- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
14+5 bende canım tahmin bile yok çarşamba inşallah :)Ben hala ögrenemedim tahmin bile yapmadılar 2doktorda erken daha dedi 11.haftada soyleyenler var ben hala bekliyorum bidahaki kontrol 14+3 de insallah ozaman ogrenirim
Yakinmis randevu bari benimde çarşamba heyecanlıyım:)Ben varim! :) Doktorum iki randevuda da erkege benziyor ama degisebilir kesin degil dedi, bu cmtsi randevum var ve umarim ogrenecegim artik.
Bizde varızCinsiyeti öğrenmeyen kaldı mı :)
2 haftacik kalmış :)En son ben ogrencem herhalde turkiyedekiler arasinda 16. Haftada kontrolum
14+5 bende canım tahmin bile yok çarşamba inşallah :)
Yakinmis randevu bari benimde çarşamba heyecanlıyım:)
Hayırlı ve sağlıklı olduktan sonra en merak ettiğim şey :)Senin daha yakin ama sanirim 16.haftaya kadar net konusmuyor doktorlar, ben 15+4 olacagim gittigimde o yuzden umutluyum
Bizde varız14+1 olduk. İki dra gittim tahminde bile bulunmadilar beklemedeyiz :) ama ikili testteki bhcgye gore erkek bekliyorum
☝beennCinsiyeti öğrenmeyen kaldı mı :)
Bende öğrenmedim ikili tarama var ayrıntılı USG ye giricem belki ogreniriz 13+5 olacakCinsiyeti öğrenmeyen kaldı mı :)
Randevun ne zaman canım inşallah öğrenirsin:)☝beenn
Ben 13 haftalıkken girdim ikili teste söylemedi bu çarşamba ins öğrenirim yaBende öğrenmedim ikili tarama var ayrıntılı USG ye giricem belki ogreniriz 13+5 olacak
11+5Bende canım 13+5 im sen
İçimden sana hep kiz diye geciyor :) Gönlünden hangisi geciyor senin
Ben daha ogrenmedimCinsiyeti öğrenmeyen kaldı mı :)
Henüz amirimden bi ses çıkmadı genelde söyler o demeden evde kalamicam da bakalım bekliyorumO zaman yarin tatil oldu sana da sanirim, okullar tatil cunku :)) ben de sabahki duruma gore karar vericem artik.
Kim sınavı ağır olan kuzu? Biri bebeğini mi kaybetmişM mer_4260 konusunu okudum ne zor gunler gecirmis aslında ne kadar guclu bir insanmis .. Off okumasaydim keskeRabbim insallah en kisa zamanda ona evlat nasip etsin gece gunduz duamda olacak .. Hesabinida kapatmis Konusur dertlesirdik biraz kendini toparlayinca aklim onda kalacak böyle .. Çok üzüldüm Sınavi Agırmış ..
Merhaba sizin de tup bebek tedavisiyle ile gebeliginiz yanlis hayirlamiyorsam bu hafta doktorum ilaclarimi birakmami sadece vitamin ve kan sulandiricilarimi kullanmami soyledi siz ne zaman biraktiniz ilaclarinizi acabaValla egoistlikse egoistim arkadaş. Heleki tedaviyle hamile kalıp doğurabilmek, bilmiyolarki neler çekiyoruz. Evet ismiyle gelecek kızım :)
Ben ağrı kesici alıyorum arada mecburen. Minoset onceki hamileligimde de bunu vermislerdi.Aleti nerden ne kadara aldınızTansiyon aleti var, hamileligi ogrendigimiz zaman aldik koldan olcenden. Normal zamanlarda 12-6 fln cikiyor, ama ozellikle basimin agridigi zamanlarda olctugumde 9-5 cikiyor genelde. Hic agri kesici icmedim henuz doktora sormadim cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?