- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben de cok metini duydum.zaten gıda olarak da kullanabiliyormuş.kremleri yiyemiyoruz ama bunu yeriz belki arada.Anladım cnm sağolasın ya :) nette araştırdım Hindistan cevizi yağı baya met ediliyor. Mükemmel diyorlar :) ztn evdeyim sürekli. Sıkıntı olmaz herhalde ya. Çok sık dus alırım o ayrı :)
ben de netten baktım degısıyor ikili paket halinde 150 ye falan vardı ama en ıyısı buymus sen de bir sor ıstersen canımYa sorma aynen o tarif ettiğin tipten oldu benim gögüslerde. Fena acıyor yara gbi oldu. Çatladı demek kii.. pzrtsi dr gdcm sorayim bakalm bana ne diyecek. Ne kdr fiyati cnm onun ?
Bende merak ediyoruum 21 ocakta gitcem kontroleCanım benim de 11+3 de 6 cm ölçtü.. ben 1,75 eşimde 1,85 boyundayız onun için bebeğimizde byük olacak diye seviniyorum ben.. aslında büyük küçük hiç önemli değil tek bilmek istediğim şey içimde o mucizenin sağlıklı bir şekilde kalbinin hep atması ve bizi hiç bırakmaması... eşime hadi acile gidelimde bebeğimize bakalım diyorum.. karnım ağrıyor düştüm derim dra.. eşim kızıyor felaket tellallığı yapma diye.. dr gitmemize 17 gün varrr offff offf..
Korkma canim internettende arastirma bazilari bir hafta geriden geliyor mesela ona gore dogumu ayarliyorlar .. Arkadasim dogum yapti bebek kilolu dogdu onuda korkuttular seker hastaligi olur diye sekerini olcturduler hic birseyde cikmadi..
Sakın strest yapma daha erken haftalar onlar degisirde .. Ballikaymaklininda sanki önden gidiyordu yalnis hatirlamiyorsam ..
Birde seker yuklemesi yaptirirsan cikar zaten
Bazen bebekler gerindigi icin uzun, bazende bacaklarini kendine cektigi icin kisa cikabiliyormus. Mesela 12+4 te benim minigim 62 mm idi 13+2 de 56 ölçtü başka dr ama çok hareket ediyordu. Cokta takilmamali saglikli olsunlarda
Benimde +10 gün önde gidiyor.. ama hiç araştırmadım internetten hatta iyi besliyorum benim sıpayı diye düşündüm... ama gel gör ki gebelik şekerim çıktı.. diyet yapıyorum şuan salı tekrar kontrolüm var değerlerimi riskli görmezlerse diyete devam etcem , riskli görürlerse insüline başlıcam.. kendi drum bebeğin önde gitmesiyle ilgili biley demedi ama diyabet drum şekerin olması durumunda bebek ya çok kilolu yada zayıf oluyormuş , ve normal doğum yerine sezaryen zorunlu oluyormuş... amaaa 2 hafta önce yengem doğum yaptı onunda gebelik şekeri varmıştı ve insülin kullanmış normal doğumla 3,850 gr mushafımızı dünyaya getirdi... onun için çokta kafaya takıp felaketi çağırmamak lazımmmm..
İleri olmasinda sanirim sadece seker riski var ama o da igneyle vs ile onlenebilir. Yani tedbir alabiliriz en azindan Allah daha buyuk sorun vermesin canimSağolun kızlar en azından çok geriden gitmesinden iyi dimi :/
Ayni haftadayiz canim. Gobus artik belli :) ama hareket hissetmiyorum henuz
Aynen cnm, benimde bu hafta atak yaptı sanki. Artık çok hızla büyümeye başlayacaklar bebislerde :)
Al_pi canım nasılsın? Benim tosun bir hafta önden gidiyor nette çok şey okudum korktum yok şeker hastalığı fln yazıyordu büyük yani biraz bı sıkıntı olur mu bilgin var mı,m
Korkma canim internettende arastirma bazilari bir hafta geriden geliyor mesela ona gore dogumu ayarliyorlar .. Arkadasim dogum yapti bebek kilolu dogdu onuda korkuttular seker hastaligi olur diye sekerini olcturduler hic birseyde cikmadi..
Sakın strest yapma daha erken haftalar onlar degisirde .. Ballikaymaklininda sanki önden gidiyordu yalnis hatirlamiyorsam ..
Birde seker yuklemesi yaptirirsan cikar zaten
Bazen bebekler gerindigi icin uzun, bazende bacaklarini kendine cektigi icin kisa cikabiliyormus. Mesela 12+4 te benim minigim 62 mm idi 13+2 de 56 ölçtü başka dr ama çok hareket ediyordu. Cokta takilmamali saglikli olsunlarda
Evt zordur bnim dusuk telikem var.kimse uok yanimda iki sokak otede eltim var konakta gorumcem var ki arablrida var bi evimi temizlmye yemk yapmya bile gelmediler.herkesin bi bahanesi gorumcem soguk dio eviniz yani herkes kendi canini dusunuo eltim calisiyrum ikizlerim var dio.tekim iste sonuc olarak.evet canım bısey olmasın da onlara gcmesı ıyı aslında gosguslerım cok acıyo evet ucları cok hassaslar,bır de ben cok duygusalım bu aralar tavan yaptı normalde ankaralıyım evlenıp ızmıre geldım annemler burdaydı bır haftadır bugun gıttıler sabahtan berı aglıyorum bılıorm bebege bısey olur dıye aglamamam gerek ama durduramadım kendımı ne zormus hamıle halinle kımsenın yanında olamaması
Amin cnm ins. Daha coookk var.Ayy sağlıkla büyüsünler inşAllah
Senin dr kontrolü nezamandı?
Kendim kadar merak ediyorum senin kuzuyu da
sen nerelisin canım allahtan annem sık gelıyor ama yıne de yetmıyor ımkanım olsa tayın ısteyıp anlaraya gerı donmek ıstıorm sana da allah kolaylık versın kendımıze cok dıkkat etmelıyizEvt zordur bnim dusuk telikem var.kimse uok yanimda iki sokak otede eltim var konakta gorumcem var ki arablrida var bi evimi temizlmye yemk yapmya bile gelmediler.herkesin bi bahanesi gorumcem soguk dio eviniz yani herkes kendi canini dusunuo eltim calisiyrum ikizlerim var dio.tekim iste sonuc olarak.
Ben 2 sene önce ankarada zekai tahir devlet hastanesinde yaptırmıştım ve sonuca göre kadın dogumcu gerek görmedi iğneyi,herhangi bir kaybım yoktu testi yaptrdgm zaman daha snra bir kaybım birde kimyasalım olduşimdi özel muayenehaneye gidiyorum farklı bir doktora hikayemi anlatınca tedbir amaçlı clexan verdi , saglık ocagında yazdırıyrm 20 günde bir 2 kutu , eger dedim sen ankaradaysan kokaylık sagladıysa hastanen oraya gideyim bende diye düşünmüştüm:)
İyi akşamlar anladığım kadarıyla tromboz paneli yaptırmış ve 2 değerde heterozigot sonuç almışsiniz. Bende de 1 değer heterozigot çıktı ve Dr iğneyi kes artık dedi. Sizin Dr unuz devam ettirince kafam karıştı kullanmalı miyim diye? Rica etsem sizde hangi değerlerin heterozigot olduğunu yazabilir misiniz?Canım bence test yaptırdığın hastaneden çıkartabilirsin. Kaybından bahset ve gebeliğini takip eden doktorun clexane başlattığını söylesen yardımcı olurlar sanıyorum. Sürekli ilaç yazdırmak zor oluyor hem böyle daha ekonomik. 2 kutu ne ki 20 gün gidiyor
zaten
Amin cnm ins. Daha coookk var.21 subatta biran bile aklımdan çıkmıyor. Hamileliklerimi karsilastiriyorum, resimlerine bakıyorum
Kızlar hamileliginizde guzellestiginizi yada cirkinlestiginizi söylüyorlar mi ( gerçi buna cesaret edemezler sanırım) Ben söylenenin tam tersi ogullarimda hep cirkinlestim, sanki bunda bi güzelleştim gibi biraz önce esimde söyleyince emin oldum. Soyleyince de kızardım . Ne yani cirkinmiydim diyerek o moddan çıkmaya çalıştım. Belki kizdir diye şeyettim işte oyle
İyi akşamlar anladığım kadarıyla tromboz paneli yaptırmış ve 2 değerde heterozigot sonuç almışsiniz. Bende de 1 değer heterozigot çıktı ve Dr iğneyi kes artık dedi. Sizin Dr unuz devam ettirince kafam karıştı kullanmalı miyim diye? Rica etsem sizde hangi değerlerin heterozigot olduğunu yazabilir misiniz?
Bana is yerimde yüzün aydınlanmis gebelik yaramış dedi arkadaşlarım kanlı canlı duruyomusum halbuki beslenmë yok denecek kadar azKızlar hamileliginizde guzellestiginizi yada cirkinlestiginizi söylüyorlar mi ( gerçi buna cesaret edemezler sanırım) Ben söylenenin tam tersi ogullarimda hep cirkinlestim, sanki bunda bi güzelleştim gibi biraz önce esimde söyleyince emin oldum. Soyleyince de kızardım . Ne yani cirkinmiydim diyerek o moddan çıkmaya çalıştım. Belki kizdir diye şeyettim işte oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?