2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa bende keşke tekirdağa gitsem orasıda benim memleketim

book thief canım ben ilk oğlumda aventin manuel pompasını kullandım m emnundum ama çok yoruyordu bu defa aventin elektrilisini alacağım ama daha erken olduğunu düşünüyorum indirimleri takip ediyorum uygun zamanda alacağım

yaaa bende keşke tekirdağa gitsem orasıda benim memleketim
Ya ben alışamadım buraya, ailem, arabalarım, arkadaşlarım izmitte. Çok zor geliyor ama mecbur. .Sen neresinden merkez mi, ben merkezdeyim.

Canlar nasılsınız umarım iyisinizdir calıstıgımdan dolayı cok yazamıyorum size ara ara okuyorum
Cogunuz cinsiyeti ogrenmıs bizim daha var cumarteside kontrolumuz var insallah 11+6da
Doktorum 12+6da cinsiyetini sölerim dedi ama tabi bilemiyorum
Sizin doktorlarınız bayan mı erkek mi kızlar benım erkek.bazen bayan mı olsa sanki diyorum normal dogum istiyorum ve bayan olsa daha rahat ederm diyorum sizin düsünceniz nedir

Ben eskiden cok buyuk konusurdum iste vajinal muayene asla olmam, erkek doktora asla gitmem ve şuan ki drum erkek. Ve o kadar cok vajinal muayene oldum ki tedavi surecimde de. Bu 5. Doktorum ve artik onda dogum yapmaya karar verdim

Ya ben alışamadım buraya, ailem, arabalarım, arkadaşlarım izmitte. Çok zor geliyor ama mecbur. .Sen neresinden merkez mi, ben merkezdeyim.
benimde ailem akrabalarım arkadaşlarım tekirdağ merkezde ben adana dayım burasıda benim çok zoruma gidiyor kapımı çalacak bir komşum bile yok maalesef

Selam kızlar hepsini okuyamadım ama çatlak kremi sormuşsunuz, ben de kızıma hamileyken lierac kullandım çok memnun kaldım,hem göğsünüze hem karnınıza hem de basen kalça bölümünüze sürmeniz gerek. Bir de doktor daha bana vermedi ben söyleyeceğim kullanmaya başlaman gerektiğinde dedi.
Doğum sonrası da göğüs çatlak ve yararlı için lansinoh demişlerdi ama ben ondan hiç yar görmedim,çok yara olmuştu. Mustela göğüs kremi çok iyi gelmişti bu bilgi de burda dursun ☺
Kahve konusu sorulmuş, haftada 1-2 defa Türk kahvesi içebilirsin demişti,gerçi bulantıdan içmiyorum da.. ama işlenmiş kahveleri özellikle hiç önermiyor. Zaten onların içinde ne olduğu da belli değil,çok kahve isterseniz çekirdek kahveden çektirin için ☺

Günaydın kızlar. Sabah göğsüme bi batma ile uyandım. Oyle böyle bir batma değildi yanii, sanki bıçak sapladılar. 2 kez batma oldu. Neye uğradığımı şaşırdım. Aranızda olan var mı ? Korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…