi pek de umudum yoktu ama kalp atışına göre ultrason kağıdına göre kız olması gerekirdi :))

Canım Allah sabır versin kalbine ferahlık versin. İnşallah tekrar saglikla dogacak bebegin hamileligini yasamak nasip olsun

benim göbek var ve ınanılmaz sıkıyor canım hatta çamasır bıle değiştirsem ıyı olacak karnımı sıkınca ınanılmaz agrım oluyor ve sindirimde de sorun yasadıgımı hıssettım pantplonlar 42 ama bırını 40 la değiştircem (boy 167 kılom 61) pantolonlar dar kesım bacak bol olunca hosuma gıtmedi birini buyuk olarak bırakacam

canım ben yiğenımın sonuçlarına bakmıştım ona da %90 sıkıntılı dedıler down sendromu ,ç,n degerlerin senın sonuçlar gıbıydı ve saglıkla dunyaya geldı nolur içinizi ferah tutun bol dua edin gelınımız oyle yaptı başka test bıle yaptırmadı bıraktı üstelık onun yaşı 22 idi .Allah ın izinıyle bırsey çıkmayacak

canım şu an şok oldum Rabbım acını hafıfletsın bebegın sana şefaatçi olsun inşallah Rabbim tez zmanda saglıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsin . biz bilemıyoruz bizim için en ıyısını hayırlısı nedr. senın için çok dua edicem uzuntune sonuna kadar ortagım Çok dua et arkadasım Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…