Akinti normal progestan kullaniyormusun ?Arkadaslar sarı akıntı gebelikte normalmi böyle bişey yasayan varmi bazen beyaz süt gbi oluyo akıntı
ız carsa helal olsun ya ne zor bi dırum rabbim acını dındırsın inşallah rabbim kaldıramıycak yük vermez kimseye ferah tut kndınıBugün ikili test sonucumu aldım. Biraz riskli çıktı doktor tekrar çağırdı Bebeğimin kalbi durmuş nasıl oldu anlamadık. Yarın suni sanciyla bebeğimi alacaklar. Çok üzgünüm. Allah sizlere hayırlı sağ selamet doğumlar nasip etsin. Hakkınızı helal edin. Kolayca bu durumun altından kalkabilmem için duanızı eksik etmeyin.
Bana kilomu sordular canımGünaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.
Aynen bende çok kötü oldum kalbim çarpmaya başladı hatırlıyınca yine ogünleri 1saat evin icinde döndüm durdum yine korkularım tavan yaptı rabbim birdaha yasatmasın kimseye insallah bidaha yasamaz arkadaşımız tez zamanda saglikli bir gebelik yasarGünaydın herkese ..
ziraaya o kadar üzüldüm ki birsey yazasim gelmiyor .. Iki kayip yasadim ama hep dua ettim iyiki erken haftalardaydi ..
Ne kadar hafta artarsa bağ o kadar güçleniyor .. Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis ama elimizde degil iste üzülmemek ..
Insallah kimse yasamaz kotu birsey sag salim kucagimiza aliriz yavrularimizi..
Günaydın herkese ..
ziraaya o kadar üzüldüm ki birsey yazasim gelmiyor .. Iki kayip yasadim ama hep dua ettim iyiki erken haftalardaydi ..
Ne kadar hafta artarsa bağ o kadar güçleniyor .. Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis ama elimizde degil iste üzülmemek ..
Aynı deli sorular bende de var malesefBebeğini kaybeden arkdasıma cok uzuldum dunden berı okuyorum yazamadım aynısını ben de yasadım oncekınde allah kımseye yasatmasın ona en hayırlı en guzel evlatlar nasıp etsın ınsallah ilk gebeliğim benımdr yıne aynısını yasıycam dıye hep korkuyorum..dun bebegımı gordum kalp atıslarını duydum 11haftayı gectık ama mıde bulantım belırtım kalmadı bu da benı tedırgın edıyor aslında bı anda boyle kesılırmı
Bebeğini kaybeden arkdasıma cok uzuldum dunden berı okuyorum yazamadım aynısını ben de yasadım oncekınde allah kımseye yasatmasın ona en hayırlı en guzel evlatlar nasıp etsın ınsallah ilk gebeliğim benımdr yıne aynısını yasıycam dıye hep korkuyorum..dun bebegımı gordum kalp atıslarını duydum 11haftayı gectık ama mıde bulantım belırtım kalmadı bu da benı tedırgın edıyor aslında bı anda boyle kesılırmı
Günaydınlar.Ben de çok üzüldüm,dünden beri aklımdan çıkmadı, nasıl bir acı çok iyi biliyorum. Ben de ikili testten sonra hep tedirginim.Allah kimseye bu acıyı yasatmasin.Arkadasimiza da sabırlar versin. Allah yardımcısı olsun. Inşallah en kısa zamanda acısını hafifletecek bir bebeği olur.Günaydın herkese ..
Evet canım benim kilomuda sormuşlardı sanırım önemliki yazdılar hatta o sabah tartılıp gittimGünaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.
merhaba saglıklı ve kolay gebeliklerimiz olsun inş :) raporu özelde mi devlette mi çıkarttınız birde homozigot mu heterozigot mu sizin ?Herkese selamlar hanımlar. Benim bulantılarım iyice arttı birşey yiyemez oldum. Üzülüyorum böyle olunca yakınımda ailem de yok eşim elinden geleni yapıyor eksik olmasın. Ev aldı başını gidiyor yakında kimse olmayınca moralsiz oluyorum. Sanki ilk kez hamilelik yaşıyor gibiyim halbuki ikinci. Geçecek zor günler inşallah.
Bugün clexane için rapor çıkarttım. 10 kutu yazdırdım 10 lira ödemesi çıktı. Normalde bir kutuya 50 lira çıkıyordu. Rapor çıkartmayan arkadaşlar var ise tavsiye ederim çok ekonomik oluyor.
Hamilelik gerçekten zor bir süreç. Hamile olmadan önce çok istiyordum şimdi cesaretime hayran kalıyorum. İnşallah sağ salim bebeklerimize kavuşur sıkıntıları unuturuz. Rabbim eksikliğini göstermesin, isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Tamamen azalıyor neredeyse canım bazen kramplar oluyo kızımdan hatırladığım ama keyifli dönemlere girmiş oluyoruz bulantısız göbüş büyütme keyfi göbek değişken canım benim 5 aylık gibi göbeğim var resmen ki zayıftım şuanda 57 kiloyum ama göbek aldı başını gidiyo resmen :))Merhaba arkadaşlar 14+5 haftalık hamileyim. Son 3-4 gündür belirtiler iyice azaldı. Göğüslerim hâlâ hassas ve damarlı karnımda biraz şiş. Bunun dışında neredeyse unutacağım hamile olduğumu. En son geçen hafta gittim doktora, herşey yolundaydı. Sizde durumlar nasıl. İkinci üç aylarda belirtiler azalıyormuş ama nekadar azalıyor?
aynen canım bulantı olması cok kotu hayattan soguyorsun resmen normale donmesı dönmesı guzel ama tedırgın olmak daha zor hayırlısı allah korusun insallahAynı deli sorular bende de var malesefnasıl birey ki bu hamilelik midemiz bulansa ayri normale dönsek ayrı bisey normali tercih ederim ama durum annelik olunca insan tedirgin oluyor iste
canım brnım haklısın allah korursa hıcbırsey olmaz ınsan korkuyo daha once yasadıklarından..esmaları ben de cok zikrederim ben tup bebekle hamıle kaldım özellıkle tutunsun düşmesin dıye bol bol allahümme ya mübdiyı zikrettım allah kucagımıza almayı nasıp etsın11. Haftamda ben çok kötü düştüm buzda kaydim köpekten kaçayim derken, bulantilarm kesildi bende cok tedirgin olmuştum ama doktora gittigimde bebegim hareket bile ediyordu sanki işte burdayim bana birşey olmadı der gibi:) korkma İnşallah birşey olmaz
YA MÜBDI'YI LÜTFEN COKCA ZIKREDELIM ARKADAŞLAR, bence bunun büyük faydası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?