Bacak arasından anlarsın cnm, oglan olunca görülmeyecek gibi değil :) boşsa kizdir zatenBende 28şubatta detaylıya gidince kesinliğini öğrenicem
Cerrahpaşa da arada 1kontrolüm var 18.haftada ama cinsiyet söylemiyorlar devlet hastanesinde
Hahha aynen canimBen de cok metini duydum.zaten gıda olarak da kullanabiliyormuş.kremleri yiyemiyoruz ama bunu yeriz belki arada.ben de evdeyim aksamlari surerim bir iki pijamayı feda edicez artık
Tmm cnm pzrtesi sorucam bende bakalm bnm ko ne diyecek harbiden de pahaliymisben de netten baktım degısıyor ikili paket halinde 150 ye falan vardı ama en ıyısı buymus sen de bir sor ıstersen canım
Anladım sağolasın kuzumCanım hindistan cevizi yağı çok yoğun olduğu için günde bir yeterli olur sanıyorum. Aslında senin vücudunun kuruluğuna ve ihtiyacına bağlı. Kişiden kişiye değişebilir..
Cevabın için teşekkür ederim ben düşük yaşamadım ama tüp bebek benimkisi. Bundan önce 2 başarısız denememiz var diye Dr tedbir amaçlı Clexane verdi. Rapor çıkarabilmek için ben de test yaptırdım. Mthfr (A1298C) heterozigot çıktı. Dr ilacı kes dedi. Sizlerin devam ettiğini okuyunca panik oldum. Tüp bebek olduğu için kaybetme korkusunu yoğun yaşıyorum. Ben yine Dr uma bi sorcam kullansam mı diye . Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
Ya benimde yaklaşık 2 saattir belimde ağrı var. Özellikle ayakta durunca vuruyor birden.. TırstımBenim arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor bu normalmi herkezde oluyomu
Normal bir durum degilmi kiYa benimde yaklaşık 2 saattir belimde ağrı var. Özellikle ayakta durunca vuruyor birden.. Tırstım
Normaldir herhalde yaa. Bilmiyorum ama normaldir gbime geliyor yani nette oyke yazıyorduNormal bir durum degilmi ki
Bacak arasından anlarsın cnm, oglan olunca görülmeyecek gibi değil :) boşsa kizdir zaten
Meraba 12+4 te ki ölçümde bizimde ense kalinligimiz 2 cikti. Ama ikili testimizide yaptirdik orda risk az cikti. Drumuz 3.5 altini normal kabul ediyoruz dedi. Zaten buna tek basina bakilarak birsey soylenemez diye de ekledi. Bilmiyorum drlar neden farkli farkli konusuyolar.Hanımlar merhabalar. Benimde doğumum temmuz olarak görünüyor inşallah. Şuan 12 haftaligiz. Ense kalınlığını ölçtu mu bebislerinizin Dr. Benimki 2 çıktı sizce nasıl. Doktor 3 e kadar normal ama seninki de sınıra yakın dedi. Normalde 1.5 falan çıkıyormuş. Biraz aklıma takıldı. İkili test düşünmüyorum. Sizin nasıl durumlar
Ben gebeligimi ilk ogrendigimde cok agir griptim doktorum kizdi neden gelmedin diye ilac yazdi. Ama zaten benim hafiflemisti kullanmadim. Bol bol c vitamini tuket bana birkac meyve bide pancar karistir sıkıp iç dedi. Balli sut cok ictim birde o donemde. Bence danis doktoruna canim serun takilir belki yeme sikintisida vardir sende, gebeyken zaten bagisiklik sistemi cokuyormusArkadaslar 2gundur çok hastayım grip oldum oksuruk ve boğaz agrısıda var ilac alamamak icin direndim ama olmuycak galiba benim gibi olup doktora giden ilac kullanan varmi dahiliyeye gitmem lazim dimi
Arkadaslar 2gundur çok hastayım grip oldum oksuruk ve boğaz agrısıda var ilac alamamak icin direndim ama olmuycak galiba benim gibi olup doktora giden ilac kullanan varmi dahiliyeye gitmem lazim dimi
Tamam canım çok sağolBu arada ben dahiliyeye gitmedim. Kendi kadin dogum doktoruma gittim. Ayni sekilde disim agridigi zamanda kullandigim ilaclari ona gosterip sordum
İnşallah hemen iyileşirsin canım. Bende corabimi patigimi cekiyim ayagima tekrar hasta olmiyimTamam canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?