- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Evet ya ben iki hafta bir gidiyorum ilk hafta gorus gununun sersemligiyle geciyor sonraki hafta merakla..esimle steteskopla ses dinliyoruz surekli:)Üçüncü kız yorumu oldu bu canım inşallah sağlıkla gelsin ikisi de güzel benim için şimdiden özledim ama yaaa
Aynrn bende oyle dusundum hayirlisi bakalimErkek geciyor
Ay iyi fikir ben de mi alsam steteskop :)Evet ya ben iki hafta bir gidiyorum ilk hafta gorus gununun sersemligiyle geciyor sonraki hafta merakla..esimle steteskopla ses dinliyoruz surekli:)
Ya nerden benzetiyosnz :) o ortaki beyaz seyden mi ? Belki ayağı olamaz mi o :)Aynrn bende oyle dusundum hayirlisi bakalim
Canim gözün aydın bebeğini görmüşsun ben de cuma gidicem öyle özledim ki mijigimi cuma 13 haftalik olacak belki cinsiyet te öğreniriz çok heyecanlıyım eşime caktirmasamdaSelam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
Ekledim canim.. Insallah saglikla gelsin kizinAl_pi cnm beni eklememişsin listeye . Bizimde yarın kontrolümüz var ikili testde yapılacak inş cinsiyet öğrenirim.. kızım olsun istiyorum
Sağol canım ben gece uyuyamadım diyebilirim şimdiden yine özledim ya çok güzeldi taklalariCanim gözün aydın bebeğini görmüşsun ben de cuma gidicem öyle özledim ki mijigimi cuma 13 haftalik olacak belki cinsiyet te öğreniriz çok heyecanlıyım eşime caktirmasamda
herkese selam.. ikili testi yaptırdık sonunda. cumartesi günü sonuçlar çıkacak. bu konuda bilgili arkadaşlar vardı özellikle onlara soruyorum. ense kalınlığı 0,9 mm çıktı ama burun kemiğini ölçmedi dr. ikili test için gerekli değil mi burun kemiği ölçümü? anlamadım gitti
maşallah canim erkek gibiSelam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
Ilk erkek yorumu senden geldi canım hadi hayırlısı :)maşallah canim erkek gibi
Yok kuzum benimki sadece bir his burda bitopic var orda resimden biliyorlarmis istersen bi topice sor genital nub muydu biseydi adi tam bilemedimYa nerden benzetiyosnz :) o ortaki beyaz seyden mi ? Belki ayağı olamaz mi o :)
Kız sordum oraya haha erkege benziyo dediler :)Yok kuzum benimki sadece bir his burda bitopic var orda resimden biliyorlarmis istersen bi topice sor genital nub muydu biseydi adi tam bilemedim
ben de gormustum bunu nuba gore ama anlam veremedım bak buda benımkı 11+3 ken erkek gıbımı duruyor sankiKızlar nette bi resim buldum. Paylaşmak istedim sizlerle belki yardımcı olur
evet hatırladım şimdi. bugün doktora gittik yine bişey demedi. arada bişey görüyorum sanki diyor. ama kesin diyemiyorm dedi. o zaman kız dedim bende. hayır değil dedi. göbek bağı ayrı arada gördüğüm ayrı dedi. ayyy çatlıcaz yani. ben kız istiyorum eşim erkek. ilkinde erkek demese ne güzeldi böyle.. yine erkek gibi görünüyor sanki dedi. bakalım ne olcak. sağlıklı olsun da gerisi önemli değilSenin bebisinin kafa sagda idi sanki kiz demistim sende o teori yalan oldu erkekmis demistin ama
Aaa bizim belli oldu canım inşallah sende hemencik öğrenirsin dediğin gibi sağlıklı oluşumlarda gerisi hiç önemli değilevet hatırladım şimdi. bugün doktora gittik yine bişey demedi. arada bişey görüyorum sanki diyor. ama kesin diyemiyorm dedi. o zaman kız dedim bende. hayır değil dedi. göbek bağı ayrı arada gördüğüm ayrı dedi. ayyy çatlıcaz yani. ben kız istiyorum eşim erkek. ilkinde erkek demese ne güzeldi böyle.. yine erkek gibi görünüyor sanki dedi. bakalım ne olcak. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
biz birlikte gidiyoruz canım eşimin gelebılecegı zamanlara randevu almaya çalısıyorum. 12 haftalık kısa bı videosu var ayy yuz kez izledim. senın bugun kaç haftalık çıktı usg de gunlerımız aynı senleSağol canım ben gece uyuyamadım diyebilirim şimdiden yine özledim ya çok güzeldi taklalarieşime anlattım oluyo meraktan haftaya cumartesi de onunla gidicez 13+3 olacak o zaman inşallah cinsiyet öğreniriz
usg de 11+6 canım ben de haftaya cumartesiye aldım rahdevumu eşim meraktan ölüyor anlattım fena heyecan yaptı o da görsün diye cumartesiye aldım video da çektiririm ona izleriz artık diğer görüş gününe kadarbiz birlikte gidiyoruz canım eşimin gelebılecegı zamanlara randevu almaya çalısıyorum. 12 haftalık kısa bı videosu var ayy yuz kez izledim. senın bugun kaç haftalık çıktı usg de gunlerımız aynı senle
benım bugun 12+4 oldu. sen hareketlşerini esin gordugunde bak gor asıl heyecanı onlar bızden daha duygulu aslında esimin yuzundekı ifadeler çok mutlu etti beni tabı bbegımı oyle gormek daha farklı cuma arandevum var sonra 1 ay sonra olacakmıs nasıl gecer bır ay yausg de 11+6 canım ben de haftaya cumartesiye aldım rahdevumu eşim meraktan ölüyor anlattım fena heyecan yaptı o da görsün diye cumartesiye aldım video da çektiririm ona izleriz artık diğer görüş gününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?