2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese ..
ziraaya o kadar üzüldüm ki birsey yazasim gelmiyor .. Iki kayip yasadim ama hep dua ettim iyiki erken haftalardaydi ..
Ne kadar hafta artarsa bağ o kadar güçleniyor .. Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis ama elimizde degil iste üzülmemek ..
Insallah kimse yasamaz kotu birsey sag salim kucagimiza aliriz yavrularimizi..

Günaydınlar herkese 2 gündür bende bisey hissetmiyorum eskiden progestan içince hafif gaz sancım olurdu o da yok inşallah bünye alismistir diyorum kontrelede bi hafta var tedirgin olmaya basladim

Kızlar göbüşler tik tik atmaya başladı mı. Sizde de oyle mi bilmiyorum ama bu tik tikler beni cok mutlu ediyo gece uykumdan uyandırdı tekmeleri varın siz düşünün artık rabbim herkesin bebeğini sağlıkla aldırsın kucagına devamlı takipteyim sonucu iyi çıkmayanlar var rabbim sizlere sabır versin gerçi benim sonucumda cıkmadı da ben sonuc ne öğrenmek istemiyorum dr a dwdim bna iyi kötü bişey demeyin dedim yanlış düşünüyorda olabilirim belki ama napıyım pimpiriklilerin pimpiriklisiyim ben tadını çıkaracagım gebeliğimin

Hakkım
ız carsa helal olsun ya ne zor bi dırum rabbim acını dındırsın inşallah rabbim kaldıramıycak yük vermez kimseye ferah tut kndını

Merhaba arkadaşlar 14+5 haftalık hamileyim. Son 3-4 gündür belirtiler iyice azaldı. Göğüslerim hâlâ hassas ve damarlı karnımda biraz şiş. Bunun dışında neredeyse unutacağım hamile olduğumu. En son geçen hafta gittim doktora, herşey yolundaydı. Sizde durumlar nasıl. İkinci üç aylarda belirtiler azalıyormuş ama nekadar azalıyor?

Aynen bende çok kötü oldum kalbim çarpmaya başladı hatırlıyınca yine ogünleri 1saat evin icinde döndüm durdum yine korkularım tavan yaptı rabbim birdaha yasatmasın kimseye insallah bidaha yasamaz arkadaşımız tez zamanda saglikli bir gebelik yasar

Selam kızlar mesajları tek tek okumaya çalışıyorum.bir arkadaşımız kaybetmiş bebeğini rabbim sabir versin.tez zamanda acısını dindirsin inşallah.
Sikayetleri ve belirtileri azalanlar var ne güzel.ben her seferinde farklı bişeyle uğraşıyorum.bulantılar da aynı hızla devam.ilac almazsam yarim saatte bir çıkarıyorum.
Bir de kabızlıkla başım dertte.dün duphalac içmeye başladım inşallah iyi gelir.kontrolüme daha 12 gün var.minigimi de çok merak ediyorum.nasıl geçecek zaman bilmiyorum
İçimi döktüm rahatladım resmen

Gunaydin, bende çok üzgünüm gece her uyanisimda aklima geldi arkadasimiz bebekler cok çabuk gidebiliyor anlamadan. Haftalar geçtikce helede hareketlerini gördükten sonra cok daha artıyor bağımız Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı

Bebeğini kaybeden arkdasıma cok uzuldum dunden berı okuyorum yazamadım aynısını ben de yasadım oncekınde allah kımseye yasatmasın ona en hayırlı en guzel evlatlar nasıp etsın ınsallah ilk gebeliğim benımdr yıne aynısını yasıycam dıye hep korkuyorum..dun bebegımı gordum kalp atıslarını duydum 11haftayı gectık ama mıde bulantım belırtım kalmadı bu da benı tedırgın edıyor aslında bı anda boyle kesılırmı

Aynı deli sorular bende de var malesef nasıl birey ki bu hamilelik midemiz bulansa ayri normale dönsek ayrı bisey normali tercih ederim ama durum annelik olunca insan tedirgin oluyor iste

11. Haftamda ben çok kötü düştüm buzda kaydim köpekten kaçayim derken, bulantilarm kesildi bende cok tedirgin olmuştum ama doktora gittigimde bebegim hareket bile ediyordu sanki işte burdayim bana birşey olmadı der gibi:) korkma İnşallah birşey olmaz

YA MÜBDI'YI LÜTFEN COKCA ZIKREDELIM ARKADAŞLAR, bence bunun büyük faydası var.

Günaydınlar.Ben de çok üzüldüm,dünden beri aklımdan çıkmadı, nasıl bir acı çok iyi biliyorum. Ben de ikili testten sonra hep tedirginim.Allah kimseye bu acıyı yasatmasin.Arkadasimiza da sabırlar versin. Allah yardımcısı olsun. Inşallah en kısa zamanda acısını hafifletecek bir bebeği olur.

Günaydın soğukkanlı gözükmeye çalışan ama pimpirikli bı anne adayıyım resmen ya. Bişey sorabilir miyim. Annenin kilosu ikili testte önem taşıyormu? Bakıyorlar mı.
Evet canım benim kilomuda sormuşlardı sanırım önemliki yazdılar hatta o sabah tartılıp gittim

merhaba saglıklı ve kolay gebeliklerimiz olsun inş :) raporu özelde mi devlette mi çıkarttınız birde homozigot mu heterozigot mu sizin ?

Tamamen azalıyor neredeyse canım bazen kramplar oluyo kızımdan hatırladığım ama keyifli dönemlere girmiş oluyoruz bulantısız göbüş büyütme keyfi göbek değişken canım benim 5 aylık gibi göbeğim var resmen ki zayıftım şuanda 57 kiloyum ama göbek aldı başını gidiyo resmen :))

Arkadaşlar geçen gün hastaneye kan vermeye gittiğimde kan sulandırıcı iğnemi de yaptirayim dedim, yaptırmaz olaydım, kolumdan yaptırdım, yapan çok genç bir çocuktu, ignenin ucunu bile acamadi ben açtım, çok canım yandi ve tık diye ses geldi, iğne mi kırıldı yoksa dedim yok dedi.biraz da kanadı. Sonra da kızardı orası baya.dun acile gittim, çok önemli değil dediler, dr.antibiyotikli bi krem verdi ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım. Pansumandaki adam kolonyali pamuğu koyup sar dedi, sardim, inşallah geçer. Bi bu eksikti diyorum.

Aynı deli sorular bende de var malesef nasıl birey ki bu hamilelik midemiz bulansa ayri normale dönsek ayrı bisey normali tercih ederim ama durum annelik olunca insan tedirgin oluyor iste
aynen canım bulantı olması cok kotu hayattan soguyorsun resmen normale donmesı dönmesı guzel ama tedırgın olmak daha zor hayırlısı allah korusun insallah

canım brnım haklısın allah korursa hıcbırsey olmaz ınsan korkuyo daha once yasadıklarından..esmaları ben de cok zikrederim ben tup bebekle hamıle kaldım özellıkle tutunsun düşmesin dıye bol bol allahümme ya mübdiyı zikrettım allah kucagımıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…