Keske bizlere sorsaydin burda o kadar cok konustuk ki bu konuyu .. Ben 11 de yaptirdim ama 12.13.en gec 14de de yapiliyor yaptiranlarda oldu ..
Geçecek inşallah. Bu süreç büyük sabır gerektiriyormuş öğreniyoruz. Zaten az zaman sonra tekmelerini hissedeceğiz inşallahevet canım aklımıza kotu seyler getırmememız gerekıyor yasadıklarımızdan sanırım korkularımız allahım korusun onları artık 1 aya cıktı kontrollerim tam 1ayık var ahh nasıl gecıcek bılemıyorum
ben de canım bulantım olsa da cok yıyordum cok kılo aldım ama bugunlerde iştahım kesıldı belkı de ılacları bırakınca ödem gıdıyor bulantım azaldı benım ama yınede arda oluyor dunden berı ben en son gecen cuma ıkılı teste gıtmıstım bundan sonraki 7 subatta randevum cok zaman vaar nasıl gecıcek bılmıorm cınsıyetı soylemedı sen ogrendınmı
arkadaşlar şuan moralim çok bozuk. en son 1 ay önce doktora gitmiştim. doktor bi sorun yok 1 ay sonra gel dedi. şimdi de randevu için aradım. ikili test için geç kalmışsınız 12. haftada yapılır o test dedi.
e siz beni uyarmadınız ben nerden biliyim. zaten ilk hamileliğim. ve en korktuğum şey zaten bu ikili test sonucu. sizler kaçıncı haftada yaptırdınız. çok üzgünüm ya
Canım neye üzülüyorsun ki? Bu testi yaptırmayan bir sürü kişi var. Bende yaptırmadım yaptırmayacağım. Bi çözümü de yok zaten olası kötü sonuçların. Böylesi daha hayırlıdır bunu dert etme kendine. Detaylı ultrason var 20.haftalarda onun tam tarihini şimdiden takip edebilirsin o önemli. Onda önlem alınabiliyor olası bir sıkıntıda. Ama ikili testte öyle birşey yok. Bence hiç üzme kendini.
canim bende 13 +2de yaptırdım belki yetişirsin en azından burun kemiğine ensesine falan bir bakar canını sıkma olmadi 3lu test falan oluyor sanırımcanım çok sağol biraz içimi rahatlattın. ama benim sinirlendiğim şey buna ben karar vermeliydim. doktorun hatası yüzünden mecbur kaldım resmen. bi de pişkin pişkin aaaa geçirmişsiniz demesi filan. çok sinir bozucu.
bi de telefon da diyor ki siz internetteki takvime bakmayın. ultrasona göre siz 13 +0 dasınız bugün diyor. hatasını düzeltmek için yalan söylüyor resmen. çünkü benim haftamla ultrason hesaplaması hep paralel gitti gününe kadar .
bu arada benm pazardan pazara haftam değişiyor. yani dün 13. haftanın son günüydü. bugün de randevum var. umarım geç kalmış olmam(
Slm canım eğer şuan 13+0 isen hala ikili test yapılabilir.. çünkü benim dosyamda yapılacak testlerin gebelik haftaları yazıyor ve ikili test için 11+0 -13+6 gebelik haftalarında yapılır diye.. onun için sıkıntı yapma..canım çok sağol biraz içimi rahatlattın. ama benim sinirlendiğim şey buna ben karar vermeliydim. doktorun hatası yüzünden mecbur kaldım resmen. bi de pişkin pişkin aaaa geçirmişsiniz demesi filan. çok sinir bozucu.
bi de telefon da diyor ki siz internetteki takvime bakmayın. ultrasona göre siz 13 +0 dasınız bugün diyor. hatasını düzeltmek için yalan söylüyor resmen. çünkü benim haftamla ultrason hesaplaması hep paralel gitti gününe kadar .
bu arada benm pazardan pazara haftam değişiyor. yani dün 13. haftanın son günüydü. bugün de randevum var. umarım geç kalmış olmam(
Bende yarın gidicem dayanamıycam özeldeki 26 ocak çok var dayanamıyorum bide cinsiyet kesinleşir umarım die umudum varbana da aynı şyi söylüyorlar. randevum 20 ocakta. yarın devlet hastanesine gitsem mi acaba diye düşüyorum
Artık yavaş yavaş düzeliyoruz ondan oluyor mide kendini toparliyor gaz sıkıntısı kalmıyor eminim karnında gaz filan olduğu için şişti o kadar içini ferah tut insirah süresi oku bol bol bebeklerimiz allah a emanet. Şimdi seni hissediyor artık yavaş yavaş üzme annesi bebisiniGünaydın kızlar. Dünden beri huzursuzum bebeğim iyi midir diye. Belirtiler artık yok zaten. Kendi kendime karnım küçülmüş gibi geliyor. Randevum 17 Ocakta. Simdilerde doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum. Rabbime emanet insallah iyidir.
İkili testin yapılacagı haftalar, ssl de bebeğin baştan popoya olması gereken uzunluğu..lipalipa
Canım aramızda 1gun var senle ben gecen hafta pazartesi yaptirdim benim doktorum 12,13.haftada yaparız bildigim kadariylada 11,14 arasü oluyor sen nerden bilicen onun seni yonlendirmesi lazim bence 1doktora daha gitarkadaşlar şuan moralim çok bozuk. en son 1 ay önce doktora gitmiştim. doktor bi sorun yok 1 ay sonra gel dedi. şimdi de randevu için aradım. ikili test için geç kalmışsınız 12. haftada yapılır o test dedi.
e siz beni uyarmadınız ben nerden biliyim. zaten ilk hamileliğim. ve en korktuğum şey zaten bu ikili test sonucu. sizler kaçıncı haftada yaptırdınız. çok üzgünüm ya
canım çok sağol biraz içimi rahatlattın. ama benim sinirlendiğim şey buna ben karar vermeliydim. doktorun hatası yüzünden mecbur kaldım resmen. bi de pişkin pişkin aaaa geçirmişsiniz demesi filan. çok sinir bozucu.
Senin bebis onden gidiyor ozaman benimde aramizda birgun var benim bugun sata gore 13+0 seninde 13+1 ama bebimde bebek 4gun ondeydi testi yaptirdigimda onlar sata gore hesapliyordurçok teşekkür ederim. 14+0 ım bugün itibariyle. 1 günle kaçırmış görünüyorum. yapacak birşey yok. bakalım doktor ne der.
cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Canım zamanın geçtiyse sadece ense kalınlığı ve buruna baksınlar? Benimde randevum 11 ocakti eşime diyorum ikili test var doktor bişey demedi diyor eşim hastanede çalışıyor doktor onu görmüş 12 hafta olduysa gelsin demiş şans eseri yani.. 12 haftalık diye gitmiştim 13 haftalık çıkmıştım bu işler biraz karışık geç kalmış olabilirdim :)çok teşekkür ederim. 14+0 ım bugün itibariyle. 1 günle kaçırmış görünüyorum. yapacak birşey yok. bakalım doktor ne der.
cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Benim yavrum da bı hafta büyük iyi bakmışsın dedi doktor ama hiçbisey yememistim ilaçlardan mı başka şeyden mı bilemiyorum kafam karışık şeker mı var diyeİkili test zamanı bende 11+3 diye gittim ölçümde 12+4 çikmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?