- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Sagol canim benim.hamdolsun rabbim boyle nasip etti..darisi tum bekliyenlerin basina olsun..
Simdi isim derdine dustuk dur bakalim neler bekliyor daha bizi :)
Buarada gobek artik iflas etti benim bacaga gectim
Bacak agrilarim vardi dr magnezyum verdi erken basladim herhalde
Birde dr lierac tavsiye etti sen aldinmi kremini canim
Dua eden herkesten Allah razi olsun bin kere ikili test kan kan sonucumu doktora gosterdim iyi dedi insallah iyiye gidiyor canlarim
Çok şükür canım çok sevindimDua eden herkesten Allah razi olsun bin kere ikili test kan kan sonucumu doktora gosterdim iyi dedi insallah iyiye gidiyor canlarim
Sagol canim benim cumlemiz saglikla alalim senin abicana kiz kardes gelir insallah :) belli oldumuMaşAllah canım ne güzel
Sağlıkla kucağına al ikisini de inşAllah
Banada suya atilan toz yazmis bugun kullanmaya baslicam.bakalim insallah hafifletir romatizmamda var havalar malum tetikliyor agrilari.Bende de iki gecedir kramp başladı, oğlumda da çok oluyordu 2magnezyun alıyordum günde, birdahaki kontrole isticem drdan
Ben lierac la çatladımzaten dr yapında varsa hiçbirşey engellemez demişti, şimdi bio oil başlamayı düşünüyorum çok methetti kullanan arkadaşlarım
Biliyorum canim ona tahminim oydu :) Tutmayan cok yoksaCanim teori tutmuyor benim bebis kız ve sol da :)
Ay insAllahSanada kiz yazmistim
Senin ikiz ya simdiden gobus iki kat olmustur bizden daha fazladir simdilik aci badem sutu idare ediyor..Sagol canim benim.hamdolsun rabbim boyle nasip etti..darisi tum bekliyenlerin basina olsun..
Simdi isim derdine dustuk dur bakalim neler bekliyor daha bizi :)
Buarada gobek artik iflas etti benim bacaga gectim
Bacak agrilarim vardi dr magnezyum verdi erken basladim herhalde
Birde dr lierac tavsiye etti sen aldinmi kremini canim
Maşallah canım Gözünaydın. Ense kalinliklari normal bence, risk de azmış, hiç gerek yok bence amniyosenteze..Ne güzel biri kız biti erkek. Bugün ikinci ikiz cinsiyeti ikisi de aynı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Herkese merhaba kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir.Ben bugun ayrintili ultrasona girdim.Ikiz oldugu icin ikili test yapilmiyormus..Kendi doktorum bi profa yonlendirdi..Organlara ve enseye cinsiyete bakildi..Organlari iyi ense kalinliklari Biri 1.9 digeri 1.8 down sendrom riskinden bahsetti..15 binde 1 mis..isterseniz sivi alinip bakilabiliryomus ama ozamanda binde bir düsük riski olusuyomus..Sizin sonuclar nasildi..Bu arada bi kiz bi erkekmis..
Amin canim cok sagol..Gunlerimiz de ayniymis senle..Senin belli oldumu cinsiyetiMaşallah canım Gözünaydın. Ense kalinliklari normal bence, risk de azmış, hiç gerek yok bence amniyosenteze..Ne güzel biri kız biti erkek. Bugün ikinci ikiz cinsiyeti ikisi de aynı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Belli oldu kız canım ama malesef benim ikili testim riskli çıktı. Amniyosentez yerine kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum.Amin canim cok sagol..Gunlerimiz de ayniymis senle..Senin belli oldumu cinsiyeti
Canım seni gordugume çok sevindim bebişlerinde hep iyi olsun insallah sanirim sende tehlikeli donemi atlattin cok şükür..Herkese merhaba kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir.Ben bugun ayrintili ultrasona girdim.Ikiz oldugu icin ikili test yapilmiyormus..Kendi doktorum bi profa yonlendirdi..Organlara ve enseye cinsiyete bakildi..Organlari iyi ense kalinliklari Biri 1.9 digeri 1.8 down sendrom riskinden bahsetti..15 binde 1 mis..isterseniz sivi alinip bakilabiliryomus ama ozamanda binde bir düsük riski olusuyomus..Sizin sonuclar nasildi..Bu arada bi kiz bi erkekmis..
Banada dedi doktor amniosentezi yani tamda aciklamiyolarki korkma canim allah buyuk ben de hala tam sevinemedim..Annelik bole diyo doktor surekli kaygilancaksin haklilar..Dua edelim insallah senin de guzel sonuclarin ciksin bi an once..Belli oldu kız canım ama malesef benim ikili testim riskli çıktı. Amniyosentez yerine kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum.
Sagol canim benim cumlemiz saglikla alalim senin abicana kiz kardes gelir insallah :) belli oldumu
Bende canm ya etiket yapamadm adini direk yazcaktm..Nasilsin senin nasil gidiyo..Yaptirmicaz canim sanirim 16-18hafta arasi bida isticekmis doktor ozamanda bakilcak..saol iyi dileklerin icin canimCanım seni gordugume çok sevindim bebişlerinde hep iyi olsun insallah sanirim sende tehlikeli donemi atlattin cok şükür..
Ense ölçümleri normalmiş o riske girme derim ben ama tabi senin kararın canım
Bende canm ya etiket yapamadm adini direk yazcaktm..Nasilsin senin nasil gidiyo..Yaptirmicaz canim sanirim 16-18hafta arasi bida isticekmis doktor ozamanda bakilcak..saol iyi dileklerin icin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?