- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Tam da bunu sormuştum :) günde kaç kez kullanılır bu Hindistan cevizi yağı..
İzmirdeyim ben iste.amin aynn dikkat etmeliyiz.eger imkanin varsa iste tayinini git.sen nerelisin canım allahtan annem sık gelıyor ama yıne de yetmıyor ımkanım olsa tayın ısteyıp anlaraya gerı donmek ıstıorm sana da allah kolaylık versın kendımıze cok dıkkat etmelıyiz
Cevabın için teşekkür ederim ben düşük yaşamadım ama tüp bebek benimkisi. Bundan önce 2 başarısız denememiz var diye Dr tedbir amaçlı Clexane verdi. Rapor çıkarabilmek için ben de test yaptırdım. Mthfr (A1298C) heterozigot çıktı. Dr ilacı kes dedi. Sizlerin devam ettiğini okuyunca panik oldum. Tüp bebek olduğu için kaybetme korkusunu yoğun yaşıyorum. Ben yine Dr uma bi sorcam kullansam mı diye . Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahEvet arkadaşım dediğin gibi trombofili paneli. Bende heterozigot çıkan değerler faktör 13 v34l ile mthfr c677t. Her hastanın öyküsüne göre farklı değerlendirmeler olabilir canım. Benim kaybım çok ileriki haftalardaydı. Ve sebep hiçbirşey bulunamadığı için böyle bir tedbire yöneldik. Senin kaybın olmuş muydu? Eğer olduysa kaçıncı haftadaydı?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır okuyamadım işler çok yoğundu yıl başı ile. Bugün kontrol vardı maşallah herşey yolunda. Ben ne kadar kız desem de oğlumuz geliyor inşallah. Emir bera miz olacak. Güne göre 14+3 ama büyüklüğüne göre 15+2 yiz
Sanirim hepimiz etkilendik bende dunden beri kendimde bir isaret ariyorum sabah açıkınca midem bulandi çok sevindim bulandigı icin .. Rabbim korusun bizlere bagislasin insallah .. Ziraya da en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin ..Kızlar bende Dr dan geliyorum acile gittik kaşık agrim bitti birde ziraaya çok üzüldüm bebeğim den bi işaret gelmeyince dayanamadım hafta ici kontrol var ama ben bugun acile gittim bebeğim gayet iyi hersey yolunda rahatladım döndük :)
Amin canım İnsanız işte birde kayıp çok olunca panik oluyor insan ister istermez ona öyle çok dua ettim ki dün özellikle aklıma geldikçe ediyorum onun profiline bakmistim biraz kötü zamanlar geçirmiş öncesinde de mücadele dolu çok etkilendim Allah yardimcisi olsun. evlatlarimizida sağlıkli sıhhatli birsekilde kucağımiza alırız inşallahSanirim hepimiz etkilendik bende dunden beri kendimde bir isaret ariyorum sabah açıkınca midem bulandi çok sevindim bulandigı icin .. Rabbim korusun bizlere bagislasin insallah .. Ziraya da en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin ..
yanlış anlaşılmasını istemedim ama bende çok etkilendim ve bi o kadar üzüldüm.. eşime yalvardım bugün ne olur acile gidelim kalbi atıyormu bi bakıp gelelim dedim. Kızdı ağzını hayra aç dediKızlar bende Dr dan geliyorum acile gittik kaşık agrim bitti birde ziraaya çok üzüldüm bebeğim den bi işaret gelmeyince dayanamadım hafta ici kontrol var ama ben bugun acile gittim bebeğim gayet iyi hersey yolunda rahatladım döndük :)
Canim neden yanlis anlasilsin İnsanız biz ve hormonlar tavan haliyle etkilendik çok da üzüldük arkadaşımiz için bebekler küçük ben burdayım diyemiyor da bende senin gibi dünden beri arandim durdum eşim kızdı o iyi her hissiyat olmadıkça ultrason à mi gireceksin diye bende de ağrı sizi yok korkma diyecem sadece hafif seyirme gibi ağrın varsa bebisten ben onu hissedemeyince gittim acile ama şükür hersey yolunda ha Allaha emanetler birsey olacaksa Dr dan gelir gelmez de olur bilemeyiz ki tatlım Allah sağlık sıhhat bize de şu zamanları hayirla geçirecek içimize ferahlık versinyanlış anlaşılmasını istemedim ama bende çok etkilendim ve bi o kadar üzüldüm.. eşime yalvardım bugün ne olur acile gidelim kalbi atıyormu bi bakıp gelelim dedim. Kızdı ağzını hayra aç dedikontrolum ayın 24 de nasıl geçecek bilmiyorum.. uzanıyorum bebişi hissedermiyim diye ama daha önce deneyim olmayınca tam çıkartamıyorum.. sanki sol tarafım seğeriyor pıt pıt atıyor gibi.. yada uyduruyorum bilmiyorum..
Amin inşallah ya hayirlisiyla duzenli hissetmeye başlasakCanim neden yanlis anlasilsin İnsanız biz ve hormonlar tavan haliyle etkilendik çok da üzüldük arkadaşımiz için bebekler küçük ben burdayım diyemiyor da bende senin gibi dünden beri arandim durdum eşim kızdı o iyi her hissiyat olmadıkça ultrason à mi gireceksin diye bende de ağrı sizi yok korkma diyecem sadece hafif seyirme gibi ağrın varsa bebisten ben onu hissedemeyince gittim acile ama şükür hersey yolunda ha Allaha emanetler birsey olacaksa Dr dan gelir gelmez de olur bilemeyiz ki tatlım Allah sağlık sıhhat bize de şu zamanları hayirla geçirecek içimize ferahlık versin
Teşekkür ederim çok saolİlkönce kadın doğuma git istersen, onlar halledebilir. Olmazsa yönlendirir zaten
Aynen ya tekmeler havada ucussada rahatlaSak şu günler hayirlisi ile geçer inşallahAmin inşallah ya hayirlisiyla duzenli hissetmeye başlasak
İnşaAllah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız.. takıntılı olmak istemiyorum ama bazen elimde olmuyor..dediğin gibi olacak varsa drdan dönüncede olur.. elimizden sadece dua etmek gelir bunun dışında bişey yapamayız ki.. amaaa diyorum ki benim gibi takıntılı anneler için x-ray li gözlükler yapılda içimize sıkıntı düştükçe taksak gözlükleri bebişlerimizi seyretsekk ne güzel olur... hahahaha bu saatte benim hormonlar tavan yaptı :)Canim neden yanlis anlasilsin İnsanız biz ve hormonlar tavan haliyle etkilendik çok da üzüldük arkadaşımiz için bebekler küçük ben burdayım diyemiyor da bende senin gibi dünden beri arandim durdum eşim kızdı o iyi her hissiyat olmadıkça ultrason à mi gireceksin diye bende de ağrı sizi yok korkma diyecem sadece hafif seyirme gibi ağrın varsa bebisten ben onu hissedemeyince gittim acile ama şükür hersey yolunda ha Allaha emanetler birsey olacaksa Dr dan gelir gelmez de olur bilemeyiz ki tatlım Allah sağlık sıhhat bize de şu zamanları hayirla geçirecek içimize ferahlık versin
Kimimiz ağrımız yok diye sızlanıyoruz, kimimizde ağrımız geçti diye sızlanıyoruz.. ne garip varlıklarız.. annelik duygusu bu olsa gerekk..Bende kizlar neden agrim var diye dusunuyorum iste hepimiz de ayri dusunceler. Ama bu haftalarda oluyormus galiba
Bugün ultrason cihazı alalım dedim eşime :) bende rahat takılmaya çalışıyorum ama bazen elde değil sanırım Allah büyük bebisler ona emanet dediğin gibi bol duaİnşaAllah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız.. takıntılı olmak istemiyorum ama bazen elimde olmuyor..dediğin gibi olacak varsa drdan dönüncede olur.. elimizden sadece dua etmek gelir bunun dışında bişey yapamayız ki.. amaaa diyorum ki benim gibi takıntılı anneler için x-ray li gözlükler yapılda içimize sıkıntı düştükçe taksak gözlükleri bebişlerimizi seyretsekk ne güzel olur... hahahaha bu saatte benim hormonlar tavan yaptı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?