- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
Moda girdim bile kızım diye sevmeye başladım. Gidince pardon erkekmiş demez umarım.11+2 de erkeğe benziyor dedi hatta genital gösterdi ama yine de sorumluluk almamak adına kesin değil değişebilir dedi ama ben nedense çok Emin'im:)) bebeğinin pozisyonu çok uygundu demekki canım ama kesinlik yok tabi erken
Aynen öyle oğlum da yok kızım da sonuçta isim araştırmalarına başladık bileErken tahmin etmiş hayırlısı olsun ins bende çok merak ediyorum ama bakalım ney cinsiyetimiz sağlıkla gelsinde gerisi boş
Evet canim 5temmuzdu dogumu isteAaa yok haberim yokciddmisin neden ki baya büyk değil miydi
Allahım koru yarabbim of of diyorumEvet canim 5temmuzdu dogumu isteSebep yok 3 gun önce kızı olacagini ögrendi sonra ikili testin sonucu icin doktor cagirmis gittiginde bebegin kalbi durmus demis ..
Iste herkesin sinavi ayri canim.. Insallah tez vakitte hayirli saglikli bir gebelik yasar ve bebegine kavusur ..Allahım koru yarabbim of of diyorumRabbim peygamber sabrı versin. Bildiğin 15.haftasındaydı yani
Grupta o yoktu canim ya malesef hesabida kapali.. umarkm hemen toparlarIste herkesin sinavi ayri canim.. Insallah tez vakitte hayirli saglikli bir gebelik yasar ve bebegine kavusur ..
Sanki grup kurmustu ya kizlar zira acmisti haber alan varsa bize de haber versin ya cok merak ediyorum onu
27 canjmBen de bhcg ye gore erkek bekliyorum, daha once de benzetmisti doktor zaten. Senin degerin kacti?
Öyle gerçekten kayıp çok çok kötüIste herkesin sinavi ayri canim.. Insallah tez vakitte hayirli saglikli bir gebelik yasar ve bebegine kavusur ..
Sanki grup kurmustu ya kizlar zira acmisti haber alan varsa bize de haber versin ya cok merak ediyorum onu
HarikaDayanamadim bir tane elbise yaptim.Ayni kumastan birde bandaj yapayim. Erkek derse hediye ederim artik.Nasil olmus mu bari kizlar :)Eki Görüntüle 1936415
27 canjm
Benimde kontrol 21 ocakta inşallah bakalım gösterir umarımBenim de 20.6 mi neydi :)) neyse az kaldi cumartesiye, ya sabir
Net gosterir doktor %100 der :)) Benimde 24 ocakBenimde kontrol 21 ocakta inşallah bakalım gösterir umarım
Tesekkurler cnm :)Harika
Ay insAllah, Rabbim nasip eder.Sagolasin
Evet pahaliymis cnm, burda var ucuz yerler. Bende cok yapamam arada bir aska geliyorum oyle :)Bir-Yolcu çok güzel olmuşşşşş.. bende yapmak istiyorum örgü.. ama burda MaşaAllah bir tane yün yumak 6€.. battaniye örmek istiyodum eşimde vereceğimiz ip parasına istediğin kadar hazır battaniye alırız dedi.. :)
Günaydın canım. İnanırmısın 2 gündür aynı şekilde hissediyorum. Sanki çıkan karnım indi :) belirti çokaz mide bulantısı ve göğüs ağrısı kaldı. Onuda gebelikle ilişkilendiremiyo beynim 2 gündğr. Benimde 19unda geçecek az kaldı inşallahGünaydın kızlar. Dünden beri huzursuzum bebeğim iyi midir diye. Belirtiler artık yok zaten. Kendi kendime karnım küçülmüş gibi geliyor. Randevum 17 Ocakta. Simdilerde doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum. Rabbime emanet insallah iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?