2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gecE o kadar rahat uyudum ki ne tuvalete kalktım ne su içmeye sağa solada rahat döndüm demek ki uyanmadığıma göre. Karnımda ki seğirmelerde bir k gündür olmuyor en rahat dönemdeyiz ondan mı diycem aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum yaaaa bi belirti olsun nolur Allah ım ne zormuş bide öyle çok alıştım ki ona onunla yatıp onunla kalkıyorum bazen konusuyorum ilk düşüğüm 6.5 haftalıktı onda bile ne kadar cok agladım hamıle bayanları gördükçe iç geçirdim acaba benimde olur mu diye oldu ama ne agrı ne sızı göbeğimin sol tarafında devamlı olan sızı bile geçti sanırım bugün kndimi dinliycem bi belirti olacak mı dıye Rabbim sabır versin

Dünden beri içimde değişik karamsar bir his var dün bıraz yoruldum ve koşusturdum işyerinde ve yıne kabız olmusum zorlandm bıraz sonrada korktum belırtım de olmayınca bısey oldumu dıye bır de 3aydır ilk defa canm kahve ıstıyo aslında hıcbıseyden sakınmadım kola bile ıcmıstım ama kahve de bı teredduylyum sız ıcıyormusunuz

Canım ben doktoruma sormuştum günde 1 fincan Türk Kahvesi içebileceğimi söylemişti

Canım ben kahveyi çok canım çekerse türk kahvesi içiyorum, arada bir içmenin sakıncası yok diye biliyorum, aslında çay daha tehlikeli, kahvede sadece kafein var ama çayda hem kafein hem teofilin denen bir madde var ve niteliği tam olarak belirlenmemis baska bazi maddeler içeriyor, aşırıya kacmamak gerekir her ikisindede

herkese selam.. ikili testi yaptırdık sonunda. cumartesi günü sonuçlar çıkacak. bu konuda bilgili arkadaşlar vardı özellikle onlara soruyorum. ense kalınlığı 0,9 mm çıktı ama burun kemiğini ölçmedi dr. ikili test için gerekli değil mi burun kemiği ölçümü? anlamadım gitti

Benim drum burun kemigi mevcut dedi ölçmedi canim

Gözünüz aydın canım:) artık sıra bizede gelse keşke İnşallah haftaya ogrenebilirim ama hic sanmiyorum
İnşallah canım ultrasonu güzelse drunuzun bilinebilir bana %70 erkek demişti dr um 12+4 te bugün 15+1 ve %100 oldu bi kızım var şimdide inşallah oğluşumu sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde kucağıma alırım herkes için aynı duam herkes yavrusuna sağlıklı bir şekilde kavuşsun inşallah

Benim olcumlerimde biri 0.90 digeri 0.95 di normal cikti sonuclar endise etme..burun kemigini olcmedi ama bakti gosterdi canim olusmus diye..

Gozunuzaydin cnm, saglikla gelsin pasamiz insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…