- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Günaydın kızlar. Dünden beri huzursuzum bebeğim iyi midir diye. Belirtiler artık yok zaten. Kendi kendime karnım küçülmüş gibi geliyor. Randevum 17 Ocakta. Simdilerde doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum. Rabbime emanet insallah iyidir.
Günaydın canım. İnanırmısın 2 gündür aynı şekilde hissediyorum. Sanki çıkan karnım indi :) belirti çokaz mide bulantısı ve göğüs ağrısı kaldı. Onuda gebelikle ilişkilendiremiyo beynim 2 gündğr. Benimde 19unda geçecek az kaldı inşallah
Günaydın canım. Ne kadarda güzel ve tatlı yazmışsın. Çok saol ilgin için. Bende senin gibi yapmaya çalışıyorum ama karnım çekildi gibi geldiğinden hissedemiyorumsanki :) dediğin gibi rahat döneme girdik sanırım şükürGunaydin kizlar. Benim en basindan beri 1-2 sefer haric hic bulantim olmadi, hic kusmadim. Yapim da pimpirikli olabilir, bi de tedaviyle olunca bebegim surekli kendimi dinliyordum. Artik ikinci uc aylik donemdeyiz, belirtilerin hafiflemesi cok dogal bu zamanlarin tadini cikartmak gerekiyor. Benim yaklasik iki haftadir falan hic belirtim yok, gogus hassasligi azaldi, mide bulantim zaten yoktu, reflu devam ama zaten ara ara olurdu. Kendimi soyle rahatlatiyorum, sirtustu yatiyorum, elimi karnima koyuyorum, benim bebegim solda, ve seviyorum. Orada oldugunu saglikli oldugunu da biliyorum. Siz de rahatlatin kendinizi cunku hicbir problem yok bebeklerinizde
Bir de okuduklarimizdan etkileniyoruz ister istemez, ama her sey herkeste ayni olmuyor.
Günaydın canım. Ne kadarda güzel ve tatlı yazmışsın. Çok saol ilgin için. Bende senin gibi yapmaya çalışıyorum ama karnım çekildi gibi geldiğinden hissedemiyorumsanki :) dediğin gibi rahat döneme girdik sanırım şükür
sızın gebeligınız benden daha ılerı cogunuzun oyle galıba benım daha bugun 12 hafta olacak kocaman olan karnım indi bırden ve bulantım azaldı benım ıcın erkenmı acaba..ben simdiden cok kılo aldım ama gobegım ındı..bır de benım de tup bebek jel ve estrofem kullanıyordum doktor bıraktırdı artık hepsını sadece vıtamınım varGünaydın canım. Ne kadarda güzel ve tatlı yazmışsın. Çok saol ilgin için. Bende senin gibi yapmaya çalışıyorum ama karnım çekildi gibi geldiğinden hissedemiyorumsanki :) dediğin gibi rahat döneme girdik sanırım şükür
bana da aynı şyi söylüyorlar. randevum 20 ocakta. yarın devlet hastanesine gitsem mi acaba diye düşüyorumYok kız nerdeeee. Bi kız bi erkek diyip duruyolar çocuğuma :) 19unda da netleşmezse alışveriş hayallerim yalan olcak bu gidişle :)
Heh aynen öyle içime çekemiyom ama indi gitti resmen. Neydi o önceki şişkinlik :) ben bi süre daha 2 haftada bir gitmek isticem ay 1 ay nasıl geçerBenim de o siskinlik donemi gecti, birkac hafta once kocamandi karnim, simdi minik bir cikinti var icime cekemiyorum :)) artik ayda bir randevular surekli boyle kendimizi dinleyerek gecmez ki
Benimde tedaviyle tatlım ve tam 11-12hafta arasında huzursuzluk yaşamıştım belirtilerim geçti gibiydi. Bende senin zamanında bıraktım ilaçları. Zaman zaman yaşayacağız sanırım böyle şeyler. Aklına kötü şeyler getirmesızın gebeligınız benden daha ılerı cogunuzun oyle galıba benım daha bugun 12 hafta olacak kocaman olan karnım indi bırden ve bulantım azaldı benım ıcın erkenmı acaba..ben simdiden cok kılo aldım ama gobegım ındı..bır de benım de tup bebek jel ve estrofem kullanıyordum doktor bıraktırdı artık hepsını sadece vıtamınım var
Sen gidersen belli olur net ama benim daha olmazya. O yüzden 19unu. 19undan bile ümitli değilimya bakalım :)bana da aynı şyi söylüyorlar. randevum 20 ocakta. yarın devlet hastanesine gitsem mi acaba diye düşüyorum
evet canım aklımıza kotu seyler getırmememız gerekıyor yasadıklarımızdan sanırım korkularımız allahım korusun onları artık 1 aya cıktı kontrollerim tam 1ayık var ahh nasıl gecıcek bılemıyorumBenimde tedaviyle tatlım ve tam 11-12hafta arasında huzursuzluk yaşamıştım belirtilerim geçti gibiydi. Bende senin zamanında bıraktım ilaçları. Zaman zaman yaşayacağız sanırım böyle şeyler. Aklına kötü şeyler getirme
kızlar kusura bakmayın ama o kadar fena istifra ettim ki. bir an nefes alamayıp boğulcam sandım. pencereyi zor açtım hava almak için. bide ben istifra ederken ağzımdan gaz çıkarıyorum çok fazla ve sürekli. nefes alamıyorum. benim gibi olan var mı içinizde. allahım yardım et
Ya banada öyle geliyo. Içim dışıma çıkıyor sanki. Cok korkuyorum. Illa biri yanimdan olcak. Boguluyorm yoksakızlar kusura bakmayın ama o kadar fena istifra ettim ki. bir an nefes alamayıp boğulcam sandım. pencereyi zor açtım hava almak için. bide ben istifra ederken ağzımdan gaz çıkarıyorum çok fazla ve sürekli. nefes alamıyorum. benim gibi olan var mı içinizde. allahım yardım et
sızın gebeligınız benden daha ılerı cogunuzun oyle galıba benım daha bugun 12 hafta olacak kocaman olan karnım indi bırden ve bulantım azaldı benım ıcın erkenmı acaba..ben simdiden cok kılo aldım ama gobegım ındı..bır de benım de tup bebek jel ve estrofem kullanıyordum doktor bıraktırdı artık hepsını sadece vıtamınım var
benim cok bulantim olmadı ama arada bi yaşadım dediğini hemen hava almak çok önemli tıkanıp kalıyor insan ne nefes ne konuşma cok korkuyorum oyle oluncakızlar kusura bakmayın ama o kadar fena istifra ettim ki. bir an nefes alamayıp boğulcam sandım. pencereyi zor açtım hava almak için. bide ben istifra ederken ağzımdan gaz çıkarıyorum çok fazla ve sürekli. nefes alamıyorum. benim gibi olan var mı içinizde. allahım yardım et
11. haftaya girdiğimde yaptırmıştımarkadaşlar şuan moralim çok bozuk. en son 1 ay önce doktora gitmiştim. doktor bi sorun yok 1 ay sonra gel dedi. şimdi de randevu için aradım. ikili test için geç kalmışsınız 12. haftada yapılır o test dedi.
e siz beni uyarmadınız ben nerden biliyim. zaten ilk hamileliğim. ve en korktuğum şey zaten bu ikili test sonucu. sizler kaçıncı haftada yaptırdınız. çok üzgünüm ya
Keske bizlere sorsaydin burda o kadar cok konustuk ki bu konuyu .. Ben 11 de yaptirdim ama 12.13.en gec 14de de yapiliyor yaptiranlarda oldu ..arkadaşlar şuan moralim çok bozuk. en son 1 ay önce doktora gitmiştim. doktor bi sorun yok 1 ay sonra gel dedi. şimdi de randevu için aradım. ikili test için geç kalmışsınız 12. haftada yapılır o test dedi.
e siz beni uyarmadınız ben nerden biliyim. zaten ilk hamileliğim. ve en korktuğum şey zaten bu ikili test sonucu. sizler kaçıncı haftada yaptırdınız. çok üzgünüm ya
ben de canım bulantım olsa da cok yıyordum cok kılo aldım ama bugunlerde iştahım kesıldı belkı de ılacları bırakınca ödem gıdıyor bulantım azaldı benım ama yınede arda oluyor dunden berı ben en son gecen cuma ıkılı teste gıtmıstım bundan sonraki 7 subatta randevum cok zaman vaar nasıl gecıcek bılmıorm cınsıyetı soylemedı sen ogrendınmıCanım bende senin gibiyim yarın 12.haftam doluyor. Bir haftadır eski göbek kalmadı. Fazla yiyemiyorum ona bağladım. Çok acıkıyor sürekli yiyordum bulantılara rağmen. Şimdi yersem çok rahatsız oluyorum az az yiyorum sanırım bu yüzden. Bende birkaç gün endişe ettim ama bulantılar devam ediyo öğürme filan. Biraz rahatlıyo içim. Yarın dr randevum var karları aşabilirsek gideceğiz bakalım.
Senin randevun ne zaman? Cinsiyet öğrendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?