MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Sağol canım darısı senden gelecek mutlu haberlere bekliyoruzMaşallah Gözünaydın canım 2.kız geliyormuş, sağlıkla gelsin inşallah.
Ben daha önce 2 kayıp yaşamıştım, kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve birini sada hastanesinde oldum, pek memnun kalmadım. Arkadaşım da orda doğum yaptı pek memnun değildi. Bunlar 3 yıl önceydi ama şimdi hastane yenilendi belki fark olabilir. Arkadaşım medical parkda Zekeriya beye gitti, memnundu. Ben de deneyeceğim. Ben Aliağaya yakınlık açısından bakıyorum tabi.Tecrubelerini paylasirmisin :) Menemende sada hastanesi varmis cok iyi diyorlar bilgin var mi oradan ..
Ben hamile taytı aldım önden çizgili gibi defaktodan ve çokta ucuzdu 20 lira inan çok rahat ettim okulda üstüne uzun birşeyle giyiyorum, tayt gibi durmuyor, ayarlanabilir. Pantolonları bende sevmedim gereksiz pahalı ve rahatsızdıHamile pantolonuyla tanistim kızlar tanismaz olaydim ne kadar rahatsiz edici bisey o ve diger normal pantolonlara gore cok pahali dugmem artik batiyordu karnima gidip aldim okadar rahatsiz biseyki anneme gittim dedim.senin pantolonlardan ver anne degistircem ben bu pantoluni komsumiz dediki bende senin gibiydim 6 aya kadar giyeemzsin dedi gidip beli lastikli pantolon aldim ve ohhh bee dunya varmis dedim
Yaaaa ne güzelllll hem göbüşün hemde hareketlerini hissetmenbenimde çıktı baya göbüşüm ama hala emin değilim hissediyormuyun. Pıtır pıtır bişiler oldu 1-2 kere okadar. Bakalım hayırlısı
Maşallah canım büyümüş göbüş.Benim de büyüdü biraz, hareketleri ben de sanki hissediyorum. Oğlumda da 13.haftada hissetmeye başlamıştım.
Gobegine ve kalcana bakilirsa sanki erkek oglumda bu zamanlarda ayni oyleydim kalcamda gobegimde dik gidiordu :) hakkinda hayirlisi
Hamile pantolonuyla tanistim kızlar tanismaz olaydim ne kadar rahatsiz edici bisey o ve diger normal pantolonlara gore cok pahali dugmem artik batiyordu karnima gidip aldim okadar rahatsiz biseyki anneme gittim dedim.senin pantolonlardan ver anne degistircem ben bu pantoluni komsumiz dediki bende senin gibiydim 6 aya kadar giyeemzsin dedi gidip beli lastikli pantolon aldim ve ohhh bee dunya varmis dedim
Benimde iki kaybim var canim o yuzden biraz daha titiz davranmak zorundayim..Ben daha önce 2 kayıp yaşamıştım, kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve birini sada hastanesinde oldum, pek memnun kalmadım. Arkadaşım da orda doğum yaptı pek memnun değildi. Bunlar 3 yıl önceydi ama şimdi hastane yenilendi belki fark olabilir. Arkadaşım medical parkda Zekeriya beye gitti, memnundu. Ben de deneyeceğim. Ben Aliağaya yakınlık açısından bakıyorum tabi.
Lcw den aldim oyle duruyor simdi bende beli lastikliden aldimNerden aldın canım? Ben de o kadar rahat ettim ki hatta bebişten sonra bile giyerim böyle bir rahatlık yok Yani:))
Lcw den aldim o kumas kismi var ya lastikli tarafi acaip rahatsiz edici bole belim acikta kalıyor sanki demekki kisiye gore degisiyor bende mutluluğu beli lastiklide buldum hatta bu pantolunu aldim uerde beli lastikliyi yani onu hamile pantolunu da yapabiliyorlarmis hemde 20 tl normal lastiklisi 15 tl lcw de 60 lira ve berbat otesi bana goreNeden bu kadar rahatsız etti ki canım bende aksine hamile pantolonu ile rahata kavustum çok rahat özellikle karın kısmı üstelik ben h&m den ikisini 100 tl ye aldım kumaşı da çok hafif yok gibi hatta. haftaya eşofman da bakicam nerden almıştın sen
Sizin yontemde iyiymiş ama lastikli bir harika huzuru buldumBen de dugmemi kapatamiyorum bir suredir :)) internette cozum gormustum onu kullaniyorum; dugmenin deligine lastik toka gecirip dugmeyi ona geciriyorum, ve hala hamilelikten once kalan pantolonlarimin bir kismini giyebiliyorum bu sekilde. Istersen dene sen de onu, gerci beli lastikli pantolon da iyidir :))
Bendede oluyor ara ara sanki bir kedi tirmaliyor gibiKızlar bebegı hıssetmek nasıl bır duygu bıgun benım karnımın sol alt tarafı tam agrı gıbı deılde bırseyler cimcikliyor gıbı bır sızı oluyor ve acayıp bır dololuk hıssedıyorm oylemı oluyor yoksa gaz agrısı falanmı ya da sancımı acaba
Ay ben şükğr toparladımya. Bel ağrısı hariç herşey yolunda. Amanya benimde bir iki kere kıpırtı oldu sürekli aklım orda ondan sonra :)Elhamdülillah bedenen iyiyim ama ruhen bilmiyorummm bazen korku, bazen heyecan günler öyle geçiyor.. bu aralar meleğimi hissetmek için şekilden şekile giriyorum..hahaha bişeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi onu bilmiyorum
İnşallah bakalım. Tekmecikleri sayarız artıkBi kaç haftaya güçlenip kendilerini net hissettirir bu minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?