Canım açıkçası ben bebe yağı ve vazelin karışık kullandım ilk hamileliğimde çok şükür sıfır çatlakla atlattım bakalım bundada aynı yolu izliycem inşallah bu hafta vazeline başladım açıkçası benkızlar kac defa soruldu biliyorum ama ben dun doktora sormayı unuttum benim normaldede çatlaklarım var göğüslerim büyüdü kaşınıyor dahada catlicam dior galiba dogum yapmış olan anneler ne krem kullanicaz bazi markalarda hem yag hem krem var ne önerirsiniz
Anladim canim sağol :)Canım açıkçası ben bebe yağı ve vazelin karışık kullandım ilk hamileliğimde çok şükür sıfır çatlakla atlattım bakalım bundada aynı yolu izliycem inşallah bu hafta vazeline başladım açıkçası ben
canım arkadasımın deneyımını soyluyorum banyodan sonra bebe yağı kantoron yağı aksamları lireac krem sabhaları da mustela yağı canım bunlarla sıfır çatlakkızlar kac defa soruldu biliyorum ama ben dun doktora sormayı unuttum benim normaldede çatlaklarım var göğüslerim büyüdü kaşınıyor dahada catlicam dior galiba dogum yapmış olan anneler ne krem kullanicaz bazi markalarda hem yag hem krem var ne önerirsiniz
Ben oğlumda Karnım için lierac krem kullandım, biraz da ırsi galiba hiç catlagim olmadı, annemin de yok.Gogus uçlarım için 7.aydan itibaren lansinoh krem kullandım, doğumdan sonra yara olmaması için. Doğumdan sonra da kullanılıyor, bebek emince bi zararı yok demişti dr.um.kızlar kac defa soruldu biliyorum ama ben dun doktora sormayı unuttum benim normaldede çatlaklarım var göğüslerim büyüdü kaşınıyor dahada catlicam dior galiba dogum yapmış olan anneler ne krem kullanicaz bazi markalarda hem yag hem krem var ne önerirsiniz
Bn vazelinle başladım şimdilik bakalım nasıl olacak . Kremi sürdükten sonra feci kaşıntı oluyo bendekızlar kac defa soruldu biliyorum ama ben dun doktora sormayı unuttum benim normaldede çatlaklarım var göğüslerim büyüdü kaşınıyor dahada catlicam dior galiba dogum yapmış olan anneler ne krem kullanicaz bazi markalarda hem yag hem krem var ne önerirsiniz
Aynen fena ankaragünaydın herkese Ankara da heryer buz yollar jılet gıbı yurumek ne mumkun kendınıze çok dıkkat edın gebişler :)
bu lierac baya iyi sanırım araştırayım hem krem hem yag varsa alayim canim göğüsun ust kısımları için sordum sağolSb12345 canım ben liarac kullandım geceleri yatmadan sürüyordum, ama az da çatlaklarım oldu biraz genetik, dr bana kremi dış derimize sürdüğümüzü ama asıl çatlayan kısmın deri altı olduğunu söylemişti ozamanlar,
Şimdi bio oil siparişi verdim, var olan çatlaklar için bile faydası olduğunu söylüyorlar, cildim çok kuru tüm vücuda kullanmayı planlıyorum
gögüsü çatlak için mi soruyorsun gögüs ucu yaraları için mi bilmiyorum ama ben liaracı gögüs göbek basen çevreme komple sürüyordum, yanlızca göbek alt kısmında oldu çatlağım
Normal canım benimki 10 gün önde gidiyor.. ilerleyen haftalarda haftasıyla olur.. sıkıntıya gerek yokUtrasonda bikdigimiz tarihten 3 gün büyük çıkıyor normalmi arkadaslar
Günaydın kızlar, geceleri uyurken cok fazla geriniyorum ya bu normalmi? Hamileligimin ilk haftalarindan beri geçmedi bu, bazen kendimi tutuyorum ama yine geliyo yine geliyo sürekli geriniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?