- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Canım benim de 11+3 de 6 cm ölçtü.. ben 1,75 eşimde 1,85 boyundayız onun için bebeğimizde byük olacak diye seviniyorum ben.. aslında büyük küçük hiç önemli değil tek bilmek istediğim şey içimde o mucizenin sağlıklı bir şekilde kalbinin hep atması ve bizi hiç bırakmaması... eşime hadi acile gidelimde bebeğimize bakalım diyorum.. karnım ağrıyor düştüm derim dra.. eşim kızıyor felaket tellallığı yapma diye.. dr gitmemize 17 gün varrr offff offf..Bazen bebekler gerindigi icin uzun, bazende bacaklarini kendine cektigi icin kisa cikabiliyormus. Mesela 12+4 te benim minigim 62 mm idi 13+2 de 56 ölçtü başka dr ama çok hareket ediyordu. Cokta takilmamali saglikli olsunlarda
Teşekkür ederim canım saol, Evet 20 günde bir yaZdırmak sıkıntı oluyor,gideyim şansımı deneyim bakalım, hangi bölüme gitmek gerek acabaCanım bence test yaptırdığın hastaneden çıkartabilirsin. Kaybından bahset ve gebeliğini takip eden doktorun clexane başlattığını söylesen yardımcı olurlar sanıyorum. Sürekli ilaç yazdırmak zor oluyor hem böyle daha ekonomik. 2 kutu ne ki 20 gün gidiyor zaten
Merhaba canım diğer topikten hatırladım seni maşallah haftası ilerlemis bebisin:)Merhaba
Ben de decavit ve ferplex demir surubu kullaniyorum. Surubun tadi guzel. Icilebilir.kasiga dokunce 2 yemek kasigi yapio. Dr devit3 de yazmis ama onu kan ilaclarinin arasinda farkedememisim. 2 haftadir kullanmiyormusum yaniBana da decavit ve maltofer Demir ilacına başladık bugün itibariyle decavit çok büyük ve ben çok zorlanıyorum ağzıma alınca bugün değişik bir kokuda geldi ne zamana kadar kullanacağız bu vitaminleri sormayı unuttum doktoruma Demir ilacını şurup gibi olanını aldım akşam içicem onu da bakalım o nasıl olacak..
17 ekim 2016 :)Son adet tarhin?
Çatlaklar için şimdilik palmers kakaolu kremini kullanıyorum harika kokuyor.sonra da hindistancevizi yağına geçmeyi düşünüyorumYa arkadaşlar göğüs uçlarım acayip hassaslaştız sanki yara var gibi sürtünmeyle bile felaket acı duyuyorum. Hafifletmek için önerebilceğiniz birşeyler var mı ? Birde çatlaklar için ne kullanacaksınız. Kimisi doğal yağ kullanıyor kimisi kremler kullanıyor. Düşünceleriniz neler ??
Teşekkür ederim canım saol, Evet 20 günde bir yaZdırmak sıkıntı oluyor,gideyim şansımı deneyim bakalım, hangi bölüme gitmek gerek acaba
Çatlaklar için şimdilik palmers kakaolu kremini kullanıyorum harika kokuyor.sonra da hindistancevizi yağına geçmeyi düşünüyorum
Teşekkürler canım fikir için :) bu yağ kıyafetine bulaşmıyor mu ?Çatlaklar için şimdilik palmers kakaolu kremini kullanıyorum harika kokuyor.sonra da hindistancevizi yağına geçmeyi düşünüyorum
Ayni haftadayiz canim. Gobus artik belli :) ama hareket hissetmiyorum henuzKızlar göbüşler ne alemde
Benim bu hafta birden farketti sanki
Tam da bunu sormuştum :) günde kaç kez kullanılır bu Hindistan cevizi yağı..Palmers a bende baktım ama baya kıvamlı geldi memnun musunuz? Hindistancevizi yağı en yoğun en cok nemlendirecek üründür herhalde. Ama biraz kıyafetleri batırıyormuş..
Doktorun verdiyse kullanmalısın bence ama yine de sor sürekli kullanmalı MısınBen de decavit ve ferplex demir surubu kullaniyorum. Surubun tadi guzel. Icilebilir.kasiga dokunce 2 yemek kasigi yapio. Dr devit3 de yazmis ama onu kan ilaclarinin arasinda farkedememisim. 2 haftadir kullanmiyormusum yani( bugun prospektüsünü okudum. Zorunlu olmadikca hamilelikte kullanilmamalidir yazio gerci bnm d vit degerim 7. Zorunlu hale girer dimi??
Benim d vitamini9 cıktı endokrin doktorum baslattıBen de decavit ve ferplex demir surubu kullaniyorum. Surubun tadi guzel. Icilebilir.kasiga dokunce 2 yemek kasigi yapio. Dr devit3 de yazmis ama onu kan ilaclarinin arasinda farkedememisim. 2 haftadir kullanmiyormusum yani( bugun prospektüsünü okudum. Zorunlu olmadikca hamilelikte kullanilmamalidir yazio gerci bnm d vit degerim 7. Zorunlu hale girer dimi??
Canim krem kullaniyorum şimdilik yağa geçmedim henüz krem harika hemen emiliyor hiç kalmıyor ama sanırım çok bulaşıyormuş yağ.Teşekkürler canım fikir için :) bu yağ kıyafetine bulaşmıyor mu ?
Ben şimdilik çok memnunum.yoğun derken krem gibi benim kullandığım.harika bir kokusu var çikolata sever olarak bayılıyorumPalmers a bende baktım ama baya kıvamlı geldi memnun musunuz? Hindistancevizi yağı en yoğun en cok nemlendirecek üründür herhalde. Ama biraz kıyafetleri batırıyormuş..
Anladım cnm sağolasın ya :) nette araştırdım Hindistan cevizi yağı baya met ediliyor. Mükemmel diyorlar :) ztn evdeyim sürekli. Sıkıntı olmaz herhalde ya. Çok sık dus alırım o ayrı :)Canim krem kullaniyorum şimdilik yağa geçmedim henüz krem harika hemen emiliyor hiç kalmıyor ama sanırım çok bulaşıyormuş yağ.
canım benım goguslerım de cok fena benımkıler yara oldu cok ılgınc buyumedılr zaten sadece yara ve cok acıyor dun doktorum ben sormadan catlaklar için şimdiden Phytolantl ( lierac) bu kremi al ve kullan sonra gerı donüşü olmaz dedı daha almadım bıraz pahalı geldı ama almayı düşünüyormYa arkadaşlar göğüs uçlarım acayip hassaslaştız sanki yara var gibi sürtünmeyle bile felaket acı duyuyorum. Hafifletmek için önerebilceğiniz birşeyler var mı ? Birde çatlaklar için ne kullanacaksınız. Kimisi doğal yağ kullanıyor kimisi kremler kullanıyor. Düşünceleriniz neler ??
Ya sorma aynen o tarif ettiğin tipten oldu benim gögüslerde. Fena acıyor yara gbi oldu. Çatladı demek kii.. pzrtsi dr gdcm sorayim bakalm bana ne diyecek. Ne kdr fiyati cnm onun ?canım benım goguslerım de cok fena benımkıler yara oldu cok ılgınc buyumedılr zaten sadece yara ve cok acıyor dun doktorum ben sormadan catlaklar için şimdiden Phytolantl ( lierac) bu kremi al ve kullan sonra gerı donüşü olmaz dedı daha almadım bıraz pahalı geldı ama almayı düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?