2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ziraaa rabbim sabir versin.allhim sana hayirli zamnda istedgn zamnda yeniden nasip etsin.kac haftalikti.

Devlette eğitim araştırma hastanesinde çıkarttım. 2 faktör heterozigot benim
benimde 2 faktör heterozigot bazı hastaneler tekrar test istiyorlarmış rapor vermemek için oyuzden sordum hangi hastane ve hangi bölüme gittin ?

Benimde öyle koldan eşim yapınca oluyodu şişiyodu hatta kızarıyodu önemli diil demişlerdi banada canım

Bir kac gun girmedim foruma nerdeyse 500msji okudum:) allah herkese sagligiyla kucağına almayı nasip etsin. 2li test zamanim geliyor benim de. 11ila14. Haftalardan hangisinde yaptirmak daha dogru olur sizce. Tam olarak kacinci haftanizda yaptirdiniz

benimde 2 faktör heterozigot bazı hastaneler tekrar test istiyorlarmış rapor vermemek için oyuzden sordum hangi hastane ve hangi bölüme gittin ?

Canım ben bağcılar eğitim araştırmada yaptırmıştım pıhtılaşmayla ilgili testleri. Daha sonra o sonuçları bi hematolog ile görüşmüştüm özelde. O bana not yazmıştı hamilelik boyunca clexane 0,4 kullanması önerilir diye. Yine bağcılar eğitim araştırmaya gittim testleri orda yaptırdığım için. Hematologun notunu da gösterdim sorun olmadı. Önce kadın doğuma gittim. Onlar biz çıkaramıyoruz dediler kalp ve damar cerrahisine yönlendirdiler. Kardiyovasküler. Doktor da halletti hemen sağolsun. Sen nerede yaptırdın testleri? İstanbulda mısın?

Kızlar ben bulantılardan 3-4 gündür doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Karnım baya indir. Meğer bebekten değil göbektenmiş. Ne bulsam yiyordum.

Hergün zikrediyorum ben

Bizimde bugün doktor günümüzdü gördük bebişimizi hareketlerini tabikide cinsiyet tahmini bile yapmadı doktorum kesinleşsin öyle söyleyeceğim dedi.1 aya çıkardı muayeneleri nasıl geçecek 1 ay şimdi merak eder eder dururum artık..ikili testimizi yaptırdık bizde bugün haftaya alıcaz sonuçları 37 liraydı benim hastanede de..ense kalınlığı ve burun kemiğimiz normal inşallah kan sonuçlarımız da iyi gelir..

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Burda dişini çektiren bir arkadaşımız vardı kimdi acaba bana yazabilir mi lütfen
Meraba canim. Ben kan sulandirici kullanmiyordum bu senin icin problem olabilir.. kadın dogum doktorunlar mutlaka görüşmelisin birde dolgu durumu olması daha farklı benim yirmilik diş idi.. dişçi bulmakta gerçekten çok zor oluyor dişçiler kabul etmiyor birde sende kan durmama ihtimali varken bilemedim şimdi. Mutlaka doktorunla görüş. ALLAH yardimcin olsun

Bana da decavit ve maltofer Demir ilacına başladık bugün itibariyle decavit çok büyük ve ben çok zorlanıyorum ağzıma alınca bugün değişik bir kokuda geldi ne zamana kadar kullanacağız bu vitaminleri sormayı unuttum doktoruma Demir ilacını şurup gibi olanını aldım akşam içicem onu da bakalım o nasıl olacak..

Arkadaşlar çok sağolun ben ense kalınlığı ve burun kemiğinde bı sorun çıkmadı gayet iyidir 1,5 ama kan sonucunda sayfama bı baktım kilom daha düşük yazılmış sonucu çok mu etkiler ki ? Yani zaten %100 doğru sonuç değil biliyorum ama yinede merak..
Gunaydin canim, kiloyu da hesaplamada kullaniyorlar bildigim kadariyla. Benimkini olcup yazmisti doktorumuz.

Aylık kontrollerdekendi doktorum kilo kontrolu yapiyor. Ikili yestte yapilmadi. Sadece 1 tup kan aldilar. 1 hafta sonra sonucu al dediler. 70 tl para odedim ozele

Bana kilomu sordular canım

Sağol canım, aminn.. forumda okuduğum kadarıyla bir veya iki gün iğneyi bırakıcam sanırım. Henüz doktorum ile görüşmedim. Bu karda gidemeyeceğim nasılsa. Aşırı da ağrı yok şuan ama çekilecek belli. İyi bir diş hekimim var çok şükür. Geçen sene 2 implant yaptırmıştım yine ona giderim. Dişlerim çok zayıflıyor hamilelikte. İnşallah 1 diş ile kurtarırım. Devamı gelmez.

Çekimden önce film çekildi mi canım?

Sanmam canım ölcümler iyi cıkmıs yasında cok yoksa mesela onceden düsük falan yaptînmı diye soruyorlar benim düsügüm var 31 yasindayim sorun cikmadı sükür

Çekimden önce film çekildi mi canım?
İnşallah çekilir yinede muhakkak doktorunla konuş. Ben film cektirmedim, onu yapmazdim zaten akciger filmi cekindim hamileligi bilmiyorken bide bunu yapip kafama takardim.. eğer muayenehane ise dişçin hastanede bulsan daha iyi olur tabi ama insallah donanimli bi yerdir

Bende sormadim surup insallah icebilirsin bende decavit ve gyno ferro sanol kullaniyorum 2side kocaman devit3 kullaniyorum damla her ictigimde oguruyorum nefret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…