2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

1 haftadır düzenli hergün oluyor gaz problemim yok hem bu farkli bişey ikinci olduğu için daha net hissediyosundur oglunda nasildi ilk hareketleri

ziraaa her zorluğun yanında bir kolaylık verirmiş rabbim. Sana da ferah kapıları açılsın tez zamanda. Ne hakkımız var canım varsa da helal olsun.

1 haftadır düzenli hergün oluyor gaz problemim yok hem bu farkli bişey ikinci olduğu için daha net hissediyosundur oglunda nasildi ilk hareketleri
İlk başta seyrime gibi hissetmiştim sonrada çok hafif pıt pıt yapıyodu ama tam böle ince bi kıpırtı onda çok zayıftım göbeğim filn yoktu bunda göbeğimde epey yağ mevcut O zaman doktor hissedemezsin demişti tarifime göreherkes bebek oldunu hemde erkek olduğunu demişlerdi

Allah sabredenlerden eylesin sizi canım çok ama çok üzüldüm. Acını dindirecek sağlıklı bir evladın olsun inş tez zamanda

Bebişler önemli canım rahat olsun büyük beden olsun sen nasıl iyi hissediyorsan öyle al iç çamaşırları hep dardı ama 2 beden büyük aldım ona sen de bi bak istersen

ziraaa Çok üzüldüm, Allah sabır versin canım..tez zamanda hamile kalırsın inşallah..Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

ziraaa çok üzüldüm. Inan okuyunca gözlerim doldu. Allah tez zamanda kucagini doldursun arkadaşım. Her gecenin gündüzü vardır. Allaha sığın. Dularım seninle.

Canim lütfen bir başka doktorlara daha görün hemen aldırma derim, en az üç doktora görün iyice emin ol ya, inanmak istemiyorum eger doğruysa Rabbim sabirlar versin ne diyeceğimi bilemedim

Arkadaslar sarı akıntı gebelikte normalmi böyle bişey yasayan varmi bazen beyaz süt gbi oluyo akıntı

Gunaydin canim, @balinmaz cektirmisti

TEşekkürler canım!

@balinmaz acil bilgilerine ihtiyacım var. Dişin ağrı yapmaya başladı ve büyük ihtimal çekilir. Dolgusu çok eski ve dişimin rengi değişmişti zaten. Şimdi ağrıya başladı. Çekim yaparken anestezi yapıyorlardır değil mi, onun bir sakıncası var mı acaba. Birde film çekildi mi dişine çekimden önce? Benim muhtemelen implant olur ama doğumdan sonraya yapar herhalde. Birde ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.. sende var mıydı böyle bir durum?

Günaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.

Gunaydin canim, kiloyu da hesaplamada kullaniyorlar bildigim kadariyla. Benimkini olcup yazmisti doktorumuz.

Günaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.
Aylık kontrollerdekendi doktorum kilo kontrolu yapiyor. Ikili yestte yapilmadi. Sadece 1 tup kan aldilar. 1 hafta sonra sonucu al dediler. 70 tl para odedim ozele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…