Amin canım inşallah :)Gozunuzaydin cnm, saglikla gelsin pasamiz insAllah
Ayy ne guzel kizina erkek kardesAl_pi canım biz dr kontrolünden geldik oğluşumuz olucakmış Allahın izniyle inşallah herkesin Allahım gönlüne göre versin bizden bugünlük böyle :)))
Aynen canım sağlıkla gelsin inşallah minik bıdığım kızıma güzel arkadaş herşey olacak inşallahAyy ne guzel kizina erkek kardes
Ben doktoruma haftada 1,2kere icebilirmiyim nescafe dedim tabiki onla cocuga hic bir sey olmaz dedi gecen senede hamileyken diger doktora sormustum gunde 1fincan icebilirsin demistiDünden beri içimde değişik karamsar bir his var dün bıraz yoruldum ve koşusturdum işyerinde ve yıne kabız olmusum zorlandm bıraz sonrada korktum belırtım de olmayınca bısey oldumu dıye bır de 3aydır ilk defa canm kahve ıstıyo aslında hıcbıseyden sakınmadım kola bile ıcmıstım ama kahve de bı teredduylyum sız ıcıyormusunuz
Gonlunden ne geciyor bilmiyorum ama bana kiz gibi geldi .. Icim oyle diyorSelam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
gönlümden ikisi de geçiyor canım benimki merak sadece ikisine de hazırım babamız şu sıralar kız diyor kız çocuğu videoları falan izliyor onların nazını çok seviyor sanırım ama dışardan sorulunca oğlu olacakmışGonlunden ne geciyor bilmiyorum ama bana kiz gibi geldi .. Icim oyle diyor
Gözünaydın canım, maşallah. Ben pek anlamıyorum cinsiyetten.Allah gönlüne göre versin.Selam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
sağol canım benim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah senin test sonucun ne zaman çıkacak inşallah içini ferahlatacak sonuçlar gelir canımGözünaydın canım, maşallah. Ben pek anlamıyorum cinsiyetten.Allah gönlüne göre versin.
Amin canım inşallah. Sonuç Bir dahaki hafta içi belli olur.insallah, umutla bekliyorum.sağol canım benim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah senin test sonucun ne zaman çıkacak inşallah içini ferahlatacak sonuçlar gelir canım
bugün doktorum bu sonuçlar bize net bilgi vermez sadece senin bebeğini aldırma hakkını kazandırır dedi kesinlikle öyle bişey düşünmem ama içimde kalmasın yapılsın dedim gittiğim araştırmada bi hocaydı bana dedi ki sırf sormam gerektiği için soruyorum yaptırmak ister misin kalbi atsın gelişimi uyumlu olsun dersen hiçbişey ölçmeyelim kafanı da karıştırma boş yere dedi yani hiç yapılması taraftarı değildiAmin canım inşallah. Sonuç Bir dahaki hafta içi belli olur.insallah, umutla bekliyorum.
saol canım mıde bulantılarım gectı daha rahatım doyr dusunmustum bı kahve ıcmek ıstedım soyledım ısyerınde ama bır yudum aldım hemen tuvalete kostum sanırım daha mıde bulantım tıksınme derecesınde var eskısı gıbı olmasa da ah belırtı olsa bı dert olmasa bı dert wallaBen doktoruma haftada 1,2kere icebilirmiyim nescafe dedim tabiki onla cocuga hic bir sey olmaz dedi gecen senede hamileyken diger doktora sormustum gunde 1fincan icebilirsin demisti
Üçüncü kız yorumu oldu bu canım inşallah sağlıkla gelsin ikisi de güzel benim için şimdiden özledim ama yaaaelmol canim masallah bebisini gormussun bana kiz gibi geldi..saglikli olsunlar da yeter bize bu isin eglencesi :)
Bakalim ne cikicak
Erkek geciyorAl_pi benimki için ne geçiyor içinden :) burda 11+4dük. Kar imkan verirse yarın tekrar gidicem doktora..
herkesin bebişleri küçücük benimki tosun
yarın randevum var ama kaynanamlar gitme düşersin kar bitince git diyor cinsiyet öğrenecektim canım sıkıldı kim bekler he kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?