2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi sayiliriz canim ara ara oluyor lekelenmeler. Cinsiyeti belli degil henuz :) ara ara göğüs ağrısı iğne batışmaları var malesef alışcaz :)

Slm kızlar biz 12 haftalık olduk ikili test için kacıncı haftaya kadar sürem var.. annem evinden kendi evime döndüm nasıl zorlanıyorum her geldiğimde hiç alışamıyorum.. onun yanında cok rahattım şimdi oğlumla başbaşa kaldık koca soğuk sehırde

11.12.13 en ideali dediler sanirim canim ..

Ayy cook sevindim zaten ilk sayfaya seni bir kiz bir erkek yazmistim :))
Hem ikiz hem biri kiz biri erkek Masallahhh yaa ...
Sagol canim benim.hamdolsun rabbim boyle nasip etti..darisi tum bekliyenlerin basina olsun..
Simdi isim derdine dustuk dur bakalim neler bekliyor daha bizi :)
Buarada gobek artik iflas etti benim bacaga gectim
Bacak agrilarim vardi dr magnezyum verdi erken basladim herhalde
Birde dr lierac tavsiye etti sen aldinmi kremini canim

bizimki tahmin canim belli olmadı henüz
17 haftayi gorunce belli olmustur dedim utangacmi annesi gostermiyor :) tatli gofret yede git gorus gunune cok kipirdak oluyorlar insallah gonlune gore nasip olur canim

Sagol kuzum darisi basina insallah test sonuclarini aldinmi nasilsin canim
Amin canım inşallah. Ben kız olduğunu öğrendiğim gün sıkıntılı olabilir dedikleri için tam sevinemedim bile.Kan testi verdim en son canım, onun sonucunu bekliyorum. 18-19-20 si gibi belli olur heralde, güzel sonuç alırım inşallah. Çok stresli günler yaşıyorum.

Canim benim kalbini ferah tut Allahin izniyle normal sonuclanacak insallah..
Dualarim seninle ve guzel kizinla rabbim saglikli sihatli haberlerini gostersin insallah

Canim benim kalbini ferah tut Allahin izniyle normal sonuclanacak insallah..
Dualarim seninle ve guzel kizinla rabbim saglikli sihatli haberlerini gostersin insallah
Amin canım amin.Ay duygulandim valla gözlerim doldu güzel kızınla diyince..Sağol canım, dualarla iyi çıkacak inşallah.

Selam tatli anneler bayada birikmis yazilar..
Herkes iyidir insallah..
Bugun bebislerimi gordum biri kesin erkek digeride kiz dedi drumuz :)) hakkimizda hayirlisi insallah saglikla kucaklamakta nasip olur cumlemize :)

MaşAllah canım ne güzel
Sağlıkla kucağına al ikisini de inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…