2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
Canim gözün aydın bebeğini görmüşsun ben de cuma gidicem öyle özledim ki mijigimi cuma 13 haftalik olacak belki cinsiyet te öğreniriz çok heyecanlıyım eşime caktirmasamda

Canim gözün aydın bebeğini görmüşsun ben de cuma gidicem öyle özledim ki mijigimi cuma 13 haftalik olacak belki cinsiyet te öğreniriz çok heyecanlıyım eşime caktirmasamda
Sağol canım ben gece uyuyamadım diyebilirim şimdiden yine özledim ya çok güzeldi taklalari eşime anlattım oluyo meraktan haftaya cumartesi de onunla gidicez 13+3 olacak o zaman inşallah cinsiyet öğreniriz

Kızlar nette bi resim buldum. Paylaşmak istedim sizlerle belki yardımcı olur

Eklentiler

• Screenshots_2017-01-10-15-55-46.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 99

Merhaba canım. Bizde bugün ölçtürdük. 0,6 dedi ense kalınlığına normalmiş. Burun kemiğinde ölçüm değil de oluşup oluşmadığına bakılıyormuş. Oluşmuş olması isteniyor. Sıkıntı yok Allah ın izniyle..

Selam kızlar biz bugün kontroldeydik ikili testi verdik burun kemiği var ense 1.3 çıktı herşey çok güzeldi taklalar attı yavrum doyamadım izlemeye
Var mı cinsiyet tahminimizi yapabilecek ?
maşallah canim erkek gibi

Ya nerden benzetiyosnz :) o ortaki beyaz seyden mi ? Belki ayağı olamaz mi o :)
Yok kuzum benimki sadece bir his burda bitopic var orda resimden biliyorlarmis istersen bi topice sor genital nub muydu biseydi adi tam bilemedim

Senin bebisinin kafa sagda idi sanki kiz demistim sende o teori yalan oldu erkekmis demistin ama
evet hatırladım şimdi. bugün doktora gittik yine bişey demedi. arada bişey görüyorum sanki diyor. ama kesin diyemiyorm dedi. o zaman kız dedim bende. hayır değil dedi. göbek bağı ayrı arada gördüğüm ayrı dedi. ayyy çatlıcaz yani. ben kız istiyorum eşim erkek. ilkinde erkek demese ne güzeldi böyle.. yine erkek gibi görünüyor sanki dedi. bakalım ne olcak. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Aaa bizim belli oldu canım inşallah sende hemencik öğrenirsin dediğin gibi sağlıklı oluşumlarda gerisi hiç önemli değil

Sağol canım ben gece uyuyamadım diyebilirim şimdiden yine özledim ya çok güzeldi taklalari eşime anlattım oluyo meraktan haftaya cumartesi de onunla gidicez 13+3 olacak o zaman inşallah cinsiyet öğreniriz
biz birlikte gidiyoruz canım eşimin gelebılecegı zamanlara randevu almaya çalısıyorum. 12 haftalık kısa bı videosu var ayy yuz kez izledim. senın bugun kaç haftalık çıktı usg de gunlerımız aynı senle

usg de 11+6 canım ben de haftaya cumartesiye aldım rahdevumu eşim meraktan ölüyor anlattım fena heyecan yaptı o da görsün diye cumartesiye aldım video da çektiririm ona izleriz artık diğer görüş gününe kadar

benım bugun 12+4 oldu. sen hareketlşerini esin gordugunde bak gor asıl heyecanı onlar bızden daha duygulu aslında esimin yuzundekı ifadeler çok mutlu etti beni tabı bbegımı oyle gormek daha farklı cuma arandevum var sonra 1 ay sonra olacakmıs nasıl gecer bır ay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…