- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Baktim canim ama ben benzetemiyorm ya kendiminkini bile benzetemiyorm :)ben de gormustum bunu nuba gore ama anlam veremedım bak buda benımkı 11+3 ken erkek gıbımı duruyor sanki
Senin önden mi gidiyo gelişimi benim tam haftasiyla uyumlu bigün farkı falan da olabilir dedi doktorum valla anlatınca uçtu havalara sabırsız şimdi haftaya cumartesiye gün sayiyo soruyo sürekli bişeyler :)benım bugun 12+4 oldu. sen hareketlşerini esin gordugunde bak gor asıl heyecanı onlar bızden daha duygulu aslında esimin yuzundekı ifadeler çok mutlu etti beni tabı bbegımı oyle gormek daha farklı cuma arandevum var sonra 1 ay sonra olacakmıs nasıl gecer bır ay ya
aynen ben de anlamıyorum o nuba gore erkek falan dedıklerı de bacakları olabılıyor bence:) kısmet artık saglıklı olsunlar bısey olmasn da ıkısı de olurBaktim canim ama ben benzetemiyorm ya kendiminkini bile benzetemiyorm :)
Evet tatlım sat a göre 10 gün fark var sağlıklı olsunlar da ilerleyen zamanlarda fark kalmiyomus sanırım. Biran önce cumartesi gelir görürsunuz inşallah . Ben cuma günü dr a midemdeki bitmek bilmeyen giderek artan gaz için ilaç isticem ne yesem gaz ve o gazı çıkarmak daha beter bulantı yapıyor senin böyle bi şikayetin oldu mu canımSenin önden mi gidiyo gelişimi benim tam haftasiyla uyumlu bigün farkı falan da olabilir dedi doktorum valla anlatınca uçtu havalara sabırsız şimdi haftaya cumartesiye gün sayiyo soruyo sürekli bişeyler :)
Aynen canim.. ben bakıyorum o resime göre kiz gbi ckiyo açıyı tam almak içinde kalemle cizdim bile. Ama gören erkek diyo :) sağlıklı olsunda. Bende senin ddgn gbi bacaklara benzetiyorim. Hahahaynen ben de anlamıyorum o nuba gore erkek falan dedıklerı de bacakları olabılıyor bence:) kısmet artık saglıklı olsunlar bısey olmasn da ıkısı de olur
Benim gazdan çok yanma ve bulantım var canım sade soda içiyorum hergün mutlaka 11 gün var artık sabredecek ben bugün gördüm içim çok rahat şuan inşallah yine aynı şekilde sağlıkla görmek nasip olsunEvet tatlım sat a göre 10 gün fark var sağlıklı olsunlar da ilerleyen zamanlarda fark kalmiyomus sanırım. Biran önce cumartesi gelir görürsunuz inşallah . Ben cuma günü dr a midemdeki bitmek bilmeyen giderek artan gaz için ilaç isticem ne yesem gaz ve o gazı çıkarmak daha beter bulantı yapıyor senin böyle bi şikayetin oldu mu canım
Amin canım inşallah benim de içim rahat dayanamayıp acile girmiştim hafta sonu bu cuma da kontrol var gaz olayı benim bütün duzenimi bozdu salatalık dahil hicbirsey yiyemiyorum gaz yapıyor bunlar da geçer inşallah diyelim bebekler iyi olsun daBenim gazdan çok yanma ve bulantım var canım sade soda içiyorum hergün mutlaka 11 gün var artık sabredecek ben bugün gördüm içim çok rahat şuan inşallah yine aynı şekilde sağlıkla görmek nasip olsun
belirti yoktu artik hic yok canim gayet normal merak etme :)Kızlar belirtiler ne durumda yaaaa ben meraktan öleceğimmmmmmm hiç bir belirti ne de his vareer
Canım osmolac diye bi şurup var sanırım o veriliyor gaz olunca inşallah geçerAmin canım inşallah benim de içim rahat dayanamayıp acile girmiştim hafta sonu bu cuma da kontrol var gaz olayı benim bütün duzenimi bozdu salatalık dahil hicbirsey yiyemiyorum gaz yapıyor bunlar da geçer inşallah diyelim bebekler iyi olsun da
Bence erkek nub yukari dogru gorunuyorAl_pi benimki için ne geçiyor içinden :) burda 11+4dük. Kar imkan verirse yarın tekrar gidicem doktora..
Kuzum ama popoyla paralel görünüyor baksana :) meraktan çatlycm. Sağlıklı olsunda insan merak ediyor yinede. Yarin doktora gidicem. Sorucam :)Bence erkek nub yukari dogru gorunuyor
Nub yukari dogru dik duruyor sanki bana oyle geldi ilk bebeginmi hakkinda hayırlısı gonlundeki neyse o olur insallahKuzum ama popoyla paralel görünüyor baksana :) meraktan çatlycm. Sağlıklı olsunda insan merak ediyor yinede. Yarin doktora gidicem. Sorucam :)
Evet ilk bebegim. Yüce rabbimden hayırlısını sagliklisini dilerim ama hani herkesin gönlünde birsey yatar ya bnde bi kizim olsun istiyorum :) sanırım cıvıl cıvıl kıyafetlerdn :)Nub yukari dogru dik duruyor sanki bana oyle geldi ilk bebeginmi hakkinda hayırlısı gonlundeki neyse o olur insallah
ay inşallh iyidir sabahtan be kendimi dinliyorum azıcık bi kasıgıma agrı gırıyo aonra gecıyo buda korkutuyo beni meraktan hepsi siz nasılsınz iyi misinizbelirti yoktu artik hic yok canim gayet normal merak etme :)
Belkide kızdır gonlundeki neyse o dur Insallah. Benimde bi kizim var 2 yasinda cok tatli ,kizlar cok baska anneye arkadas, yoldas,dert ortağı herşey. Simdi tekrar hamileyim bende bunu çok merak ediyorum ikincielt daha cok merak ediliyorEvet ilk bebegim. Yüce rabbimden hayırlısını sagliklisini dilerim ama hani herkesin gönlünde birsey yatar ya bnde bi kizim olsun istiyorum :) sanırım cıvıl cıvıl kıyafetlerdn :)
iyiyim canim hic merak etme bisey yoktur bastan beri bulanti vs. yok bende korkularimi yenmeye çalışıyorum bende randevu günleri gelmiyor hic ama bulanti falan olsa daha kötüay inşallh iyidir sabahtan be kendimi dinliyorum azıcık bi kasıgıma agrı gırıyo aonra gecıyo buda korkutuyo beni meraktan hepsi siz nasılsınz iyi misiniz
Ayy ne güzel :) amin canın seninde gönlünde ne varsa onu versin yüce rabbim hayirlisiylaBelkide kızdır gonlundeki neyse o dur Insallah. Benimde bi kizim var 2 yasinda cok tatli ,kizlar cok baska anneye arkadas, yoldas,dert ortağı herşey. Simdi tekrar hamileyim bende bunu çok merak ediyorum ikincielt daha cok merak ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?