ınsallah canım oyledır evet ben cok pımpırılıyım doktor da onemlı deıl dedı ama oncekınde ondeydı 3gun cuma gunu gerıde kalmıstı ultrasonda buyumus gıbıydı ama tam tersı bu hafta besleyememısım Aslında galıba beslenmeyle de alakası yok ben bulantılara ragmen hep yedım cok kılo aldımBişey olmaz canım önde yada geride olması gayet normal.. ilerleyen haftalarda herşey uyumlu olur.. tüp bebek drum ölçümlerin çok önemli olduğunu söyledi yanı doktorun 1 mm yanlış ölçümü, yada ultrason cihazının aksaklıgı, gebeliğin önde yada geride çıkmasına neden olabiliyor demişti..biz biraz pimpirikleniyoruz.. bu sefer bebişini iyi beslemişsin MaşaAllah sana
Amin canim hayirliisi bi oglum var kizim olsun istiyorum ama hayirlisi neyse o olsun cumlemiz icinErkek gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun
Tskler canim hayirlisi ins.Bana erkek gibi geldi gordugum sey nub sa yukari bakıyor hakkinda hayirliai
Kız benceMerhaba arkadaslar bizim pitircik da 11+5 ckti ult adete gore 12+0. Sizce cinsiyetimiz ne drumuz birsey soylemedi :)
olmaz mı benm de aniden olmadık yerde batma geliyor. yeni yeni başladı. bugün dayanamadım işyerinde çıkardım sütyeniKızlar tam hassasiyetler geçti derken gece sağ göğüsümde iğne batması gibi acıyla uyandım, hala da geçmedi fena canımı yakıyor. Böyle olan var mı aranızda??
Hayirli olsun canim birseye ihtiyacin olursa yardimlasabiliriz..dikkat et kendine agir felan tasima sakin uzanma toplanirken canimEvet izmirin kızlari guzel olur derler ya kızımda orda dogmayi secti(insallah hayirlisiyla)
Sagol canim düsunmen yeter ❤ Yok canim birsey yapmiyorum ufak tefek isler onun disinda elimi surmedimHayirli olsun canim birseye ihtiyacin olursa yardimlasabiliriz..dikkat et kendine agir felan tasima sakin uzanma toplanirken canim
Maşallah 12. Haftada gormüsGünaydın annelerr
Bugün kontrole gittik doktor erkek gördüğünü söyledicumartesi ikili testi yaptırıcaz inşallah
Insaallah canm bi oglum varKız bence
anın bebeginin konustugunu görmesi cok hayırlı bir rüyaymışGünaydın hanımlarrr .. bugün güne çoook güzel uyandım.. Rabbim hayır getirsin rüyamda kızım olmuştu ve bebişime soruyordum ben kimim diye o da "anne" dedi... yeni doğmuş bebişim anne diyodu bana hahahaha bende durumlar vahim...kaldı 13 gün bi görsemde rahatlasam..
Bana arkadasim lansinol un manuel pompasi ile aventin elektrikli pompasini verdi. Baska almam sanirim. Bunlar yeterli olur.Tecrubeli anneler, hangi gogus pompasini sectiniz acaba? Calisan anneler icin olmazsa olmazlardan oldugu icin simdiden alayim diye dusunuyorum. Onerisi olan?
u bnde kendıme aoruyorum bende de kalmadı cok endişeliyiym kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumGünaydin kizlar.. artik 14. Haftaya geldim ve belirti kalmadi. Cok fazla gobegim de yok. Tedirgin oluyor insan bir sey mi oldu diye sizde durumlar nasil..
hayırlı olsun canım şimdiden hoşgeldin memleketimize :)Evet izmirin kızlari guzel olur derler ya kızımda orda dogmayi secti(insallah hayirlisiyla)
yani öylede kasık agrım vardı ıkı gun önce aniden kesilince tesirgin oluyorum inşallah saglıcakla alırızCnm korkmana gerek yok benim ilkindede bişey yoktu bundada pek bişey yok hatta ikincisinde hiç bişey yok sabah hafif bulantı dışında
Avent elektrikli canım ben sürekli sağdım kızım göğüsümden emmedi 3. Ay sonrası mecbur sağdım ve stokladım sütümü memnun kaldımTecrubeli anneler, hangi gogus pompasini sectiniz acaba? Calisan anneler icin olmazsa olmazlardan oldugu icin simdiden alayim diye dusunuyorum. Onerisi olan?
İnsallah bir an once hissetmeye baslariz da korkularimizi atarizAynı soruy
u bnde kendıme aoruyorum bende de kalmadı cok endişeliyiym kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımInsaallah canm bi oglum var
Ağzından bal damlıyor canım İnşaAllah güzel şeyler olur..Hamile bir bay
anın bebeginin konustugunu görmesi cok hayırlı bir rüyaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?