2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ınsallah canım oyledır evet ben cok pımpırılıyım doktor da onemlı deıl dedı ama oncekınde ondeydı 3gun cuma gunu gerıde kalmıstı ultrasonda buyumus gıbıydı ama tam tersı bu hafta besleyememısım Aslında galıba beslenmeyle de alakası yok ben bulantılara ragmen hep yedım cok kılo aldım

Kızlar tam hassasiyetler geçti derken gece sağ göğüsümde iğne batması gibi acıyla uyandım, hala da geçmedi fena canımı yakıyor. Böyle olan var mı aranızda??
olmaz mı benm de aniden olmadık yerde batma geliyor. yeni yeni başladı. bugün dayanamadım işyerinde çıkardım sütyeni

Evet izmirin kızlari guzel olur derler ya kızımda orda dogmayi secti (insallah hayirlisiyla)
Hayirli olsun canim birseye ihtiyacin olursa yardimlasabiliriz..dikkat et kendine agir felan tasima sakin uzanma toplanirken canim

Hayirli olsun canim birseye ihtiyacin olursa yardimlasabiliriz..dikkat et kendine agir felan tasima sakin uzanma toplanirken canim
Sagol canim düsunmen yeter ❤ Yok canim birsey yapmiyorum ufak tefek isler onun disinda elimi surmedim Zor buldum Allah korusun .. Is yapilir ev toplanir yeterki kizim iyi olsun

Tecrubeli anneler, hangi gogus pompasini sectiniz acaba? Calisan anneler icin olmazsa olmazlardan oldugu icin simdiden alayim diye dusunuyorum. Onerisi olan?

Hamile bir bay
anın bebeginin konustugunu görmesi cok hayırlı bir rüyaymış

Tecrubeli anneler, hangi gogus pompasini sectiniz acaba? Calisan anneler icin olmazsa olmazlardan oldugu icin simdiden alayim diye dusunuyorum. Onerisi olan?
Bana arkadasim lansinol un manuel pompasi ile aventin elektrikli pompasini verdi. Baska almam sanirim. Bunlar yeterli olur.

Avent elektrikli canım ben sürekli sağdım kızım göğüsümden emmedi 3. Ay sonrası mecbur sağdım ve stokladım sütümü memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…