2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kol çok acıyor bende eşime yaptırdim geçen gün ve nasıl acitti başkasının yaptığı daha çok acıtıyor bence . Çünki ben açısından ağlayarak uyudum başkasına kolunu sıktırip kendin yapmayi dene canim

Canim kilo ne kadar etkiliyor hic bilmiyorum, doktoruna sorsan daha saglikli olur.

Bnimde korkulrim tavan yapti carsamba gunu gordum iyiydi ama ziraa uzuldum ve kotkularim hortldi ilk düşüğüm aklima geldi

Bnde 12+4 oldum.11.haftammda kesildi bulantim hatta burays yorum bile yazdim endiselenmeliyim mi die senin gibi snra carsamba gorunce bebegi rahatladim.yani gecio canim gogus agrin varsa o da bbi belirti korkma

Doktorum cerrah. Hastane değil kliniği var ama büyük bir yer. İnşallah sorunsuz hallolur.

22 yaşımdayım canım 1 düşük var 4 haftalıkken.. Allah buna sağlık versin ne diyim :)
Sanmam canım ölcümler iyi cıkmıs yasında cok yoksa mesela onceden düsük falan yaptînmı diye soruyorlar benim düsügüm var 31 yasindayim sorun cikmadı sükür

Canim kilo ne kadar etkiliyor hic bilmiyorum, doktoruna sorsan daha saglikli olur.
Sağol canım teşekkür ederim

Ben 2 sene önce ankarada zekai tahir devlet hastanesinde yaptırmıştım ve sonuca göre kadın dogumcu gerek görmedi iğneyi,herhangi bir kaybım yoktu testi yaptrdgm zaman daha snra bir kaybım birde kimyasalım oldu şimdi özel muayenehaneye gidiyorum farklı bir doktora hikayemi anlatınca tedbir amaçlı clexan verdi , saglık ocagında yazdırıyrm 20 günde bir 2 kutu , eger dedim sen ankaradaysan kokaylık sagladıysa hastanen oraya gideyim bende diye düşünmüştüm:)

Al_pi canım nasılsın? Benim tosun bir hafta önden gidiyor nette çok şey okudum korktum yok şeker hastalığı fln yazıyordu büyük yani biraz bı sıkıntı olur mu bilgin var mı,m

Bnde 12+4 oldum.11.haftammda kesildi bulantim hatta burays yorum bile yazdim endiselenmeliyim mi die senin gibi snra carsamba gorunce bebegi rahatladim.yani gecio canim gogus agrin varsa o da bbi belirti korkma
evet canım bısey olmasın da onlara gcmesı ıyı aslında gosguslerım cok acıyo evet ucları cok hassaslar,bır de ben cok duygusalım bu aralar tavan yaptı normalde ankaralıyım evlenıp ızmıre geldım annemler burdaydı bır haftadır bugun gıttıler sabahtan berı aglıyorum bılıorm bebege bısey olur dıye aglamamam gerek ama durduramadım kendımı ne zormus hamıle halinle kımsenın yanında olamaması

Canım bence test yaptırdığın hastaneden çıkartabilirsin. Kaybından bahset ve gebeliğini takip eden doktorun clexane başlattığını söylesen yardımcı olurlar sanıyorum. Sürekli ilaç yazdırmak zor oluyor hem böyle daha ekonomik. 2 kutu ne ki 20 gün gidiyor zaten

Al_pi canım nasılsın? Benim tosun bir hafta önden gidiyor nette çok şey okudum korktum yok şeker hastalığı fln yazıyordu büyük yani biraz bı sıkıntı olur mu bilgin var mı,m
Korkma canim internettende arastirma bazilari bir hafta geriden geliyor mesela ona gore dogumu ayarliyorlar .. Arkadasim dogum yapti bebek kilolu dogdu onuda korkuttular seker hastaligi olur diye sekerini olcturduler hic birseyde cikmadi..
Sakın strest yapma daha erken haftalar onlar degisirde .. Ballikaymaklininda sanki önden gidiyordu yalnis hatirlamiyorsam ..
Birde seker yuklemesi yaptirirsan cikar zaten

Bazen bebekler gerindigi icin uzun, bazende bacaklarini kendine cektigi icin kisa cikabiliyormus. Mesela 12+4 te benim minigim 62 mm idi 13+2 de 56 ölçtü başka dr ama çok hareket ediyordu. Cokta takilmamali saglikli olsunlarda

Benimde +10 gün önde gidiyor.. ama hiç araştırmadım internetten hatta iyi besliyorum benim sıpayı diye düşündüm... ama gel gör ki gebelik şekerim çıktı.. diyet yapıyorum şuan salı tekrar kontrolüm var değerlerimi riskli görmezlerse diyete devam etcem , riskli görürlerse insüline başlıcam.. kendi drum bebeğin önde gitmesiyle ilgili biley demedi ama diyabet drum şekerin olması durumunda bebek ya çok kilolu yada zayıf oluyormuş , ve normal doğum yerine sezaryen zorunlu oluyormuş... amaaa 2 hafta önce yengem doğum yaptı onunda gebelik şekeri varmıştı ve insülin kullanmış normal doğumla 3,850 gr mushafımızı dünyaya getirdi... onun için çokta kafaya takıp felaketi çağırmamak lazımmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…