2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Calisan hamileler, yarin ise gidecek misiniz? Her yer cok fena, kararsiz kaldim.

Calisan hamileler, yarin ise gidecek misiniz? Her yer cok fena, kararsiz kaldim.
Normalde kar tatili olunca bize de tatil ama yarın için net bişey yok henüz aslında buzlanmada daha tehlikeli bizim dışarda olmamız

Arkadaslar 2gundur çok hastayım grip oldum oksuruk ve boğaz agrısıda var ilac alamamak icin direndim ama olmuycak galiba benim gibi olup doktora giden ilac kullanan varmi dahiliyeye gitmem lazim dimi
Ben saglikcocagina gittim ilac vermedi. Kadin dogum doktoruma yonlendirdi. O da ilik su ic, dinlen dedi. Halsizlik vucut kirikligi gecti ama oksuruk ve hapsirma burun akintisi devam. Gecsin diye pekmezli kar yedim:) olsun mikroplar diye

Normalde kar tatili olunca bize de tatil ama yarın için net bişey yok henüz aslında buzlanmada daha tehlikeli bizim dışarda olmamız

Kamuda misin sen canim? Ben ozeldeyim, sabahlari esim birakiyor, aksamlari erken ciktigim icin ben taksiyle donuyorum. Hava ve yollar cok kotu durumda su an ve kar yagmaya da devam ediyor, arabayi cikartabilecegimizi hic sanmiyorum. Cok kararsiz kaldim gidip gelme konusunda.

Ben saglikcocagina gittim ilac vermedi. Kadin dogum doktoruma yonlendirdi. O da ilik su ic, dinlen dedi. Halsizlik vucut kirikligi gecti ama oksuruk ve hapsirma burun akintisi devam. Gecsin diye pekmezli kar yedim:) olsun mikroplar diye
Pekmez yedim ama kari yersem sanirim direk hastanelik olurum cunku bogazimda agrıyor dayanabildigim kadar dayanıcam bakalım

Kamudayim canım benim de eşim bırakıp alıyor ama illa ki yürüdüğüm bi kısım oluyor burda çok nazlanma olmuştu geçen sene

Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun bende aynı durumdayım iki gündür boğazım ağrıyor halsizlik var. Kendi yöntemlerimlebu atlatmaya çalışıyorum. En kısa zamanda atlatırız ıns.

Büyük bir ihtimal kizdir ozaman cnm, darisi bana ıns. Saglikla gelsin yavrular :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım dün doktora gittik sonunda buldum bir doktor. 11+1 olmamıza rağmen doktorum kız bence diye bir yorum yaptı.
Erken değil mi tahmin için?
Yanılma olabilir mi ?

Kamudayim canım benim de eşim bırakıp alıyor ama illa ki yürüdüğüm bi kısım oluyor burda çok nazlanma olmuştu geçen sene

O zaman yarin tatil oldu sana da sanirim, okullar tatil cunku :)) ben de sabahki duruma gore karar vericem artik.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım dün doktora gittik sonunda buldum bir doktor. 11+1 olmamıza rağmen doktorum kız bence diye bir yorum yaptı.
Yanılma olabilir mi ?
Erken tahmin etmiş hayırlısı olsun ins bende çok merak ediyorum ama bakalım ney cinsiyetimiz sağlıkla gelsinde gerisi boş

Yanılma olabilir mi ?
11+2 de erkeğe benziyor dedi hatta genital gösterdi ama yine de sorumluluk almamak adına kesin değil değişebilir dedi ama ben nedense çok Emin'im:)) bebeğinin pozisyonu çok uygundu demekki canım ama kesinlik yok tabi erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…