2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar.. artik 14. Haftaya geldim ve belirti kalmadi. Cok fazla gobegim de yok. Tedirgin oluyor insan bir sey mi oldu diye sizde durumlar nasil..

İdrar enfeksiyonundan en güzel bol su ve yürüyüşle kurtulabilirsin.. su neden mideni bulandırıyor ki?? Nohut, leblebi ye midenin suyunu alır ve daha rahat su içersin.. yoksa su içmezssen antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın

Normal canım benimki 10 gün önde gidiyor.. ilerleyen haftalarda haftasıyla olur.. sıkıntıya gerek yok
canım benımde gecen hafta 2gun gerıdeydı ondan oncekı haftada 3gun ılerdeydı gunune gore neden boyle oluyor bı onden gıdıp sonra gunune gore gerıde kalması anlamıyorm bısey olurmu acaba

Etiketlerinizi goremezsem kusura bakmayin pazartesine kadar biraz yogunum ev taşıma telasim var ..
Pazartesinden sonra ilk sayfaya yazmami istediginiz birsey olursa yine etiketleyin beni ki goreyim..

Etiketlerinizi goremezsem kusura bakmayin pazartesine kadar biraz yogunum ev taşıma telasim var ..
Pazartesinden sonra ilk sayfaya yazmami istediginiz birsey olursa yine etiketleyin beni ki goreyim..

Tasiniyormusun canm, bizde ev arıyoruz ama bu karda kışta cok zor olcak, bebek için daha uygun bir eve geçmek istiyoruz, yeni tasinmistik oysaki ama bu ev bizi cok zora soktu, tekrardan tasinmayida hic istemiyorum ama mecburuz

Kızlar tam hassasiyetler geçti derken gece sağ göğüsümde iğne batması gibi acıyla uyandım, hala da geçmedi fena canımı yakıyor. Böyle olan var mı aranızda??

Kolay gelsin canım, hamile hamile bi de kışın zor olur taşınmak, Allah kolaylık versin. Başka şehire mi taşınıyosun?

Kızlar tam hassasiyetler geçti derken gece sağ göğüsümde iğne batması gibi acıyla uyandım, hala da geçmedi fena canımı yakıyor. Böyle olan var mı aranızda??
Benim de geçti gibiydi ama dünden beri arttı sanki.Belirtiler arada hafifleyip artabiliyor.

Günaydın kızlar 16 haftanın içindeyim hala kusmalarim devam ediyor artık kusarken sancı çekiyorum ne yapacağımı şaşırdım .

selam canım ben de 14. hafta içindeyim benim de aynen devam haftanın max 2 3 gununu kusmadan gecırıyorum. bızım bunyemız hala hamılelıge alısamadı sanırım.

bilmiyorum bulantılarla bende sudan tiksinme başladı zorla içmeye çalışıyorum sistit zaten bende hep tekrarlardı ama hamilelikle hiç geçmez oldu yanlarım da sancı yapıyo çıkışta bi acile giderim belki serum falan biraz rahatlatır verilirse

Günaydın kızlar 16 haftanın içindeyim hala kusmalarim devam ediyor artık kusarken sancı çekiyorum ne yapacağımı şaşırdım .
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun.Dr.a gitsen serum filan verir belki rahatlarsin.

Kızlar biraz önce minnakımı gördüm. Kıpır kıpırdı.. ayaklar hiç durmuyor. Hemencik geri özleeim yahuu. O cihazın altından kalkasım gelmiyor. Cinsiyet sordum ama hala gözükmüyor dedi doktor. 2 hafta sonra kesin belli olur dedi tahminde bile bulunmadı, kordomla yada kuyrukla karıştırılabiliyor dedi. Suan 12+2 olduk neye benzetiyosunuzz :)

Eklentiler

• Screenshots_2017-01-11-13-32-32.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 77
canım benımde gecen hafta 2gun gerıdeydı ondan oncekı haftada 3gun ılerdeydı gunune gore neden boyle oluyor bı onden gıdıp sonra gunune gore gerıde kalması anlamıyorm bısey olurmu acaba
Bişey olmaz canım önde yada geride olması gayet normal.. ilerleyen haftalarda herşey uyumlu olur.. tüp bebek drum ölçümlerin çok önemli olduğunu söyledi yanı doktorun 1 mm yanlış ölçümü, yada ultrason cihazının aksaklıgı, gebeliğin önde yada geride çıkmasına neden olabiliyor demişti..biz biraz pimpirikleniyoruz.. bu sefer bebişini iyi beslemişsin MaşaAllah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…