2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrubelerini paylasirmisin :) Menemende sada hastanesi varmis cok iyi diyorlar bilgin var mi oradan ..
Ben daha önce 2 kayıp yaşamıştım, kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve birini sada hastanesinde oldum, pek memnun kalmadım. Arkadaşım da orda doğum yaptı pek memnun değildi. Bunlar 3 yıl önceydi ama şimdi hastane yenilendi belki fark olabilir. Arkadaşım medical parkda Zekeriya beye gitti, memnundu. Ben de deneyeceğim. Ben Aliağaya yakınlık açısından bakıyorum tabi.

Ben hamile taytı aldım önden çizgili gibi defaktodan ve çokta ucuzdu 20 lira inan çok rahat ettim okulda üstüne uzun birşeyle giyiyorum, tayt gibi durmuyor, ayarlanabilir. Pantolonları bende sevmedim gereksiz pahalı ve rahatsızdı

Kızlar kızlar 2 günde göbeğim inanılmaz şişti sanki, bayağı büyüdü belli oluyor. Bugün herkesin dikkatini çekti. Daha 13. Hafta da erken değil mi? Böyle birden normal mi? Bide çok sık tuvalete gidiyorum. Hemen doluyomuş gibi oluyor. Var mı sizde ?

Al_pi canım benim tahmin tutmadı oğlumuz geliyor inşallah ilk sayfada yapabiliriz. Ismi de emir bera inşallah. Pazartesi doktor kalp atışını tekrar bakıp detaylı ultrason için gün verecek

Bi kaç haftaya güçlenip kendilerini net hissettirir bu minikler

Kızlar merhaba, kasıklarda regl ağrısı gibi bir ağrısı olan var mı? Bir de ben biraz yorulsam hemen belim bacaklarım ağrıyor, ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Kızımda hiç ağrım olmamıştı. Bunda düşük tehlikesi de vardı korkuyorum şu an..

Maşallah canım büyümüş göbüş.Benim de büyüdü biraz, hareketleri ben de sanki hissediyorum. Oğlumda da 13.haftada hissetmeye başlamıştım.

Oo sen erken hissetmişsin ilkinde,
Ben abiyi 16da hissetmiştim ama çok netti ilk hissettiğim anı biliyorum o derece ama bunda hareketler çok sakin ve yumuşak

Gobegine ve kalcana bakilirsa sanki erkek oglumda bu zamanlarda ayni oyleydim kalcamda gobegimde dik gidiordu :) hakkinda hayirlisi

İki dr kız dedi ama nasip bakalım,
Oğlumda da herkes kız mı diyordu göbeğim çok yaygındı, bende terslik olabilir

Bende defactoda indirimden aldım hamile pant ama biliyorm 6.aya kadar giyemicem, göbek olmayınca rahatsız ediyor beni de düşüyor gibi geliyor, ama doğumdan sonra çok rahat pluyor, sezeryab olunca özellikle, ilk doğumdan snra yırtılana kadar giydim
Lcwden beli lastikli bi pant almıştım bende şuan en rahat onlayım ama eski kotlarım da hala oluyor

Hamile pantolonlarıyla rahat edenler defacto int satışına baksın kızlar kumaşı çok güzel beyaz bi pantolon, kargosu da ücretsizdi önümüz bahar yaz rahat rahat giyeriz

Kızlar bebegı hıssetmek nasıl bır duygu bıgun benım karnımın sol alt tarafı tam agrı gıbı deılde bırseyler cimcikliyor gıbı bır sızı oluyor ve acayıp bır dololuk hıssedıyorm oylemı oluyor yoksa gaz agrısı falanmı ya da sancımı acaba

Benimde iki kaybim var canim o yuzden biraz daha titiz davranmak zorundayim..
Sada hastanesini cok ovduler ama doktor ismi bilmiyorum senin dedigin medical park nerde canim yakin mi aliagaya ..

Lcw den aldim o kumas kismi var ya lastikli tarafi acaip rahatsiz edici bole belim acikta kalıyor sanki demekki kisiye gore degisiyor bende mutluluğu beli lastiklide buldum hatta bu pantolunu aldim uerde beli lastikliyi yani onu hamile pantolunu da yapabiliyorlarmis hemde 20 tl normal lastiklisi 15 tl lcw de 60 lira ve berbat otesi bana gore

Sizin yontemde iyiymiş ama lastikli bir harika huzuru buldum

Bendede oluyor ara ara sanki bir kedi tirmaliyor gibi kaynanam ve annem kaslari seyiriyordur dedi gorumcem dogiracak insallah 30 da o gun bir dokundum karnına nasil dönüyor onun karninda o hareketi hissetmek bile heyecanlandirdi beni kimbilir kendimde nasi olur

Ay ben şükğr toparladımya. Bel ağrısı hariç herşey yolunda. Amanya benimde bir iki kere kıpırtı oldu sürekli aklım orda ondan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…