Biz daha düşünmedik isim canım. Ama önceden eşim kız olursa Sezen olsun diyordu ben istemiyordum.Icinde benim ismimin sessiz harfleri eşimin isminin sesli harfleri var.Şimdi sağlıklı olmasından başka bişey düşünemiyorum. Sonuç iyi gelsin de daha düşünecek çok vaktimiz olur inşallah.Bu arada azcik guzel biseyden bahsedelimSea41 isim dusundunuzmu mesela..Bizde esimle bi kavga birbirimize begendiremiyoruz..Biraz oncede gorumcem aradi kaynanam bi taraftan hepsi kafasina gore isim koyuyo
Esimdee mete ye takti buarada :) bakalim yol uzun buluruz insallah bendede jnshn baybnin yagi var ondan fislatiyorum simdilik aci badem bir turlu beceremedim yapis yapis atlet felan batiyo benim.Senin ikiz ya simdiden gobus iki kat olmustur bizden daha fazladir simdilik aci badem sutu idare ediyor..
Bu hafta doktora ugramam lazim mecburen o zaman sorayim dedim bende bacaga ne zaman geceyim diye ..
Isimler cok guzel heyecan yaa ece&mete gibi uyumlu olur bebisler ❤
Bende 3 aydir yatmaktan fenalik geldi doktor artk yatma dedi benmde esim bana hic sevinmiyosun diyo bi atamiyorm ustumden nedense ama gamsiz olmak lazimBiz daha düşünmedik isim canım. Ama önceden eşim kız olursa Sezen olsun diyordu ben istemiyordum.Icinde benim ismimin sessiz harfleri eşimin isminin sesli harfleri var.Şimdi sağlıklı olmasından başka bişey düşünemiyorum. Sonuç iyi gelsin de daha düşünecek çok vaktimiz olur inşallah.
Hayirli olsun canim saglikla gelsin minikler benimde biri kiz biri erkek :) evet 2li testte pek yapilmiyor ama o ihtimale bakalim dedi drum.netice ense kalinligi burun kemigi normal olcumlerde yinede ben yaptirdim.seninde olcumlerin iyi hakkimizda hayirlisi canim :)Herkese merhaba kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir.Ben bugun ayrintili ultrasona girdim.Ikiz oldugu icin ikili test yapilmiyormus..Kendi doktorum bi profa yonlendirdi..Organlara ve enseye cinsiyete bakildi..Organlari iyi ense kalinliklari Biri 1.9 digeri 1.8 down sendrom riskinden bahsetti..15 binde 1 mis..isterseniz sivi alinip bakilabiliryomus ama ozamanda binde bir düsük riski olusuyomus..Sizin sonuclar nasildi..Bu arada bi kiz bi erkekmis..
Valla kimse de kusura bakmasın ben bu kadar stres sıkıntı yaşiycam ismini onlar koycak.Inanki diyorumki sonuç çıkana kadar anestezi verseler de düşünmesem, artık düşünmekten başım uyuşuyor. Sarhoş gibiyim. Bence sen de kimseyi karıştırma, o kadar hakkımız olsun, çilesini biz çekiyoruz.Bu arada azcik guzel biseyden bahsedelimSea41 isim dusundunuzmu mesela..Bizde esimle bi kavga birbirimize begendiremiyoruz..Biraz oncede gorumcem aradi kaynanam bi taraftan hepsi kafasina gore isim koyuyo
Valla kimse de kusura bakmasın ben bu kadar stres sıkıntı yaşiycam ismini onlar koycak.Inanki diyorumki sonuç çıkana kadar anestezi verseler de düşünmesem, artık düşünmekten başım uyuşuyor. Sarhoş gibiyim. Bence sen de kimseyi karıştırma, o kadar hakkımız olsun, çilesini biz çekiyoruz.Bu arada azcik guzel biseyden bahsedelimSea41 isim dusundunuzmu mesela..Bizde esimle bi kavga birbirimize begendiremiyoruz..Biraz oncede gorumcem aradi kaynanam bi taraftan hepsi kafasina gore isim koyuyo
Insallah gonlunuzdeki olur canim masallah%90 kız dendi canım iki farklı dr tarafından ama bakalım nasip
Ah canm seni anliyorm benm tup bebek 3. Denemem..Ameliyatlar igneler ilaclar cok sukur hamile kaldm ama 3.aydir yatiyorm.. Kanamam sancim oldu her hafta acildeyim cok agladm ama bakiyorm gamsizlar yaslanmiyo hevesleniyorm onlara..Uzulme elimize gecen hicbisi yok..Valla kimse de kusura bakmasın ben bu kadar stres sıkıntı yaşiycam ismini onlar koycak.Inanki diyorumki sonuç çıkana kadar anestezi verseler de düşünmesem, artık düşünmekten başım uyuşuyor. Sarhoş gibiyim. Bence sen de kimseyi karıştırma, o kadar hakkımız olsun, çilesini biz çekiyoruz.
Benim dualarim seninle kuzum bak gor bebeklerimizi kucagimiza alinca bugünleri unutucaz insallahMaşallah canım çok sevindim, darısı benim başıma, inşallah ben de güzel sonuçlar alırım senin gibi.
Erkek olsa bende kesin mete derdim kiza da ece ama ece yegenimin ismi diye baska bulacagiz artik :)Esimdee mete ye takti buarada :) bakalim yol uzun buluruz insallah bendede jnshn baybnin yagi var ondan fislatiyorum simdilik aci badem bir turlu beceremedim yapis yapis atlet felan batiyo benim.
Hadi bakalim saglikla gelsin pasa .. Ekleyeyim nazar boncugunuAl_pi canim tahminimizin yanına bir nazar boncuğu alabiliriz 3 hafta olmuştu 8de doktora gittik bu aksam dayanamadım sağlıklıyız çok şükür oğlumuz geliyor pipi resminide aldik. kizda olsaydi sağlıklı olsun yeter ama bir oğlum olmasini çok isterdim rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah
Cok guzel haber saglikla gelsin insallah masallahAl_pi canim tahminimizin yanına bir nazar boncuğu alabiliriz 3 hafta olmuştu 8de doktora gittik bu aksam dayanamadım sağlıklıyız çok şükür oğlumuz geliyor pipi resminide aldik. kizda olsaydi sağlıklı olsun yeter ama bir oğlum olmasini çok isterdim rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah
Al_pi canim tahminimizin yanına bir nazar boncuğu alabiliriz 3 hafta olmuştu 8de doktora gittik bu aksam dayanamadım sağlıklıyız çok şükür oğlumuz geliyor pipi resminide aldik. kizda olsaydi sağlıklı olsun yeter ama bir oğlum olmasini çok isterdim rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah
yok canm dememişti emin olmadan soylemeyim dedi. başından beri çok belirtim yok benim bikere lekelenme yasadim bulanti vs. olmadi hic basta göğüs hassasiyeti vardi oda gectiTebrik ederim! Saglikla kucagina al insallah canim
belirtilerini paylasir misin, cmtsiye kadar sabredemiyorum bi turlu :)) doktor daha once demis miydi erkege benziyor fln diye?
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah baska cocuk var mıGunaydin kizlar. Cumartesi gunku doktor randevumu bugune aldim. Basim oyle bir agriyor ki azicik kaldirsam basimi zonkluyorbi de dun gece ruyamda kefen diye sayikliyormusum, acayip korktum bugun kardan dolayi ikimiz de evdeyken gidelim dedik bakalim. Sanirim cinsiyet haberiyle gelirim
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah baska cocuk var mı
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canim sağlıklı olsun :)Sagol canim insallah. Yok ilk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?