Geçmiş olsun canım. Ablamın da son hamileliğinde çok oldu idrar yolu enfeksiyonu, serum verdiler bi de toz bi ilaç, bir de bol su içmen lazım demiş dr.Az su ictiginde tekrarliyordu, zor da olsa su içmeye çalış canım.Kızlar ben bu idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum alt yüksek çıkmış yine kanda da kahvaltı yaptığım için glukoz da çok az yüksek ama idrar enfeksiyonu geçmiyor şu içemiyorum çok midemi bulandırıyor
Göğüsler büyürken oluyor heralde canım o batma.Mesela emzirirken de göğüs e süt dolarken öyle batma oluyor.Hassas olup acımasını geçtim de bu iğne batması gibi derinden bi acı sanki uyutmadı beni
Tasiniyormusun canm, bizde ev arıyoruz ama bu karda kışta cok zor olcak, bebek için daha uygun bir eve geçmek istiyoruz, yeni tasinmistik oysaki ama bu ev bizi cok zora soktu, tekrardan tasinmayida hic istemiyorum ama mecburuz
Canim mecburi tasinma yoksa yaza kadar beklerdim bu karda kişta cok zor .. Evim kocamandi bu ev gibi ev bir daha bulamam :-/ Neyse saglik olsun Bende kizima anlatirim sana hamileydim bu eve tasindigimizda diye :)Kolay gelsin canım, hamile hamile bi de kışın zor olur taşınmak, Allah kolaylık versin. Başka şehire mi taşınıyosun?
zaten enfeksiyon bulantıyı da artırıyor su içmek bu sefer işkenceye dönüşüyor çıkışta acile gidicem mutlaka sabahları işkence çekiyorum resmenGeçmiş olsun canım. Ablamın da son hamileliğinde çok oldu idrar yolu enfeksiyonu, serum verdiler bi de toz bi ilaç, bir de bol su içmen lazım demiş dr.Az su ictiginde tekrarliyordu, zor da olsa su içmeye çalış canım.
Alpi izmiremi geliyorsun canim :)Etiketlerinizi goremezsem kusura bakmayin pazartesine kadar biraz yogunum ev taşıma telasim var ..
Pazartesinden sonra ilk sayfaya yazmami istediginiz birsey olursa yine etiketleyin beni ki goreyim..
Evet izmirin kızlari guzel olur derler ya kızımda orda dogmayi sectiAlpi izmiremi geliyorsun canim :)
Ailenin yanına mı gidiyorsun yoksa, özel olmazsa hangi şehire taşınıyosun. Benim ailem izmitte ben eşimin işi dolayısıyla Tekirdağ a taşındım. 2 haftadan fazladır izmitteydim, dün döndük Tekirdağ a. Zor oldu.Canim mecburi tasinma yoksa yaza kadar beklerdim bu karda kişta cok zor .. Evim kocamandi bu ev gibi ev bir daha bulamam :-/ Neyse saglik olsun Bende kizima anlatirim sana hamileydim bu eve tasindigimizda diye :)
Bir uçtan bir uca gidiyoruz baska sehire yani .. Kızım ugurlu geldi ..
İzmirin neresi bzde izmrdeyizEvet izmirin kızlari guzel olur derler ya kızımda orda dogmayi secti(insallah hayirlisiyla)
Cnm korkmana gerek yok benim ilkindede bişey yoktu bundada pek bişey yok hatta ikincisinde hiç bişey yok sabah hafif bulantı dışındaKızlar belirtiler ne durumda yaaaa ben meraktan öleceğimmmmmmm hiç bir belirti ne de his vareer
Izmire canim yok ailem de kayinvalidemlerde ayri sehirde .. Uzak olmak iyidir iyiAilenin yanına mı gidiyorsun yoksa, özel olmazsa hangi şehire taşınıyosun. Benim ailem izmitte ben eşimin işi dolayısıyla Tekirdağ a taşındım. 2 haftadan fazladır izmitteydim, dün döndük Tekirdağ a. Zor oldu.
Aliaga yada menemen canim ..İzmirin neresi bzde izmrdeyiz
Kızlar biraz önce minnakımı gördüm. Kıpır kıpırdı.. ayaklar hiç durmuyor. Hemencik geri özleeim yahuu. O cihazın altından kalkasım gelmiyor. Cinsiyet sordum ama hala gözükmüyor dedi doktor. 2 hafta sonra kesin belli olur dedi tahminde bile bulunmadı, kordomla yada kuyrukla karıştırılabiliyor dedi. Suan 12+2 olduk neye benzetiyosunuzz :)
Hayrlısı olsun cnmIzmire canim yok ailem de kayinvalidemlerde ayri sehirde .. Uzak olmak iyidir iyi
Aliaga yada menemen canim ..
Sagol canim .. Sen neredesin ..Hayrlısı olsun cnm
Cnm ben bucadaydım bızde bır ay oldu ayrancılara tasındık:)Sagol canim .. Sen neredesin ..
Ayy ağzından bal damlıyo yaaaaaa inşallah amin kuzummCok tatli bayiliyorm şu ultrason fotolarına:)) kız bence
Bnmde belrtim yok hıc ama gayet normal daha ne istıon :) gobegn 5.aydan snra cıkcak zatnGünaydin kizlar.. artik 14. Haftaya geldim ve belirti kalmadi. Cok fazla gobegim de yok. Tedirgin oluyor insan bir sey mi oldu diye sizde durumlar nasil..
normal canım benim ki 10 gün ilerde şuanUtrasonda bikdigimiz tarihten 3 gün büyük çıkıyor normalmi arkadaslar
Önceden konuşmuştuk İzmir e geliyorsun dimi? Hadi bakalım hoş geliyon. Toplaşırız belki bi ara İzmir annelere olarak :)Canim mecburi tasinma yoksa yaza kadar beklerdim bu karda kişta cok zor .. Evim kocamandi bu ev gibi ev bir daha bulamam :-/ Neyse saglik olsun Bende kizima anlatirim sana hamileydim bu eve tasindigimizda diye :)
Bir uçtan bir uca gidiyoruz baska sehire yani .. Kızım ugurlu geldi ..
Aklimdan gecmedi degil :) Neden olmasin belki bir avm toplantisi yapariz .. Hoşbulurum insallah canim sagol :)Önceden konuşmuştuk İzmir e geliyorsun dimi? Hadi bakalım hoş geliyon. Toplaşırız belki bi ara İzmir annelere olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?