2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım cnm sağolasın ya :) nette araştırdım Hindistan cevizi yağı baya met ediliyor. Mükemmel diyorlar :) ztn evdeyim sürekli. Sıkıntı olmaz herhalde ya. Çok sık dus alırım o ayrı :)
Ben de cok metini duydum.zaten gıda olarak da kullanabiliyormuş.kremleri yiyemiyoruz ama bunu yeriz belki arada. ben de evdeyim aksamlari surerim bir iki pijamayı feda edicez artık

Ya sorma aynen o tarif ettiğin tipten oldu benim gögüslerde. Fena acıyor yara gbi oldu. Çatladı demek kii.. pzrtsi dr gdcm sorayim bakalm bana ne diyecek. Ne kdr fiyati cnm onun ?
ben de netten baktım degısıyor ikili paket halinde 150 ye falan vardı ama en ıyısı buymus sen de bir sor ıstersen canım

Bende merak ediyoruum 21 ocakta gitcem kontrole

Sağolun kızlar en azından çok geriden gitmesinden iyi dimi :/

Bazen bebekler gerindigi icin uzun, bazende bacaklarini kendine cektigi icin kisa cikabiliyormus. Mesela 12+4 te benim minigim 62 mm idi 13+2 de 56 ölçtü başka dr ama çok hareket ediyordu. Cokta takilmamali saglikli olsunlarda

Ayni haftadayiz canim. Gobus artik belli :) ama hareket hissetmiyorum henuz

Bende hissedip hissetmediğime emin değilim, oğlumda 16da hissetmiştim ilk ve çok netti, ikinciyi daha erken hissedersim demişlerdi ama öyle olmadı

Al_pi canım nasılsın? Benim tosun bir hafta önden gidiyor nette çok şey okudum korktum yok şeker hastalığı fln yazıyordu büyük yani biraz bı sıkıntı olur mu bilgin var mı,m

Benim oğlum da bir hafta öndeydi ve şekerim aşırı düşüktü, aç kalmam yasaktı yani çok da alakası yok bence, şimdi yine 8/9 gün önde kuzum, dr damarlarla alakalı dedi, ama yine de tedirgin oluyorsan açlık toklık şekerini takip et, ben aralıklı olarak bakıyırum

Evet canım, hatta doğum tarihini yine de sat a göre baz alıcaz dedi dr.
Benim açlık şekerim yüksek biraz ama takip ediyorız toklukta sıkıntı yok çok şükür ama oğlum da hep önde gitti biraz genetik olabilir

Bazen bebekler gerindigi icin uzun, bazende bacaklarini kendine cektigi icin kisa cikabiliyormus. Mesela 12+4 te benim minigim 62 mm idi 13+2 de 56 ölçtü başka dr ama çok hareket ediyordu. Cokta takilmamali saglikli olsunlarda

Bana da cerrahpaşadaki dr çok gergin duruyor bu bebek boyu ondan uzun dedi
Ama sadece boyu baz almadı diğer gittiğim dr baş ve göbek çevresiyle ortalama alıyorlar,
Dediğin gibi sağlıkla gelsinler de gerisi boş

Evt zordur bnim dusuk telikem var.kimse uok yanimda iki sokak otede eltim var konakta gorumcem var ki arablrida var bi evimi temizlmye yemk yapmya bile gelmediler.herkesin bi bahanesi gorumcem soguk dio eviniz yani herkes kendi canini dusunuo eltim calisiyrum ikizlerim var dio.tekim iste sonuc olarak.

Kızlar hamileliginizde guzellestiginizi yada cirkinlestiginizi söylüyorlar mi ( gerçi buna cesaret edemezler sanırım ) Ben söylenenin tam tersi ogullarimda hep cirkinlestim, sanki bunda bi güzelleştim gibi biraz önce esimde söyleyince emin oldum. Soyleyince de kızardım . Ne yani cirkinmiydim diyerek o moddan çıkmaya çalıştım. Belki kizdir diye şeyettim işte oyle

sen nerelisin canım allahtan annem sık gelıyor ama yıne de yetmıyor ımkanım olsa tayın ısteyıp anlaraya gerı donmek ıstıorm sana da allah kolaylık versın kendımıze cok dıkkat etmelıyiz

İyi akşamlar anladığım kadarıyla tromboz paneli yaptırmış ve 2 değerde heterozigot sonuç almışsiniz. Bende de 1 değer heterozigot çıktı ve Dr iğneyi kes artık dedi. Sizin Dr unuz devam ettirince kafam karıştı kullanmalı miyim diye? Rica etsem sizde hangi değerlerin heterozigot olduğunu yazabilir misiniz?

Amin cnm ins. Daha coookk var. 21 subatta biran bile aklımdan çıkmıyor. Hamileliklerimi karsilastiriyorum, resimlerine bakıyorum

Bende 28şubatta detaylıya gidince kesinliğini öğrenicem
Cerrahpaşa da arada 1kontrolüm var 18.haftada ama cinsiyet söylemiyorlar devlet hastanesinde

Belirti midir bilmem ama benim hamile kaldığımdan beri sivilcem hiç eksik olmadı yüzümden hemde dev gibi,
oğlumda gözle görülür derecede yüzüm güzelleşmişti
Eşim dalga geçiyor kızın güzelliğini kıskanıyor diye

Evet arkadaşım dediğin gibi trombofili paneli. Bende heterozigot çıkan değerler faktör 13 v34l ile mthfr c677t. Her hastanın öyküsüne göre farklı değerlendirmeler olabilir canım. Benim kaybım çok ileriki haftalardaydı. Ve sebep hiçbirşey bulunamadığı için böyle bir tedbire yöneldik. Senin kaybın olmuş muydu? Eğer olduysa kaçıncı haftadaydı?

Bana is yerimde yüzün aydınlanmis gebelik yaramış dedi arkadaşlarım kanlı canlı duruyomusum halbuki beslenmë yok denecek kadar az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…