MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Kontrol için mi test sonucu içinmi gideceksinzDoktorum gelemiyormus bugunbu gidisle hafta sonuna kalacak yine doktor isim
Kontrol için mi test sonucu içinmi gideceksinz
Canım ben doktoruma sormuştum günde 1 fincan Türk Kahvesi içebileceğimi söylemiştiDünden beri içimde değişik karamsar bir his var dün bıraz yoruldum ve koşusturdum işyerinde ve yıne kabız olmusum zorlandm bıraz sonrada korktum belırtım de olmayınca bısey oldumu dıye bır de 3aydır ilk defa canm kahve ıstıyo aslında hıcbıseyden sakınmadım kola bile ıcmıstım ama kahve de bı teredduylyum sız ıcıyormusunuz
Dünden beri içimde değişik karamsar bir his var dün bıraz yoruldum ve koşusturdum işyerinde ve yıne kabız olmusum zorlandm bıraz sonrada korktum belırtım de olmayınca bısey oldumu dıye bır de 3aydır ilk defa canm kahve ıstıyo aslında hıcbıseyden sakınmadım kola bile ıcmıstım ama kahve de bı teredduylyum sız ıcıyormusunuz
Al_pi canım biz dr kontrolünden geldik oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle inşallah herkesin Allahım gönlüne göre versin bizden bugünlük böyle :)))
Benim drum burun kemigi mevcut dedi ölçmedi canimherkese selam.. ikili testi yaptırdık sonunda. cumartesi günü sonuçlar çıkacak. bu konuda bilgili arkadaşlar vardı özellikle onlara soruyorum. ense kalınlığı 0,9 mm çıktı ama burun kemiğini ölçmedi dr. ikili test için gerekli değil mi burun kemiği ölçümü? anlamadım gitti
hah bana da öle dedi burun kemiğimiz oluşmuş dedi. ben de çıkınca tereddüt ettim ölçü belirtmedi diye. demekki gerek yokmuş. sağol cnmBenim drum burun kemigi mevcut dedi ölçmedi canim
Masallah canim gozunuz aydin saglikla gelsin insallahAl_pi canım biz dr kontrolünden geldik oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle inşallah herkesin Allahım gönlüne göre versin bizden bugünlük böyle :)))
İnşallah canım ultrasonu güzelse drunuzun bilinebilir bana %70 erkek demişti dr um 12+4 te bugün 15+1 ve %100 oldu bi kızım var şimdide inşallah oğluşumu sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde kucağıma alırım herkes için aynı duam herkes yavrusuna sağlıklı bir şekilde kavuşsun inşallahGözünüz aydın canım:) artık sıra bizede gelse keşke İnşallah haftaya ogrenebilirim ama hic sanmiyorum
Benim olcumlerimde biri 0.90 digeri 0.95 di normal cikti sonuclar endise etme..burun kemigini olcmedi ama bakti gosterdi canim olusmus diye..herkese selam.. ikili testi yaptırdık sonunda. cumartesi günü sonuçlar çıkacak. bu konuda bilgili arkadaşlar vardı özellikle onlara soruyorum. ense kalınlığı 0,9 mm çıktı ama burun kemiğini ölçmedi dr. ikili test için gerekli değil mi burun kemiği ölçümü? anlamadım gitti
Amin canım hepimizin inşallahMasallah canim gozunuz aydin saglikla gelsin insallah
Gozunuzaydin cnm, saglikla gelsin pasamiz insAllahİnşallah canım ultrasonu güzelse drunuzun bilinebilir bana %70 erkek demişti dr um 12+4 te bugün 15+1 ve %100 oldu bi kızım var şimdide inşallah oğluşumu sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde kucağıma alırım herkes için aynı duam herkes yavrusuna sağlıklı bir şekilde kavuşsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?