2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de iki gecedir kramp başladı, oğlumda da çok oluyordu 2magnezyun alıyordum günde, birdahaki kontrole isticem drdan
Ben lierac la çatladım zaten dr yapında varsa hiçbirşey engellemez demişti, şimdi bio oil başlamayı düşünüyorum çok methetti kullanan arkadaşlarım

Banada suya atilan toz yazmis bugun kullanmaya baslicam.bakalim insallah hafifletir romatizmamda var havalar malum tetikliyor agrilari.
Bilemedim bende aslinda zayiflayip kilo almaktan kalan catlaklarim duruyor..
Yarin bi gezicem arastirma yapim catlak kremlerini:)

Senin ikiz ya simdiden gobus iki kat olmustur bizden daha fazladir simdilik aci badem sutu idare ediyor..
Bu hafta doktora ugramam lazim mecburen o zaman sorayim dedim bende bacaga ne zaman geceyim diye ..
Isimler cok guzel heyecan yaa ece&mete gibi uyumlu olur bebisler ❤

Herkese merhaba kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir.Ben bugun ayrintili ultrasona girdim.Ikiz oldugu icin ikili test yapilmiyormus..Kendi doktorum bi profa yonlendirdi..Organlara ve enseye cinsiyete bakildi..Organlari iyi ense kalinliklari Biri 1.9 digeri 1.8 down sendrom riskinden bahsetti..15 binde 1 mis..isterseniz sivi alinip bakilabiliryomus ama ozamanda binde bir düsük riski olusuyomus..Sizin sonuclar nasildi..Bu arada bi kiz bi erkekmis..

Maşallah canım Gözünaydın. Ense kalinliklari normal bence, risk de azmış, hiç gerek yok bence amniyosenteze..Ne güzel biri kız biti erkek. Bugün ikinci ikiz cinsiyeti ikisi de aynı. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin canim cok sagol..Gunlerimiz de ayniymis senle..Senin belli oldumu cinsiyeti

Canım seni gordugume çok sevindim bebişlerinde hep iyi olsun insallah sanirim sende tehlikeli donemi atlattin cok şükür..
Ense ölçümleri normalmiş o riske girme derim ben ama tabi senin kararın canım

Belli oldu kız canım ama malesef benim ikili testim riskli çıktı. Amniyosentez yerine kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum.
Banada dedi doktor amniosentezi yani tamda aciklamiyolarki korkma canim allah buyuk ben de hala tam sevinemedim..Annelik bole diyo doktor surekli kaygilancaksin haklilar..Dua edelim insallah senin de guzel sonuclarin ciksin bi an once..

Canım seni gordugume çok sevindim bebişlerinde hep iyi olsun insallah sanirim sende tehlikeli donemi atlattin cok şükür..
Ense ölçümleri normalmiş o riske girme derim ben ama tabi senin kararın canım
Bende canm ya etiket yapamadm adini direk yazcaktm..Nasilsin senin nasil gidiyo..Yaptirmicaz canim sanirim 16-18hafta arasi bida isticekmis doktor ozamanda bakilcak..saol iyi dileklerin icin canim

Bu arada azcik guzel biseyden bahsedelim Sea41 isim dusundunuzmu mesela..Bizde esimle bi kavga birbirimize begendiremiyoruz..Biraz oncede gorumcem aradi kaynanam bi taraftan hepsi kafasina gore isim koyuyo

Merhabalar ben bugün sağlık ocağında ilaç yazdırırken öğrendim. Doppler diye bir cihaz var, bebişin sadece kalp atışlarını dinleyebiliyormuşuz. Benim iki kaybım oldu, kalpleri durmuştu. Bu yüzden sık sık merak ediyorum kalbi atıyor mu diye. Dr. nezaman istersen gel dinle defi 15. Haftadan itibaren dinleyebiliyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…