İyi sayiliriz canim ara ara oluyor lekelenmeler. Cinsiyeti belli degil henuz :) ara ara göğüs ağrısı iğne batışmaları var malesef alışcaz :)Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese nasip etsin..darisi ogreneceklerin basina olsun..
Sen nasilsin kanamalarin vs gectimi bebisini gordunmu cok takip edemedim cinsiyet ogrendinmi tatlim :)
Gogus agrinmi var sut bezleri gelisiyor ondan olabilir canim
Sanada kiz yazmistimCnm senin tahminler tutuyor mu ne sanki :) birde bana tahmin yurutsen :)
Senin bebisinin kafa sagda idi sanki kiz demistim sende o teori yalan oldu erkekmis demistin ama
11.12.13 en ideali dediler sanirim canim ..Slm kızlar biz 12 haftalık olduk ikili test için kacıncı haftaya kadar sürem var.. annem evinden kendi evime döndüm nasıl zorlanıyorum her geldiğimde hiç alışamıyorum.. onun yanında cok rahattım şimdi oğlumla başbaşa kaldık koca soğuk sehırde
Canim teori tutmuyor benim bebis kız ve sol da :)Senin bebisinin kafa sagda idi sanki kiz demistim sende o teori yalan oldu erkekmis demistin ama
Sagol canim benim.hamdolsun rabbim boyle nasip etti..darisi tum bekliyenlerin basina olsun..Ayy cook sevindim zaten ilk sayfaya seni bir kiz bir erkek yazmistim :))
Hem ikiz hem biri kiz biri erkek Masallahhh yaa ...
Sagol kuzum darisi basina insallah test sonuclarini aldinmi nasilsin canimMaşallah canım ne güzel ikisi bir arada..Gözünaydın. Amin inşallah.
Amin canim amin insallah rabbim saglikla sihatle mutlulukla hepimize kucaklamayi nasip etsin yavrularimiziNe kadar güzel rabbim 2meyveyide tattırmıs saglıkla kucagına al inşallah
Amin canim cumlemiz saglikla kucaklayalim insallah.. bende seninkini cok merak ediyorum insallah rabbim gonlune gore nasip etsin :))Ayy masallah super ya :) cok sevindim. Saglikla alirsin insAllah kucagina kuzulari.
17 haftayi gorunce belli olmustur dedim utangacmi annesi gostermiyor :) tatli gofret yede git gorus gunune cok kipirdak oluyorlar insallah gonlune gore nasip olur canimbizimki tahmin canim belli olmadı henüz
Amin canım inşallah. Ben kız olduğunu öğrendiğim gün sıkıntılı olabilir dedikleri için tam sevinemedim bile.Kan testi verdim en son canım, onun sonucunu bekliyorum. 18-19-20 si gibi belli olur heralde, güzel sonuç alırım inşallah. Çok stresli günler yaşıyorum.Sagol kuzum darisi basina insallah test sonuclarini aldinmi nasilsin canim
Maşallah canım çok sevindim, darısı benim başıma, inşallah ben de güzel sonuçlar alırım senin gibi.Dua eden herkesten Allah razi olsun bin kere ikili test kan kan sonucumu doktora gosterdim iyi dedi insallah iyiye gidiyor canlarim
Canim cok sevindim insallah darisi tum guzel haber bekleyenlere olsun..Dua eden herkesten Allah razi olsun bin kere ikili test kan kan sonucumu doktora gosterdim iyi dedi insallah iyiye gidiyor canlarim
Canim benim kalbini ferah tut Allahin izniyle normal sonuclanacak insallah..Amin canım inşallah. Ben kız olduğunu öğrendiğim gün sıkıntılı olabilir dedikleri için tam sevinemedim bile.Kan testi verdim en son canım, onun sonucunu bekliyorum. 18-19-20 si gibi belli olur heralde, güzel sonuç alırım inşallah. Çok stresli günler yaşıyorum.
Gonlune gore olsun insallah canim :)İyi sayiliriz canim ara ara oluyor lekelenmeler. Cinsiyeti belli degil henuz :) ara ara göğüs ağrısı iğne batışmaları var malesef alışcaz :)
Amin canım amin.Ay duygulandim valla gözlerim doldu güzel kızınla diyince..Sağol canım, dualarla iyi çıkacak inşallah.Canim benim kalbini ferah tut Allahin izniyle normal sonuclanacak insallah..
Dualarim seninle ve guzel kizinla rabbim saglikli sihatli haberlerini gostersin insallah
Çok sükür gözün aydın darısıDua eden herkesten Allah razi olsun bin kere ikili test kan kan sonucumu doktora gosterdim iyi dedi insallah iyiye gidiyor canlarim
Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Bugun bebislerimi gordum biri kesin erkek digeride kiz dedi drumuz :)) hakkimizda hayirlisi insallah saglikla kucaklamakta nasip olur cumlemize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?