2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Ablamın da son hamileliğinde çok oldu idrar yolu enfeksiyonu, serum verdiler bi de toz bi ilaç, bir de bol su içmen lazım demiş dr.Az su ictiginde tekrarliyordu, zor da olsa su içmeye çalış canım.

Hassas olup acımasını geçtim de bu iğne batması gibi derinden bi acı sanki uyutmadı beni
Göğüsler büyürken oluyor heralde canım o batma.Mesela emzirirken de göğüs e süt dolarken öyle batma oluyor.

Tasiniyormusun canm, bizde ev arıyoruz ama bu karda kışta cok zor olcak, bebek için daha uygun bir eve geçmek istiyoruz, yeni tasinmistik oysaki ama bu ev bizi cok zora soktu, tekrardan tasinmayida hic istemiyorum ama mecburuz

Kolay gelsin canım, hamile hamile bi de kışın zor olur taşınmak, Allah kolaylık versin. Başka şehire mi taşınıyosun?
Canim mecburi tasinma yoksa yaza kadar beklerdim bu karda kişta cok zor .. Evim kocamandi bu ev gibi ev bir daha bulamam :-/ Neyse saglik olsun Bende kizima anlatirim sana hamileydim bu eve tasindigimizda diye :)
Bir uçtan bir uca gidiyoruz baska sehire yani .. Kızım ugurlu geldi ..

zaten enfeksiyon bulantıyı da artırıyor su içmek bu sefer işkenceye dönüşüyor çıkışta acile gidicem mutlaka sabahları işkence çekiyorum resmen

Etiketlerinizi goremezsem kusura bakmayin pazartesine kadar biraz yogunum ev taşıma telasim var ..
Pazartesinden sonra ilk sayfaya yazmami istediginiz birsey olursa yine etiketleyin beni ki goreyim..
Alpi izmiremi geliyorsun canim :)

Ailenin yanına mı gidiyorsun yoksa, özel olmazsa hangi şehire taşınıyosun. Benim ailem izmitte ben eşimin işi dolayısıyla Tekirdağ a taşındım. 2 haftadan fazladır izmitteydim, dün döndük Tekirdağ a. Zor oldu.

Izmire canim yok ailem de kayinvalidemlerde ayri sehirde .. Uzak olmak iyidir iyi
İzmirin neresi bzde izmrdeyiz
Aliaga yada menemen canim ..

Cok tatli bayiliyorm şu ultrason fotolarına:)) kız bence

BiZde doktordan geldik herşey yolunda şükür ikili testimizi geçtik kan tahlili 10 gün sonra.. allahım gönlüme göre verecek sanırım kıza benzettim dedi nasıl sevindim.
Çatlak kremi olarak bio oil öneririm cok memnun kaldım hiç çatlak yok belkide ırsidir.. bu hamileliğimdede kullancam 14 haftadan sonra kullanmıştım her duştan sonra..lierac doktorum okadar para verme çatlarsan neyapsanda çatlarsın demişti.

Önceden konuşmuştuk İzmir e geliyorsun dimi? Hadi bakalım hoş geliyon. Toplaşırız belki bi ara İzmir annelere olarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…