15 hafta olmuşsun cnm doktormu söylemiyor bebismi göstermiyor cnmBende henuz ogrenemedim ilk sayfada tahminlerimizde yaziyor :)
Bi dahaki kontrol nezaman bazı kişiler 12de öğreniyor ama bilmiyorum çokta merak ediyorum alışveriş yapalım varBende varım ögrenmeyen :)
Cnm 15 haftalık senin neden ogrenemedin cnm Ayyy sağlıklı olsunlar ins gerisi çokta önemli değilde yinede merak çok çok fazlaben hala öğrenmedim canım sat 1 ekim 19u randevum var bakalım sanırım öğreniriz
Canım bende 2li 1.50 çıktı çooook yüksek risk 3 hafta ağladım dayanamadım amniyosentez yaptım 2.5 hafta oldu 2 haftaya kadar sonucum çıkacak İnş ne çıkar bilmiyorum ama hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum... Kan testinde gelince ufak bı sorun çıksa tekrar amniyosentez istiyorlar bu iş ticarete dönmüş o kesin bunu biliyorum çünkü çoook araştırdım yaptır veya yaptırma demicem ama şunu söyleyebilirim eğer bendede yaş riski çıksaydı belki yaptırmazdım ams durumum farklı bebişi ağlaya ağlaya helak ettiğim için yaptım ne diye bileyim diye Rabbim bütün bebiş bekleyenlerin yüzünü güldürsün ama biliyorum ki sen ben gibiler çoook zor durumda uzaktan davul hesabı takma demem çünkü bana diyenlere içimden küfrettim.... Başına gelmemiş konuşuyor diye.. Aklına uyanık yap sen ne hisseyorsan onu yap... Hakkında hayırlısı..Maddi durumum var çok şükür. Harmony testi için 2.250 tl fiyat verdiler. Ama amniyosentez yüzde 100 sonuç olduğu için ve iki dr.da şiddetle onu tavsiye ettiği için bilemiyorum.
Dün oğlumun Doğum günüydü ama bugün kutlama yapacağız. 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bütün gün evi temizle yarına hazırlık yap ki sıkışma diye belim ağrıdı.
Size de oluyor mu bilemiyorum ama gece uyanınca tövbe bir daha uyuyamıyorum. 2saat öyle duruyorum. Acaba vücut gece uyanmalarına mı hazırlıyor beniişte bende daha yeni okuyorum yazılanları bu sayede. Güne başlayacak olanlara şimdiden Günaydın :)
Nice senelere ogluna o zaman
Ben de tuvalete kalktiktan sonra baya bi zor uyuyorum, sabah doktor randevum var diye heyecanlandim tabi 1 saat once bi uyandim, simdi TV izliyorum
Bende tuvaletten sonra uyuyamadm bir saattir uyanığım, kontrolemi gidiceksin canım benimde p.tesi randevum iki haftadır görmüyorum bebeğimi sanki yıl olmuş gibi çok zor beklemek, dusukten daha cok acaba ya karnımda öldüyse diye cok korkuyorum sürekli bunu düşünüyorum normal değilim galiba
16.hafta kontrolu ve cinsiyet netlesmesi artik insallah :)) ruyamda bile ugrastim durdum. Ben 3 haftadir gormuyorumne yalan soyleyeyim hic dile getirmiyorum ama ya kalbi durduysa diye benim de endiselerim var. Herkesin farkli farkli endiseleri var, sanirim annelik boyle bir sey. Kendini biraz rahatlatmaya calis
Ayyy hadi hayirlisi olsun şimdiden İnşallahgerçekten annelik bu olsa gerekk, düşük yapınca hadi kanamayla anliyorsun ama Allah korusun kalbi durunca kanamada olmuyor insan korkuyor haliyle doktora gidince kötü bisey duymaktan
Bebeklerimiz Allaha emanet İnşallah hep iyi olurlar
Kendi drum direkt 16. Haftada dedi. Ama diş çekimi yaptirdim kontrol için başka dra da çıktım dr çok ugrasti ama emin olamiyorum soyleyemicem dedi bakalim kismetse ogreniriz bizde insallah iyi olsunlarda :)15 hafta olmuşsun cnm doktormu söylemiyor bebismi göstermiyor cnm
Dediğim gibi bunlar 3 yıl önceydi ve Sada hastanesi yenilendi. Ben 3 yıldır gitmiyorum. sen yine de orayı da değerlendir. Anladığım kadarıyla yeni taşınacaksın. Aliağa merkeze uzak bir yer. Sada çok yakın sayılır. Bu büyük avantaj. Medical Park 40 dk uzaklıkta ve aliağaya en yakın sgk anlaşmalı özel hastane. Orada 3 arkadaşım doğum yaptı ve memnundular. Hamileliklerinde hiç risk yoktu, doğumlar da sorunsuz geçti. Hastanenin yoğun bakım ünitesi var ( her ihtimale karşı). Zekeriya bey için iyi şeyler duydum. Gidip deneyeceğim. Ben tüp bebek için çok masraf yaptığımdan özel doktora gitmedim. Bazı arkadaşlarım özel doktor muayenehanesine gidip anlaşmalı hastanelerde yapıyor öyle bildiğim doktorlar da var ama o biraz daha pahalı oluyor bana göreBenimde iki kaybim var canim o yuzden biraz daha titiz davranmak zorundayim..
Sada hastanesini cok ovduler ama doktor ismi bilmiyorum senin dedigin medical park nerde canim yakin mi aliagaya ..
Dün oğlumun Doğum günüydü ama bugün kutlama yapacağız. 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bütün gün evi temizle yarına hazırlık yap ki sıkışma diye belim ağrıdı.
Size de oluyor mu bilemiyorum ama gece uyanınca tövbe bir daha uyuyamıyorum. 2saat öyle duruyorum. Acaba vücut gece uyanmalarına mı hazırlıyor beniişte bende daha yeni okuyorum yazılanları bu sayede. Güne başlayacak olanlara şimdiden Günaydın :)
Karsiyakadaki medical park mi bu bahsettigin Zekeriya guner miydi ne uzaklik onemli degil canim yeterki iyi olsun doktor .. Özel muayeneyi bende dusunmuyorum.. Evet yeni tasinacagim ve biran once karar vermek istiyorum o yuzden iyi denk geldin :)Dediğim gibi bunlar 3 yıl önceydi ve Sada hastanesi yenilendi. Ben 3 yıldır gitmiyorum. sen yine de orayı da değerlendir. Anladığım kadarıyla yeni taşınacaksın. Aliağa merkeze uzak bir yer. Sada çok yakın sayılır. Bu büyük avantaj. Medical Park 40 dk uzaklıkta ve aliağaya en yakın sgk anlaşmalı özel hastane. Orada 3 arkadaşım doğum yaptı ve memnundular. Hamileliklerinde hiç risk yoktu, doğumlar da sorunsuz geçti. Hastanenin yoğun bakım ünitesi var ( her ihtimale karşı). Zekeriya bey için iyi şeyler duydum. Gidip deneyeceğim. Ben tüp bebek için çok masraf yaptığımdan özel doktora gitmedim. Bazı arkadaşlarım özel doktor muayenehanesine gidip anlaşmalı hastanelerde yapıyor öyle bildiğim doktorlar da var ama o biraz daha pahalı oluyor bana göre
iyi kı dogmus hayırlı saglıklı nıce senelerı olsun :) bana kımse uykudan bahsetmesin gece 2 saat deliksiz uyudugum bır gun yok 3 ayı gectı nasıl cozecem bılemedım bende bır yerlerde uyuyp kalmak istiyorum ,uykudan gozum açılmasın ıstıyorum ama yok canım bu ara her sabah bel agrısı ile uyanıyorum . dun dr daydım herhangı bır sorun gormedı canım merak etmeDün oğlumun Doğum günüydü ama bugün kutlama yapacağız. 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bütün gün evi temizle yarına hazırlık yap ki sıkışma diye belim ağrıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?