2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ağrı kesici alıyorum arada mecburen. Minoset onceki hamileligimde de bunu vermislerdi.Aleti nerden ne kadara aldınız

Ben de ilk muayenede soracagim doktoruma, cok fazla basim agriyor cunku. Eve yakin bir eczaneden aldim, Omron marka 200 civari bir seydi.

Henüz amirimden bi ses çıkmadı genelde söyler o demeden evde kalamicam da bakalım bekliyorum

Valinin aciklamasinda engelli ve hamile kamu calisanlari da tatil yaziyor, bu durumda evde kalmak icin yine ondan haber mi gelmesi gerekiyor ki

Valinin aciklamasinda engelli ve hamile kamu calisanlari da tatil yaziyor, bu durumda evde kalmak icin yine ondan haber mi gelmesi gerekiyor ki
Idari tatil olarak geçiyor ya işte amirin izni de gerekiyor bu durumda neyse ki o da haberlerde görmüş gelme dedi buzlanma olunca çok tehlikeli dikkatli olmak gerekiyor

bulantilardan dolayi uzun zamandir yazmiyorum, simdi azaldi ama agzimin tadi cook kotu. zehir var gibi, hic bir seyden tat alamiyorum.

bulantilardan dolayi uzun zamandir yazmiyorum, simdi azaldi ama agzimin tadi cook kotu. zehir var gibi, hic bir seyden tat alamiyorum.
Canım o dediğin bana arada oluyor ağzımın kötü tadından midem bulanıyor sürekli tükürmek istiyorum zaten bulantı kusma da geçmedi hala Allah yardım etsin şu zamanları bi atlatsak

Canım o dediğin bana arada oluyor ağzımın kötü tadından midem bulanıyor sürekli tükürmek istiyorum zaten bulantı kusma da geçmedi hala Allah yardım etsin şu zamanları bi atlatsak
evet tukuresim var hep. sık sık su icip agzimi calkaliyorum ama sadece o anlik ise yariyor.

evet tukuresim var hep. sık sık su icip agzimi calkaliyorum ama sadece o anlik ise yariyor.
Canım ben de damla aromalı sakizda çareyi buldum bazen de meyveli ağzımın tadı biraz düzeliyor o zaman sudan acayip tiksindim çok zor içiyorum sade soda içiyorum arada

Kızlarrrr diş bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?? Dişlerimi fırçalamak resmen işkenceye dönüyor.. öğürmekten ölcem zannediyorum.. var mı tahat bir yol bulan??

Bir-Yolcu çok güzel olmuşşşşş.. bende yapmak istiyorum örgü.. ama burda MaşaAllah bir tane yün yumak 6€.. battaniye örmek istiyodum eşimde vereceğimiz ip parasına istediğin kadar hazır battaniye alırız dedi.. :)

Kızlar aranızda hasta arkadaşlar varmış . BeniM annemin elma çayı var çok çok iyi geliyor . 1 adet elmayı 4e bölüp içine ıhlamur limon nane 1 tane cubuk tarçın nane koyup 3 -4 dk kaynatır ıhlamur koymasanizda olur çok faydası olur. Azıcık zencefil de koyabilirsiniz .

Merhaba sizin de tup bebek tedavisiyle ile gebeliginiz yanlis hayirlamiyorsam bu hafta doktorum ilaclarimi birakmami sadece vitamin ve kan sulandiricilarimi kullanmami soyledi siz ne zaman biraktiniz ilaclarinizi acaba
Merhaba evet bizimde tüp bebek tedavisyle şükür. bende daha önce kaybım olduğu için hergün kan sulandırıcı iğne ve hap, 3 günde bir progestan iğne. Onun haricinde tiroidim yüksek çıktı onunla kan ilacı benimde canım. Normal seninkide merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…