Benimde 15 yıldır gastrit problemim var.. nexıum 40mg kullanıyordum ama tedavi gebelik derken bıraktım ilacımı.. ne yaptıysam yatıştıramıyorym midemi.. druma söyledim omeprazol 10mg ilaç verdi gebelikte zararı yokmuş şimdi onu kullanıyorum.. biraz daha iyi midem.. ama dozaj yeterli gelmiyor.. şikayetlerin iyice artmadan druna söylesen iyi olur canım.. gebelikte kullanılabilecek ilaçlar var.. kendini daha iyi hissedersinReflüye ne iyi gelir?eskiden soda gecirirdi. Ejderha gibi alev cikarticagim yakinda
Bende renginin gittikce koyulastigini farkettim bildigin kahveye dondu rengiAy kızlar ılk defa farkettim benim göğüslerim damardan ibaret resmen acı sizi geçti ama bu defa da mosmor damar kaplandi her tarafı
Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Bugun bebislerimi gordum biri kesin erkek digeride kiz dedi drumuz :)) hakkimizda hayirlisi insallah saglikla kucaklamakta nasip olur cumlemize :)
Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip etsin..darisi ogreneceklerin basina olsun..Çok sevindim canimm
hayırlısı olsun canim sevindim bi kiz bi erkek ne tatli yaSelam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Bugun bebislerimi gordum biri kesin erkek digeride kiz dedi drumuz :)) hakkimizda hayirlisi insallah saglikla kucaklamakta nasip olur cumlemize :)
Tesekkurler canim hamdolsun saglikli olsunlarda yinede sevindim her iki mutluluguda yasicaz Allahin izniyle :)hayırlısı olsun canim sevindim bi kiz bi erkek ne tatli ya
Ayy cook sevindim zaten ilk sayfaya seni bir kiz bir erkek yazmistim :))Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Maşallah canım ne güzel ikisi bir arada..Gözünaydın. Amin inşallah.Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Ne kadar güzel rabbim 2meyveyide tattırmıs saglıkla kucagına al inşallahSelam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Ucu öyle de etrafı genişledi rengi açtı benim de damarlar korkunç duruyo ama ince ince vardı da şimdi kocaman ve her tarafı sarmışBende renginin gittikce koyulastigini farkettim bildigin kahveye dondu rengi
Ay ne kadar güzel haber böyle maşallah ya :)Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Ayy masallah super ya :) cok sevindim. Saglikla alirsin insAllah kucagina kuzulari.Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Cnm senin tahminler tutuyor mu ne sanki :) birde bana tahmin yurutsen :)Ayy cook sevindim zaten ilk sayfaya seni bir kiz bir erkek yazmistim :))
Hem ikiz hem biri kiz biri erkek Masallahhh yaa ...
bizimki tahmin canim belli olmadı henüzTesekkurler canim hamdolsun saglikli olsunlarda yinede sevindim her iki mutluluguda yasicaz Allahin izniyle :)
Seninde oglusun olcakmis saglikla kucaklayalim insallah canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?