- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Ben ağrı kesici alıyorum arada mecburen. Minoset onceki hamileligimde de bunu vermislerdi.Aleti nerden ne kadara aldınız
Henüz amirimden bi ses çıkmadı genelde söyler o demeden evde kalamicam da bakalım bekliyorum
Idari tatil olarak geçiyor ya işte amirin izni de gerekiyor bu durumda neyse ki o da haberlerde görmüş gelme dedi buzlanma olunca çok tehlikeli dikkatli olmak gerekiyorValinin aciklamasinda engelli ve hamile kamu calisanlari da tatil yaziyor, bu durumda evde kalmak icin yine ondan haber mi gelmesi gerekiyor ki
Bende almayı düşünüyorum aleti. Bi de kaçın altına düşerse sorun acaba. Sordunuz mu bunu.Ben de ilk muayenede soracagim doktoruma, cok fazla basim agriyor cunku. Eve yakin bir eczaneden aldim, Omron marka 200 civari bir seydi.
Ziraa vardi ya onu soyluyorum kizinin kalbi durmus alacaklardi bebegi .. Haberin varmiydi bilmiyorumKim sınavı ağır olan kuzu? Biri bebeğini mi kaybetmiş
Canım o dediğin bana arada oluyor ağzımın kötü tadından midem bulanıyor sürekli tükürmek istiyorum zaten bulantı kusma da geçmedi hala Allah yardım etsin şu zamanları bi atlatsakbulantilardan dolayi uzun zamandir yazmiyorum, simdi azaldi ama agzimin tadi cook kotu. zehir var gibi, hic bir seyden tat alamiyorum.
Cok var cnm 21 subat taRandevun ne zaman canım inşallah öğrenirsin:)
Ben 13 haftalıkken girdim ikili teste söylemedi bu çarşamba ins öğrenirim ya
evet tukuresim var hep. sık sık su icip agzimi calkaliyorum ama sadece o anlik ise yariyor.Canım o dediğin bana arada oluyor ağzımın kötü tadından midem bulanıyor sürekli tükürmek istiyorum zaten bulantı kusma da geçmedi hala Allah yardım etsin şu zamanları bi atlatsak
bende varimm ogrenemdim daha biz 16+1 izEn son ben ogrencem herhalde turkiyedekiler arasinda 16. Haftada kontrolum
Canım ben de damla aromalı sakizda çareyi buldum bazen de meyveli ağzımın tadı biraz düzeliyor o zaman sudan acayip tiksindim çok zor içiyorum sade soda içiyorum aradaevet tukuresim var hep. sık sık su icip agzimi calkaliyorum ama sadece o anlik ise yariyor.
eline sağlık çok güzel olmuş :) ben kiz hissediyorum seninkini oglanlardan sonra geliyor bence cici bir kiz :)Dayanamadim bir tane elbise yaptim.Ayni kumastan birde bandaj yapayim. Erkek derse hediye ederim artik.Nasil olmus mu bari kizlar :)Eki Görüntüle 1936415
Ben de öğrenmedim henüzCinsiyeti öğrenmeyen kaldı mı :)
Tesekkur ederim cnm ins. saglikla gelsin :)eline sağlık çok güzel olmuş :) ben kiz hissediyorum seninkini oglanlardan sonra geliyor bence cici bir kiz :)
Aaa yok haberim yokZiraa vardi ya onu soyluyorum kizinin kalbi durmus alacaklardi bebegi .. Haberin varmiydi bilmiyorum
Merhaba evet bizimde tüp bebek tedavisyle şükür. bende daha önce kaybım olduğu için hergün kan sulandırıcı iğne ve hap, 3 günde bir progestan iğne. Onun haricinde tiroidim yüksek çıktı onunla kan ilacı benimde canım. Normal seninkide merak etmeMerhaba sizin de tup bebek tedavisiyle ile gebeliginiz yanlis hayirlamiyorsam bu hafta doktorum ilaclarimi birakmami sadece vitamin ve kan sulandiricilarimi kullanmami soyledi siz ne zaman biraktiniz ilaclarinizi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?