2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?

Eklentiler

• IMAG1117_1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG1116_1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 79
Ben doktoruma haftada 1,2kere icebilirmiyim nescafe dedim tabiki onla cocuga hic bir sey olmaz dedi gecen senede hamileyken diger doktora sormustum gunde 1fincan icebilirsin demisti

Gonlunden ne geciyor bilmiyorum ama bana kiz gibi geldi .. Icim oyle diyor
gönlümden ikisi de geçiyor canım benimki merak sadece ikisine de hazırım babamız şu sıralar kız diyor kız çocuğu videoları falan izliyor onların nazını çok seviyor sanırım ama dışardan sorulunca oğlu olacakmış

Selam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
Gözünaydın canım, maşallah. Ben pek anlamıyorum cinsiyetten.Allah gönlüne göre versin.

Gözünaydın canım, maşallah. Ben pek anlamıyorum cinsiyetten.Allah gönlüne göre versin.
sağol canım benim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah senin test sonucun ne zaman çıkacak inşallah içini ferahlatacak sonuçlar gelir canım

sağol canım benim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah senin test sonucun ne zaman çıkacak inşallah içini ferahlatacak sonuçlar gelir canım
Amin canım inşallah. Sonuç Bir dahaki hafta içi belli olur.insallah, umutla bekliyorum.

Amin canım inşallah. Sonuç Bir dahaki hafta içi belli olur.insallah, umutla bekliyorum.
bugün doktorum bu sonuçlar bize net bilgi vermez sadece senin bebeğini aldırma hakkını kazandırır dedi kesinlikle öyle bişey düşünmem ama içimde kalmasın yapılsın dedim gittiğim araştırmada bi hocaydı bana dedi ki sırf sormam gerektiği için soruyorum yaptırmak ister misin kalbi atsın gelişimi uyumlu olsun dersen hiçbişey ölçmeyelim kafanı da karıştırma boş yere dedi yani hiç yapılması taraftarı değildi

Ben doktoruma haftada 1,2kere icebilirmiyim nescafe dedim tabiki onla cocuga hic bir sey olmaz dedi gecen senede hamileyken diger doktora sormustum gunde 1fincan icebilirsin demisti
saol canım mıde bulantılarım gectı daha rahatım doyr dusunmustum bı kahve ıcmek ıstedım soyledım ısyerınde ama bır yudum aldım hemen tuvalete kostum sanırım daha mıde bulantım tıksınme derecesınde var eskısı gıbı olmasa da ah belırtı olsa bı dert olmasa bı dert walla

elmol canim masallah bebisini gormussun bana kiz gibi geldi..saglikli olsunlar da yeter bize bu isin eglencesi :)
Bakalim ne cikicak

herkesin bebişleri küçücük benimki tosun
yarın randevum var ama kaynanamlar gitme düşersin kar bitince git diyor cinsiyet öğrenecektim canım sıkıldı kim bekler he kim

Kızlar Göbeğimde 4 tane sivilce çıktı. Hic çıkmadı bugüne kdr göbeğimde. Göğüslerim ve göbeğim de ara ara fena tatlı şekilde kaşınıyor.. Çatlak için henüz birşey kullanmıyorum başlamam gerektiğinin sinyallerini mi veriyor ne ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…