2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada azcik guzel biseyden bahsedelim Sea41 isim dusundunuzmu mesela..Bizde esimle bi kavga birbirimize begendiremiyoruz..Biraz oncede gorumcem aradi kaynanam bi taraftan hepsi kafasina gore isim koyuyo
Biz daha düşünmedik isim canım. Ama önceden eşim kız olursa Sezen olsun diyordu ben istemiyordum.Icinde benim ismimin sessiz harfleri eşimin isminin sesli harfleri var.Şimdi sağlıklı olmasından başka bişey düşünemiyorum. Sonuç iyi gelsin de daha düşünecek çok vaktimiz olur inşallah.

Esimdee mete ye takti buarada :) bakalim yol uzun buluruz insallah bendede jnshn baybnin yagi var ondan fislatiyorum simdilik aci badem bir turlu beceremedim yapis yapis atlet felan batiyo benim.

Bende 3 aydir yatmaktan fenalik geldi doktor artk yatma dedi benmde esim bana hic sevinmiyosun diyo bi atamiyorm ustumden nedense ama gamsiz olmak lazim

Hayirli olsun canim saglikla gelsin minikler benimde biri kiz biri erkek :) evet 2li testte pek yapilmiyor ama o ihtimale bakalim dedi drum.netice ense kalinligi burun kemigi normal olcumlerde yinede ben yaptirdim.seninde olcumlerin iyi hakkimizda hayirlisi canim :)

Bu arada azcik guzel biseyden bahsedelim Sea41 isim dusundunuzmu mesela..Bizde esimle bi kavga birbirimize begendiremiyoruz..Biraz oncede gorumcem aradi kaynanam bi taraftan hepsi kafasina gore isim koyuyo
Valla kimse de kusura bakmasın ben bu kadar stres sıkıntı yaşiycam ismini onlar koycak.Inanki diyorumki sonuç çıkana kadar anestezi verseler de düşünmesem, artık düşünmekten başım uyuşuyor. Sarhoş gibiyim. Bence sen de kimseyi karıştırma, o kadar hakkımız olsun, çilesini biz çekiyoruz.

Valla kimse de kusura bakmasın ben bu kadar stres sıkıntı yaşiycam ismini onlar koycak.Inanki diyorumki sonuç çıkana kadar anestezi verseler de düşünmesem, artık düşünmekten başım uyuşuyor. Sarhoş gibiyim. Bence sen de kimseyi karıştırma, o kadar hakkımız olsun, çilesini biz çekiyoruz.

Ah canm seni anliyorm benm tup bebek 3. Denemem..Ameliyatlar igneler ilaclar cok sukur hamile kaldm ama 3.aydir yatiyorm.. Kanamam sancim oldu her hafta acildeyim cok agladm ama bakiyorm gamsizlar yaslanmiyo hevesleniyorm onlara..Uzulme elimize gecen hicbisi yok..

Al_pi canim tahminimizin yanına bir nazar boncuğu alabiliriz 3 hafta olmuştu 8de doktora gittik bu aksam dayanamadım sağlıklıyız çok şükür oğlumuz geliyor pipi resminide aldik. kizda olsaydi sağlıklı olsun yeter ama bir oğlum olmasini çok isterdim rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah

Esimdee mete ye takti buarada :) bakalim yol uzun buluruz insallah bendede jnshn baybnin yagi var ondan fislatiyorum simdilik aci badem bir turlu beceremedim yapis yapis atlet felan batiyo benim.
Erkek olsa bende kesin mete derdim kiza da ece ama ece yegenimin ismi diye baska bulacagiz artik :)

Hadi bakalim saglikla gelsin pasa .. Ekleyeyim nazar boncugunu

Cok guzel haber saglikla gelsin insallah masallah

Herkese merhabalar, cinsiyeti belli olanlar , test sonuçlarını güzel alanlar, heyecanla test sonucu bekleyenler-umarım herşey yolundadır ve en kısa zamanda iyi sonuçlar alırlar, bulantıları geçenler, düşük tehlikesi bitenler hepinize güzel bir hafta dilerim.
Konuyu çok takip edemiyorum ama arada buraya bakmak iyi geliyor.
Benim bulantılarım tam hafifledi derken bugün yine şiddetlendi, aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Bu arada geçen hafta çok kötü bir grip atlattım,ateşlendim. Kendinize çok dikkat edin,çok salgın varmış hata domuz gribi salgını da varmış. Allah korusun sizi ve bebeklerinizi

Tebrik ederim! Saglikla kucagina al insallah canim
belirtilerini paylasir misin, cmtsiye kadar sabredemiyorum bi turlu :)) doktor daha once demis miydi erkege benziyor fln diye?

Gunaydin kizlar. Cumartesi gunku doktor randevumu bugune aldim. Basim oyle bir agriyor ki azicik kaldirsam basimi zonkluyor bi de dun gece ruyamda kefen diye sayikliyormusum, acayip korktum bugun kardan dolayi ikimiz de evdeyken gidelim dedik bakalim. Sanirim cinsiyet haberiyle gelirim

Tebrik ederim! Saglikla kucagina al insallah canim
belirtilerini paylasir misin, cmtsiye kadar sabredemiyorum bi turlu :)) doktor daha once demis miydi erkege benziyor fln diye?
yok canm dememişti emin olmadan soylemeyim dedi. başından beri çok belirtim yok benim bikere lekelenme yasadim bulanti vs. olmadi hic basta göğüs hassasiyeti vardi oda gecti

Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah baska cocuk var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…