2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorumda erkek, hep bayanlari secmistim ama azarlayici tavirlar cekilmez tripleriyle ugrasamicam, kırk yaş üstü olgun işini iyi yapan erkek doktorlar en iyisi sanki, şükür cooook iyi bir doktorum var Allah razi olsun ondan artık yüzüm gülerek çıkıyorum kapidan:)

Bende senin gibi kadın Dr ların hep aksi ve gıcık olanıyla muhattap oldum bu yüzden Dr larım genel anlamda erkek oldu. Halden daha iyi anliyorlar şimdi ki Dr um da iyi çok kibar Dr un güler yüzlü olmasi çok önemli birde seni sabırla dinlemesi:)

Üşütmüşsündür. Göğüs kafesinden kaynaklanmistir. Korkmana gerek yok.

Bende lansinoh kullanmıştım ilk hamileliğimde ama Doğumdan bir ay önce başlamıştım düzenli sürmeye. Çok şükür öyle kanamalı bir yaram olmadı ama ilk zamanlar bayaa acımıştı. Lansinoh doğal bir ürün olduğu için her emzirmede silmeye gerek kalmadan bile emzirilebiliyor. Malum çok sık emzirildiğinden hiç öyle kitaplarda ki gibi 2 saatte bir değil ilk zamanlar gak deyince meme guk deyince emzirildiğinden bana büyük kolaylıklıktı. Meme zaten hassas iki de bir yıka kurula sür sıkıntı idi benim için...
Mustela da temizlemeye gerek kalmayan doğal bir ürün müdür? Ben hiç kullanmadım da.

Ankara'daki arkadaşlar lierac alacak varsa Yenimahalle'de bir yerde 200 ml 79 tl ye satıldığını gördüm internette. Siteyi ve adresi öğrenmek bakmak isterseniz özelden yazayım. Belki burda sakıncalı olabilir. Bende dün akşam 100 ml 40 tl ye aldım :))) benim her zaman alışveriş yaptığım (genelde kıyafet alıyorum) ikinci el bir siteden ama sıfır tabii

Güzel anneler:) 2 gün önce yine kanama yaşadım bu sefer adetten de fazlasıydı çok korktum çok ağladım istanbuldayım ama sokağımız karla kaplandı dr aradım iğne yaptırmam gerektiğini söyledi ama bir yandan konuşuyorum bir yandan her yanım kan gölü Allah yaşatmasın hiçbirinize ve hastaneleri aradım hemşire gelsin diye kimse gelmek istemedi eşim yalvar yakar birini buldu getirdi sabaha kadar moral alt üst dualarla geçti sabah ağlat ağlaya gittim hastaneye çok şükür bebişin herşeyi iyi..hatta ikili testi yaptırmayacaktım onu da yapalım nolur bıkmaz dedi dr onu da yaptırdık çok şükür sıkıntı yok ama neden neden neden ben bu korkuları sürekli yaşıyorum bi sebep bulunamıyor. Bebeğimin sağlıklı olmasıyla avunuyorum sadece
Bir konuda da sizleri de uyarmak isterim kanama sebebimi araştırırken burada da bi konuya rastladım RAHİM AĞZI KISALIĞI diye ve konuyu inceledim bu teşhis en az 2 kaybı olan kadınlara konmuştu herkes dr şikayet ediyordu ölçüm yapmadılar 14-20. Haftalar arası birden bebeğin suyu geldi kaybettik bebeklerimizi diye..ve 6 kaybı olduktan sonra ile teşhis konan var şok oldum kendimden şüphelendim dr söyledim ölçtürmek istiyorum diye saolsun ölçtü ve gayet iyi çıktı sonuç..zaten olsa bile 13-16 haftalar arası rahim ağzına dikiş atılıyormuş ve sorun çözülüyormuş kızdığım nokta doktorların illa bizler acı çektikten sonra teşhis koymaları..ve yakın zamanda yengem ikizlerini kaybetti 20. Haftada ve bebekler düştükten sonra aaa bu kadının rahim ağzı kısalığı varmış bi dahaki hamilelğinde dikiş atalım dediler .bu konu önemli doktorlarınıza mutlaka söyleyip ölçtürün arkadaşlar

Eklemeyi unuttum birçoğu hiç kanama yaşamamıştı. Belirti vermiyor yani

Maalesef doktor kadar doktor olmak gerekiyor hem kendimiz hem bebişlerimiz için... İyi ki araştırmışsın. Bir blogcu anne de bu şekilde ikiz doğum yapmıştı diye hatırlıyorum dikiyorlardı rahim ağzını ve yatarak geçiriyorlardı hamileliği

Bennn bana atar misin canım

Caanim benim drum bayan cokta iyi anlasiyorum.dr anlasmak ayni frekansta olmak cok onemli erkekte kadinda bir yeterki yaninda rahat ol.ben boyle dusunuyorum

Canim banada atarmisin site adini

Benım gıbı çok ağrısı olan varmı dun aksamdan berı kasıklarık cok sıddetlı agrıdı sabaha kadar uyuyamadım bugun o gectı simdide karnım agrıyor adet olcakmısım üşütmüşüm gıbı cok korktum ama kanama falan olmadıgı ıcın hastaneye gıtmedım

Evet mustela da doğal. Zaten mustelanın bebekler için olan diğer ürünleri de çok iyi ve doğal. Yenidoğan şampuanı var mesela kesinlikle öneririm,Konak oluşumunu filan önlüyor. Vitamin barrier diye bir kremi var pişik için çok etkiliydi.
Lansinoh ben de Doğumdan 3 hafta önce başlamıştım ama hiç işe yaramamıştı,tabi kullanan çoğu kişi memnun.

Kizlar yine sorularimla ben. Bebegim 6 aylik olunca ise geri donecegim, annem veya bakici bakacak bebegime. Bu yuzden calisan annelerden yardim istiyorum; sut sagmak icin pompa, elektrikli en kullanisli gozukuyor, dogru mudur? Anne sutunu isitmak icin hizli biberon isitici, almali miyim? Biberon, emzik, pompa vs icin buharli sterilizator, almali miyim? Bir de 6 aydan sonra ek gidaya baslayacak olan bebegim icin buharli pisirici, almali miyim? Tum anneler gibi bebegim icin en iyisini istiyorum, cok sukur bunu saglayacak durumdayim. Ama alabiliyorum diye gereksiz seyler de almak istemiyorum. Yardiminizi bekliyorum.

Çok geçmiş olsun canım, şükürki bebeğin iyiymiş. Inşallah bir daha yasamazsin aynı şeyi. Kendine dikkat et.

Cok gecmis olsun canim bebisin iyi masallah rabbim birdaha boyle sikintilar yasatmasin.benim drumda 2 dir dikkat ediyorum bitise yakin rahim agzi kapali normal gibi birsey soyluyor.demek onla alakali

Gecmis olsun olsun canım cok sinir bozucu gercekten sürekli kanama olmasî ama çok sükür bebegin iyi ,malesef illa kayıp olucak benimde 1kaybım var ve pıhtılasma ve kromozom testlerini devletin 3kayıptan sonra yaptıgînı ogrendim sürekli kayıp yasıyorlar ve sonunda kanda pıhtılasma cıkıyor malesef ilk kayıpta yapsalar bunu önlem alınıcak o annenin ne cektigi önemli degil bende bu yüzden yalan sòyledim 3kaybım var dedim ve testleri òyle yaptılar cok sükür birsey cıkmadı ama cıkabilirdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…