Son adet tarhin?Dün dediğine göre 11+4 dedi canım senin
Canim kol çok acıyor bende eşime yaptırdim geçen gün ve nasıl acitti başkasının yaptığı daha çok acıtıyor bence . Çünki ben açısından ağlayarak uyudum başkasına kolunu sıktırip kendin yapmayi dene canimArkadaşlar geçen gün hastaneye kan vermeye gittiğimde kan sulandırıcı iğnemi de yaptirayim dedim, yaptırmaz olaydım, kolumdan yaptırdım, yapan çok genç bir çocuktu, ignenin ucunu bile acamadi ben açtım, çok canım yandi ve tık diye ses geldi, iğne mi kırıldı yoksa dedim yok dedi.biraz da kanadı. Sonra da kızardı orası baya.dun acile gittim, çok önemli değil dediler, dr.antibiyotikli bi krem verdi ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım. Pansumandaki adam kolonyali pamuğu koyup sar dedi, sardim, inşallah geçer. Bi bu eksikti diyorum.
Kemalpasada cookk yagmis.burda catilar tutmussgünaydınnnn :) izmirli olarak azcikta olsa kar gördük güzel bir gün olsun inşallah
Arkadaşlar çok sağolun ben ense kalınlığı ve burun kemiğinde bı sorun çıkmadı gayet iyidir 1,5 ama kan sonucunda sayfama bı baktım kilom daha düşük yazılmış sonucu çok mu etkiler ki ? Yani zaten %100 doğru sonuç değil biliyorum ama yinede merak..
Evt cnm kullanıyorum progestoranAkinti normal progestan kullaniyormusun ?
Bnimde korkulrim tavan yapti carsamba gunu gordum iyiydi ama ziraa uzuldum ve kotkularim hortldi ilk düşüğüm aklima geldiAynen bende çok kötü oldum kalbim çarpmaya başladı hatırlıyınca yine ogünleri 1saat evin icinde döndüm durdum yine korkularım tavan yaptı rabbim birdaha yasatmasın kimseye insallah bidaha yasamaz arkadaşımız tez zamanda saglikli bir gebelik yasar
Bnde 12+4 oldum.11.haftammda kesildi bulantim hatta burays yorum bile yazdim endiselenmeliyim mi die senin gibi snra carsamba gorunce bebegi rahatladim.yani gecio canim gogus agrin varsa o da bbi belirti korkmaBebeğini kaybeden arkdasıma cok uzuldum dunden berı okuyorum yazamadım aynısını ben de yasadım oncekınde allah kımseye yasatmasın ona en hayırlı en guzel evlatlar nasıp etsın ınsallah ilk gebeliğim benımdr yıne aynısını yasıycam dıye hep korkuyorum..dun bebegımı gordum kalp atıslarını duydum 11haftayı gectık ama mıde bulantım belırtım kalmadı bu da benı tedırgın edıyor aslında bı anda boyle kesılırmı
İnşallah çekilir yinede muhakkak doktorunla konuş. Ben film cektirmedim, onu yapmazdim zaten akciger filmi cekindim hamileligi bilmiyorken bide bunu yapip kafama takardim.. eğer muayenehane ise dişçin hastanede bulsan daha iyi olur tabi ama insallah donanimli bi yerdir
Sanmam canım ölcümler iyi cıkmıs yasında cok yoksa mesela onceden düsük falan yaptînmı diye soruyorlar benim düsügüm var 31 yasindayim sorun cikmadı sükür
Sağol canım teşekkür ederimCanim kilo ne kadar etkiliyor hic bilmiyorum, doktoruna sorsan daha saglikli olur.
Ben 2 sene önce ankarada zekai tahir devlet hastanesinde yaptırmıştım ve sonuca göre kadın dogumcu gerek görmedi iğneyi,herhangi bir kaybım yoktu testi yaptrdgm zaman daha snra bir kaybım birde kimyasalım olduCanım ben bağcılar eğitim araştırmada yaptırmıştım pıhtılaşmayla ilgili testleri. Daha sonra o sonuçları bi hematolog ile görüşmüştüm özelde. O bana not yazmıştı hamilelik boyunca clexane 0,4 kullanması önerilir diye. Yine bağcılar eğitim araştırmaya gittim testleri orda yaptırdığım için. Hematologun notunu da gösterdim sorun olmadı. Önce kadın doğuma gittim. Onlar biz çıkaramıyoruz dediler kalp ve damar cerrahisine yönlendirdiler. Kardiyovasküler. Doktor da halletti hemen sağolsun. Sen nerede yaptırdın testleri? İstanbulda mısın?
O akintiyi sari yapiyo :) yoksa beyaz oluyor ..Evt cnm kullanıyorum progestoran
Aynen cnm, benimde bu hafta atak yaptı sanki. Artık çok hızla büyümeye başlayacaklar bebislerde :)Kızlar göbüşler ne alemde
Benim bu hafta birden farketti sanki
İnşallah kurtulursun sende canım ben 4 hafta çektimDoktorum cerrah. Hastane değil kliniği var ama büyük bir yer. İnşallah sorunsuz hallolur.
evet canım bısey olmasın da onlara gcmesı ıyı aslında gosguslerım cok acıyo evet ucları cok hassaslar,bır de ben cok duygusalım bu aralar tavan yaptı normalde ankaralıyım evlenıp ızmıre geldım annemler burdaydı bır haftadır bugun gıttıler sabahtan berı aglıyorum bılıorm bebege bısey olur dıye aglamamam gerek ama durduramadım kendımı ne zormus hamıle halinle kımsenın yanında olamamasıBnde 12+4 oldum.11.haftammda kesildi bulantim hatta burays yorum bile yazdim endiselenmeliyim mi die senin gibi snra carsamba gorunce bebegi rahatladim.yani gecio canim gogus agrin varsa o da bbi belirti korkma
Ben 2 sene önce ankarada zekai tahir devlet hastanesinde yaptırmıştım ve sonuca göre kadın dogumcu gerek görmedi iğneyi,herhangi bir kaybım yoktu testi yaptrdgm zaman daha snra bir kaybım birde kimyasalım olduşimdi özel muayenehaneye gidiyorum farklı bir doktora hikayemi anlatınca tedbir amaçlı clexan verdi , saglık ocagında yazdırıyrm 20 günde bir 2 kutu , eger dedim sen ankaradaysan kokaylık sagladıysa hastanen oraya gideyim bende diye düşünmüştüm:)
Korkma canim internettende arastirma bazilari bir hafta geriden geliyor mesela ona gore dogumu ayarliyorlar .. Arkadasim dogum yapti bebek kilolu dogdu onuda korkuttular seker hastaligi olur diye sekerini olcturduler hic birseyde cikmadi..Al_pi canım nasılsın? Benim tosun bir hafta önden gidiyor nette çok şey okudum korktum yok şeker hastalığı fln yazıyordu büyük yani biraz bı sıkıntı olur mu bilgin var mı,m
Benimde +10 gün önde gidiyor.. ama hiç araştırmadım internetten hatta iyi besliyorum benim sıpayı diye düşündüm... ama gel gör ki gebelik şekerim çıktı.. diyet yapıyorum şuan salı tekrar kontrolüm var değerlerimi riskli görmezlerse diyete devam etcem , riskli görürlerse insüline başlıcam.. kendi drum bebeğin önde gitmesiyle ilgili biley demedi ama diyabet drum şekerin olması durumunda bebek ya çok kilolu yada zayıf oluyormuş , ve normal doğum yerine sezaryen zorunlu oluyormuş... amaaa 2 hafta önce yengem doğum yaptı onunda gebelik şekeri varmıştı ve insülin kullanmış normal doğumla 3,850 gr mushafımızı dünyaya getirdi... onun için çokta kafaya takıp felaketi çağırmamak lazımmmm..Al_pi canım nasılsın? Benim tosun bir hafta önden gidiyor nette çok şey okudum korktum yok şeker hastalığı fln yazıyordu büyük yani biraz bı sıkıntı olur mu bilgin var mı,m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?