yaaa bende keşke tekirdağa gitsem orasıda benim memleketimAilenin yanına mı gidiyorsun yoksa, özel olmazsa hangi şehire taşınıyosun. Benim ailem izmitte ben eşimin işi dolayısıyla Tekirdağ a taşındım. 2 haftadan fazladır izmitteydim, dün döndük Tekirdağ a. Zor oldu.
Ya ben alışamadım buraya, ailem, arabalarım, arkadaşlarım izmitte. Çok zor geliyor ama mecbur. .Sen neresinden merkez mi, ben merkezdeyim.yaaa bende keşke tekirdağa gitsem orasıda benim memleketim
Hoşbuldum canim :)hayırlı olsun canım şimdiden hoşgeldin memleketimize :)
Canlar nasılsınız umarım iyisinizdir calıstıgımdan dolayı cok yazamıyorum size ara ara okuyorum
Cogunuz cinsiyeti ogrenmıs bizim daha var cumarteside kontrolumuz var insallah 11+6da
Doktorum 12+6da cinsiyetini sölerim dedi ama tabi bilemiyorum
Sizin doktorlarınız bayan mı erkek mi kızlar benım erkek.bazen bayan mı olsa sanki diyorum normal dogum istiyorum ve bayan olsa daha rahat ederm diyorum sizin düsünceniz nedir
benimde ailem akrabalarım arkadaşlarım tekirdağ merkezde ben adana dayım burasıda benim çok zoruma gidiyor kapımı çalacak bir komşum bile yok maalesefYa ben alışamadım buraya, ailem, arabalarım, arkadaşlarım izmitte. Çok zor geliyor ama mecbur. .Sen neresinden merkez mi, ben merkezdeyim.
günaydınlarrrrrr
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?