2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hala ögrenemedim tahmin bile yapmadılar 2doktorda erken daha dedi 11.haftada soyleyenler var ben hala bekliyorum bidahaki kontrol 14+3 de insallah ozaman ogrenirim
14+5 bende canım tahmin bile yok çarşamba inşallah :)
Ben varim! :) Doktorum iki randevuda da erkege benziyor ama degisebilir kesin degil dedi, bu cmtsi randevum var ve umarim ogrenecegim artik.
Yakinmis randevu bari benimde çarşamba heyecanlıyım:)

Ben de daha öğrenmedim cinsiyeti ama daha 12 haftalık olucaz bu hafta 1ay sonra randrvum var ozman soyler sanırım daha cok vaarr

Kamudayim. Yarın idari tatil. Evle iş arasi git gel 1.30 saat arac kullaniyorum. Ama baska calisacak kisi olmadigi icin yarin mecbur ise gidecegim. Insallah sag salim gider gelirim.

O zaman yarin tatil oldu sana da sanirim, okullar tatil cunku :)) ben de sabahki duruma gore karar vericem artik.
Henüz amirimden bi ses çıkmadı genelde söyler o demeden evde kalamicam da bakalım bekliyorum

Kim sınavı ağır olan kuzu? Biri bebeğini mi kaybetmiş

Valla egoistlikse egoistim arkadaş. Heleki tedaviyle hamile kalıp doğurabilmek, bilmiyolarki neler çekiyoruz. Evet ismiyle gelecek kızım :)
Merhaba sizin de tup bebek tedavisiyle ile gebeliginiz yanlis hayirlamiyorsam bu hafta doktorum ilaclarimi birakmami sadece vitamin ve kan sulandiricilarimi kullanmami soyledi siz ne zaman biraktiniz ilaclarinizi acaba

Tansiyon aleti var, hamileligi ogrendigimiz zaman aldik koldan olcenden. Normal zamanlarda 12-6 fln cikiyor, ama ozellikle basimin agridigi zamanlarda olctugumde 9-5 cikiyor genelde. Hic agri kesici icmedim henuz doktora sormadim cunku.
Ben ağrı kesici alıyorum arada mecburen. Minoset onceki hamileligimde de bunu vermislerdi.Aleti nerden ne kadara aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…