- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
İdrar enfeksiyonundan en güzel bol su ve yürüyüşle kurtulabilirsin.. su neden mideni bulandırıyor ki?? Nohut, leblebi ye midenin suyunu alır ve daha rahat su içersin.. yoksa su içmezssen antibiyotik kullanmak zorunda kalırsınKızlar ben bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum alt yüksek çıkmış yine kanda da kahvaltı yaptığım için glukoz da çok az yüksek ama idrar enfeksiyonu geçmiyor şu içemiyorum çok midemi bulandırıyor
canım benımde gecen hafta 2gun gerıdeydı ondan oncekı haftada 3gun ılerdeydı gunune gore neden boyle oluyor bı onden gıdıp sonra gunune gore gerıde kalması anlamıyorm bısey olurmu acabaNormal canım benimki 10 gün önde gidiyor.. ilerleyen haftalarda haftasıyla olur.. sıkıntıya gerek yok
Bana erkek gibi geldi gordugum sey nub sa yukari bakıyor hakkinda hayirliaiMerhaba arkadaslar bizim pitircik da 11+5 ckti ult adete gore 12+0. Sizce cinsiyetimiz ne drumuz birsey soylemedi :)
Bende de surekli gerinme istegi var ya. Tutmaya calisiyorum kendimi ama bazen de dayanilmaz oluyor. Cmtsi doktoruma soracagim.
Etiketlerinizi goremezsem kusura bakmayin pazartesine kadar biraz yogunum ev taşıma telasim var ..
Pazartesinden sonra ilk sayfaya yazmami istediginiz birsey olursa yine etiketleyin beni ki goreyim..
Kolay gelsin canım, hamile hamile bi de kışın zor olur taşınmak, Allah kolaylık versin. Başka şehire mi taşınıyosun?Etiketlerinizi goremezsem kusura bakmayin pazartesine kadar biraz yogunum ev taşıma telasim var ..
Pazartesinden sonra ilk sayfaya yazmami istediginiz birsey olursa yine etiketleyin beni ki goreyim..
Benim de geçti gibiydi ama dünden beri arttı sanki.Belirtiler arada hafifleyip artabiliyor.Kızlar tam hassasiyetler geçti derken gece sağ göğüsümde iğne batması gibi acıyla uyandım, hala da geçmedi fena canımı yakıyor. Böyle olan var mı aranızda??
Günaydın kızlar 16 haftanın içindeyim hala kusmalarim devam ediyor artık kusarken sancı çekiyorumne yapacağımı şaşırdım .
bilmiyorum bulantılarla bende sudan tiksinme başladı zorla içmeye çalışıyorum sistit zaten bende hep tekrarlardı ama hamilelikle hiç geçmez oldu yanlarım da sancı yapıyo çıkışta bi acile giderim belki serum falan biraz rahatlatır verilirseİdrar enfeksiyonundan en güzel bol su ve yürüyüşle kurtulabilirsin.. su neden mideni bulandırıyor ki?? Nohut, leblebi ye midenin suyunu alır ve daha rahat su içersin.. yoksa su içmezssen antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın
Hassas olup acımasını geçtim de bu iğne batması gibi derinden bi acı sanki uyutmadı beniBenim de geçti gibiydi ama dünden beri arttı sanki.Belirtiler arada hafifleyip artabiliyor.
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun.Dr.a gitsen serum filan verir belki rahatlarsin.Günaydın kızlar 16 haftanın içindeyim hala kusmalarim devam ediyor artık kusarken sancı çekiyorumne yapacağımı şaşırdım .
Erkek gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar bizim pitircik da 11+5 ckti ult adete gore 12+0. Sizce cinsiyetimiz ne drumuz birsey soylemedi :)
Bişey olmaz canım önde yada geride olması gayet normal.. ilerleyen haftalarda herşey uyumlu olur.. tüp bebek drum ölçümlerin çok önemli olduğunu söyledi yanı doktorun 1 mm yanlış ölçümü, yada ultrason cihazının aksaklıgı, gebeliğin önde yada geride çıkmasına neden olabiliyor demişti..biz biraz pimpirikleniyoruz.. bu sefer bebişini iyi beslemişsin MaşaAllah sanacanım benımde gecen hafta 2gun gerıdeydı ondan oncekı haftada 3gun ılerdeydı gunune gore neden boyle oluyor bı onden gıdıp sonra gunune gore gerıde kalması anlamıyorm bısey olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?