2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi canım valla bende dün okudum çok üzüldüm imtihanına .. hiç aklımdan çıkmadı sonra da Rabbim Her daim yardimcisi olsun güzel kapılar açsın tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Bende 28şubatta detaylıya gidince kesinliğini öğrenicem
Cerrahpaşa da arada 1kontrolüm var 18.haftada ama cinsiyet söylemiyorlar devlet hastanesinde
Bacak arasından anlarsın cnm, oglan olunca görülmeyecek gibi değil :) boşsa kizdir zaten

Benim arada kasık ağrım ve bel ağrım oluyor bu normalmi herkezde oluyomu

Anladım canım ama endişe etme bence. Bana da bu test sonuçlarına göre bir tehlike yok mu kadar mutasyon insanların çoğunda var denildi. Yaşadığım kayıptan dolayı bir sebep yok diye başladık iğneye. Sen yine içinin rahatlaması için bi sor doktoruna. Ama sıkıntı yapma bence Allahın izniyle birşey olmaz. Rabbim sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin

Bacak arasından anlarsın cnm, oglan olunca görülmeyecek gibi değil :) boşsa kizdir zaten

Evet dr da bacak arası boş kız diyebilirim ama kesin değil dedi
Nub sayfasında falan da bacak arası fotosuna net kız dendi,
Babamız ultrasonda görmüş, emin
Abimizde de drdan önce görmüştü erkek dimi demişti ama işte drdan tam duymadan inanamıcam sanırım, hayırlı sağlıklı olsunlar da

Meraba 12+4 te ki ölçümde bizimde ense kalinligimiz 2 cikti. Ama ikili testimizide yaptirdik orda risk az cikti. Drumuz 3.5 altini normal kabul ediyoruz dedi. Zaten buna tek basina bakilarak birsey soylenemez diye de ekledi. Bilmiyorum drlar neden farkli farkli konusuyolar.

Arkadaslar 2gundur çok hastayım grip oldum oksuruk ve boğaz agrısıda var ilac alamamak icin direndim ama olmuycak galiba benim gibi olup doktora giden ilac kullanan varmi dahiliyeye gitmem lazim dimi

Arkadaslar 2gundur çok hastayım grip oldum oksuruk ve boğaz agrısıda var ilac alamamak icin direndim ama olmuycak galiba benim gibi olup doktora giden ilac kullanan varmi dahiliyeye gitmem lazim dimi
Ben gebeligimi ilk ogrendigimde cok agir griptim doktorum kizdi neden gelmedin diye ilac yazdi. Ama zaten benim hafiflemisti kullanmadim. Bol bol c vitamini tuket bana birkac meyve bide pancar karistir sıkıp iç dedi. Balli sut cok ictim birde o donemde. Bence danis doktoruna canim serun takilir belki yeme sikintisida vardir sende, gebeyken zaten bagisiklik sistemi cokuyormus

Bu arada ben dahiliyeye gitmedim. Kendi kadin dogum doktoruma gittim. Ayni sekilde disim agridigi zamanda kullandigim ilaclari ona gosterip sordum

Ben iki gün üst ğste çarsıya çıktım eşimde hızlı yürür soluk soluğa kaldım inanılmaz kasık ağrım var hala da geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…