1 haftadır düzenli hergün oluyor gaz problemim yok hem bu farkli bişey ikinci olduğu için daha net hissediyosundur oglunda nasildi ilk hareketleriCanım ne zaman hissetmeye başladın ilk hissettikten sonra düzenli hissettin mi bende bir kaç gündür hissediyorum gibi ama öyle düzenli değil ilk oğlumda erken hissetmiştim ve o olduna emindim bunda çok gaz problemim olunca acaba diyorum karıştırıyormuyum ama gaz gibide değil ikinci hamileliğim olmasına rağmen adını koyamadım bi türlü
İlk başta seyrime gibi hissetmiştim sonrada çok hafif pıt pıt yapıyodu ama tam böle ince bi kıpırtı onda çok zayıftım göbeğim filn yoktu bunda göbeğimde epey yağ mevcut O zaman doktor hissedemezsin demişti tarifime göreherkes bebek oldunu hemde erkek olduğunu demişlerdi1 haftadır düzenli hergün oluyor gaz problemim yok hem bu farkli bişey ikinci olduğu için daha net hissediyosundur oglunda nasildi ilk hareketleri
Allah sabredenlerden eylesin sizi canım çok ama çok üzüldüm. Acını dindirecek sağlıklı bir evladın olsun inş tez zamandaBugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Bebişler önemli canım rahat olsun büyük beden olsun sen nasıl iyi hissediyorsan öyle albenim göbek var ve ınanılmaz sıkıyor canım hatta çamasır bıle değiştirsem ıyı olacak karnımı sıkınca ınanılmaz agrım oluyor ve sindirimde de sorun yasadıgımı hıssettım pantplonlar 42 ama bırını 40 la değiştircem (boy 167 kılom 61) pantolonlar dar kesım bacak bol olunca hosuma gıtmedi birini buyuk olarak bırakacam
Dün dediğine göre 11+4 dedi canım seninOh oh iyi sukur maşallah senin sat neydi
Bugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
bende de son zamanlarda sarı gıbı oluyor akıntım .arada yıne çamasırımı ıslatacak beyaz akıntı oluyor ama bence korkma normal bu durumArkadaslar sarı akıntı gebelikte normalmi böyle bişey yasayan varmi bazen beyaz süt gbi oluyo akıntı
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Burda dişini çektiren bir arkadaşımız vardı kimdi acaba bana yazabilir mi lütfen
Gunaydin canim, @balinmaz cektirmisti
Günaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.
Aylık kontrollerdekendi doktorum kilo kontrolu yapiyor. Ikili yestte yapilmadi. Sadece 1 tup kan aldilar. 1 hafta sonra sonucu al dediler. 70 tl para odedim ozeleGünaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?