2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Moda girdim bile kızım diye sevmeye başladım. Gidince pardon erkekmiş demez umarım.

Aaa yok haberim yok ciddmisin neden ki baya büyk değil miydi
Evet canim 5temmuzdu dogumu iste Sebep yok 3 gun önce kızı olacagini ögrendi sonra ikili testin sonucu icin doktor cagirmis gittiginde bebegin kalbi durmus demis ..

Evet canim 5temmuzdu dogumu iste Sebep yok 3 gun önce kızı olacagini ögrendi sonra ikili testin sonucu icin doktor cagirmis gittiginde bebegin kalbi durmus demis ..
Allahım koru yarabbim of of diyorum Rabbim peygamber sabrı versin. Bildiğin 15.haftasındaydı yani

Allahım koru yarabbim of of diyorum Rabbim peygamber sabrı versin. Bildiğin 15.haftasındaydı yani
Iste herkesin sinavi ayri canim.. Insallah tez vakitte hayirli saglikli bir gebelik yasar ve bebegine kavusur ..
Sanki grup kurmustu ya kizlar zira acmisti haber alan varsa bize de haber versin ya cok merak ediyorum onu

Iste herkesin sinavi ayri canim.. Insallah tez vakitte hayirli saglikli bir gebelik yasar ve bebegine kavusur ..
Sanki grup kurmustu ya kizlar zira acmisti haber alan varsa bize de haber versin ya cok merak ediyorum onu
Grupta o yoktu canim ya malesef hesabida kapali.. umarkm hemen toparlar

Öyle gerçekten kayıp çok çok kötü yaşayınca ayrı bi hissediyosun acısını karşındakinin inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarda bebeğine kavuşur

Evet pahaliymis cnm, burda var ucuz yerler. Bende cok yapamam arada bir aska geliyorum oyle :)

Günaydın kızlar. Dünden beri huzursuzum bebeğim iyi midir diye. Belirtiler artık yok zaten. Kendi kendime karnım küçülmüş gibi geliyor. Randevum 17 Ocakta. Simdilerde doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum. Rabbime emanet insallah iyidir.

Günaydın canım. İnanırmısın 2 gündür aynı şekilde hissediyorum. Sanki çıkan karnım indi :) belirti çokaz mide bulantısı ve göğüs ağrısı kaldı. Onuda gebelikle ilişkilendiremiyo beynim 2 gündğr. Benimde 19unda geçecek az kaldı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…